• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba canım dinlen bol su iç kendini tamamen yatağa bağlama ama ilk 2 gün yat sabahları kayısı kuru incir ılık su iç kabız olma kızartma yeme ben ananas yemiştim hergğn bi dilim arada yürüyüş yap kan dolaşımı için bana ilk güm sonra rutine dön egzersiz bile yapabilirsin demişti ben bugün sonuç alıcam inşaşlah güzel haberler alırız stres yapma tadını çıkarmaya çalış
İnşallah çoook güzel sonuçlar alırsın canım. Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

bnde progestan fitil kullaniyorum ama yatmam gerekmio hatta ozellikle sordum gerek yok dendi

bnde progestan fitil kullaniyorum ama yatmam gerekmio hatta ozellikle sordum gerek yok dendi
Herlade geri gelmesin diye mi neden bilmyorum gerçi yine geri geliyo ama öyle söylediler canım bide bu fitili adet görmeyenlerede veriyorlar ama bizde adet geciktirici nasıl oluyor

Bende başka tedavimde fitil kullanmıştım ama üstüne yarım saat uzandığımı hatırlamıyorum. Yinede hemşiren öyle demişse öyle devam et.
Evet canım öyle söyledi sanırım geri gelmesin diye ama sanada sorayım fitili adet görmek içinde veriyorlarmış bizde nasıl geciktiriliyor

Herlade geri gelmesin diye mi neden bilmyorum gerçi yine geri geliyo ama öyle söylediler canım bide bu fitili adet görmeyenlerede veriyorlar ama bizde adet geciktirici nasıl oluyor
rahim kalinlastirici progestan ben oyle biliyorum tek sknti cok fazla akinti seklinde geri gelmesi valla zor gelio agizdan alinan eshifemi biraktirdi bana progestana devam dedi

Mavili hatun Mavili hatun cnm adetlerim düzenli o kısmı hiç bilmiyorum. 🤷‍♀️

nilayyy16 nilayyy16 bende estrofemi bıraktım. Bazıları 12.haftaya kadar veya bazen kese/kalp görünceye kadar kullanıyor. Doktorun tedavisine göre heralde

ev
Mavili hatun Mavili hatun cnm adetlerim düzenli o kısmı hiç bilmiyorum. 🤷‍♀️

nilayyy16 nilayyy16 bende estrofemi bıraktım. Bazıları 12.haftaya kadar veya bazen kese/kalp görünceye kadar kullanıyor. Doktorun tedavisine göre heralde
evet cnm doktoruma guveniyorum keske vitamide biraktirsaydi vitamin olunca sersemliyorum su an 5 haftalik oluyo cok sukur mide bulantim falan yok ama vitamin alinca bi saat kendime gelemiyorum dgistrdi vitaminimi bakalim once onu vitirmem lazm o kadar para verdim bide bi kese grmeye 300 lira aldi ya

ev

evet cnm doktoruma guveniyorum keske vitamide biraktirsaydi vitamin olunca sersemliyorum su an 5 haftalik oluyo cok sukur mide bulantim falan yok ama vitamin alinca bi saat kendime gelemiyorum dgistrdi vitaminimi bakalim once onu vitirmem lazm o kadar para verdim bide bi kese grmeye 300 lira aldi ya

Tüp bebek doktoruna mi gittin. İlk muayene genelde ücretsiz oluyor 🙄😳

Tüp bebek doktoruna mi gittin. İlk muayene genelde ücretsiz oluyor 🙄😳
ben transfere kadar hersey icin 15 bn verdim zaten transfrrden snra kanlara 50 50 verdim 2 kere buda bir aylik muayane dedi iste 2 hafta snra gidicm snra bi daha takip o yuzden 300 dedi sok oldm ama zaten kalp atsinindan snra normal.kendi doktoruma gidicem o da ozel ama bu kadar ucuk fiyatlar dgl

ben transfere kadar hersey icin 15 bn verdim zaten transfrrden snra kanlara 50 50 verdim 2 kere buda bir aylik muayane dedi iste 2 hafta snra gidicm snra bi daha takip o yuzden 300 dedi sok oldm ama zaten kalp atsinindan snra normal.kendi doktoruma gidicem o da ozel ama bu kadar ucuk fiyatlar dgl

Ama inan bana tüp bebek Doktorunda ilk muayeneler olmak daha rahatlatıcı.

Ama inan bana tüp bebek Doktorunda ilk muayeneler olmak daha rahatlatıcı.
aynen oyle ya dger ama oste yine de masraf bide bulundugum yerde dgl git gel ama cok.sukur ki ilk denemede pozitif ki umutuszduk yani zaten baska doktora gecicem artik diyince ilac takibimizi yapmaliyiz falan dddi snra detayli konusuruz dedi iste bakalm 2 hafta snra simdide kalbini bi duysamlara basladm 🤣

Merhaba nerede yaptırdınız ki bizim klinikte kalp atışını duyana kadar ücretsiz diye biliyorum bi çoğuda öyleydi.

ev

Canım hala tüp benek yaptırdığın merkeze mi gidiyorsun ben estofrem kullanmadım hiç zaten hep para bu iş gerçekten

Back