• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canım ilk 2 3 gün yattım genelde arada yürüdüm evin İçinde bol su içtim her sabah kayısı kuru incir ılık su içtim kabız olmıyım diye ceviz fındık yedim kızartma yemedim ananas yedim hergğn 1 dilim sonraki gümler evde ufak tefek iş yapmaya başladım dışarda yürüdüm belirtim ilk günler kaşık ağrısı batma sancı sonra sonra sadece adet ağrıları bel ağrısı bird inşallah herşey yolunda gider güzel haber verirsin
İnsallah cok tesekkur ederim dikkate alcam bunlari :KK200:

Bendede bi süre sonra kaşıntı yaptı tahriş oldu hemşireye sordum hemen iğneye geçirdi krem verdi mantara çevirmesin diye bazı kişilerde tahriş yapabiliyormuş belki öyle bişeydir sizinkide
Zaten iğnede kullanıyorum sizi çok rahatsiz etti mi beni aşırı rahatsız etmiyor

Zaten iğnede kullanıyorum sizi çok rahatsiz etti mi beni aşırı rahatsız etmiyor
Çok rahatsız etmedi başlarda sonra daha çok kaşındı tahriş oldu mantara çevirmesi daha kötü antibiyotik fln gerekir diye hemen bıraktım 5 gün iğne oldum krem iyi geldi o Arada şimdi fitile döndüm tekrar

Çok rahatsız etmedi başlarda sonra daha çok kaşındı tahriş oldu mantara çevirmesi daha kötü antibiyotik fln gerekir diye hemen bıraktım 5 gün iğne oldum krem iyi geldi o Arada şimdi fitile döndüm tekrar
Yarın arayıp sorayım o zaman bende siz pozitif aldınız inşallah bende pozitif alırım nolur bana çok dua edin çok zordaym umudumu kaybetmek üzereyim neden bilmiyorum ama belirti yok sadece adet sancısı kasıklarimda

Yarın arayıp sorayım o zaman bende siz pozitif aldınız inşallah bende pozitif alırım nolur bana çok dua edin çok zordaym umudumu kaybetmek üzereyim neden bilmiyorum ama belirti yok sadece adet sancısı kasıklarimda
Bi sorun içiniz rahatlar evet bugün aldım şükür haberi inşşlah sağlıkla devam eder bende öyleydim transferden beri adet ağrım vardı burda herkese sordum sizinde mi öyle diye içinizi ferah tutun inanın hala karnım ağrıyo adet olcak gibi Allah’ın izniyle güzel haberler verin

Bi sorun içiniz rahatlar evet bugün aldım şükür haberi inşşlah sağlıkla devam eder bende öyleydim transferden beri adet ağrım vardı burda herkese sordum sizinde mi öyle diye içinizi ferah tutun inanın hala karnım ağrıyo adet olcak gibi Allah’ın izniyle güzel haberler verin
2 tane 5AA kalite Rahim dinlendrdk 22 yaşındaym Rahim iyi dedi doktor herşey çok güzel ilerliyor ama ben öyle hissetmiyorum peki transferden önce var mıydı adet belirtisi gibi. Transferin 1.gununden beri mi adet sancısı gibi mi

İnsallah hayirlisiyla pozitif alirsin degerinde yuksek cikar:anne:

2 tane 5AA kalite Rahim dinlendrdk 22 yaşındaym Rahim iyi dedi doktor herşey çok güzel ilerliyor ama ben öyle hissetmiyorum peki transferden önce var mıydı adet belirtisi gibi. Transferin 1.gununden beri mi adet sancısı gibi mi
Yani kaliteye be gününü çok takılma tabiki çok önemli ama nasip oldu mu ikinci kalite olan bile tutuyor hep vardı transferden önce başlamıştı hatta hem yaşında çok genç stres yapma herşey güzel ilerliyorsa öylede devam eder inşallah

Sizinde benim gibi transfer öncesi adet olacakmış gibi belirtileriniz olmuştu. Sizin sonra devam etti mi benim transfer öncesinden beri devam ediyor sizin nasıldı

Evet transfer den önce benim de adet ağrısı gibi şikayetlerim olmuştu. İlaçlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Ama transferden sonra bıçak gibi kesildi. Şimdi yeni yeni ara sıra yokluyor. Tek belirtim su gibi akıntı 2 3 kere de turuncu pembe gibi leke gelmesi
İnsallah senin de pozitif haberini alırız

Yani kaliteye be gününü çok takılma tabiki çok önemli ama nasip oldu mu ikinci kalite olan bile tutuyor hep vardı transferden önce başlamıştı hatta hem yaşında çok genç stres yapma herşey güzel ilerliyorsa öylede devam eder inşallah
Ya sizinle ortak şeyler var ikimizde de adet ağrısı kaşıntı ve bende transferin 1. Günü ıkındm çok korkmuştum inşallahhh sizin gibi olur sonucum

Evet transfer den önce benim de adet ağrısı gibi şikayetlerim olmuştu. İlaçlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum Ama transferden sonra bıçak gibi kesildi. Şimdi yeni yeni ara sıra yokluyor. Tek belirtim su gibi akıntı 2 3 kere de turuncu pembe gibi leke gelmesi
İnsallah senin de pozitif haberini alırız
İnşallah lütfen dua edin

7 tane var Bi de sizde uyandığınız da açlık hissi ve hafif baş ağrısı var mı
Ne güzel olmasa bile tedavisiz tekrar deneme şansın var açlık hissi olmuştu çünkü zaten aç gitmiştim baş dönmesi olmadı çabuk kendime geldim yani biraz uzandım kahvaltı verdiler sonra çıktık zaten

Ne güzel olmasa bile tedavisiz tekrar deneme şansın var açlık hissi olmuştu çünkü zaten aç gitmiştim baş dönmesi olmadı çabuk kendime geldim yani biraz uzandım kahvaltı verdiler sonra çıktık zaten
Şuan için sordum baş ağrısı ve açlık için

Back