- 29 Nisan 2019
- 170
- 98
- 13
- 34
Kizlar bugun ilk kontrolum yapildi tekrardan rahim kalinsa hic baslamayalim soyledim cunki gecen sefer kalin olmasina ragmen baslamistik ve sonra transfer ertelenmisti suan daha iyi gozukuyor estrofem 1 kez yazildi tsh prolaktine getek yok dendi ama ben bakilsin istedim cunki normalde de prolaktin tavan olrdu son iki aydir ilac icmiyorum cok dustugu icin tsh desen o da oyle her gun hap aliyorum tsh icin bide ekstradan progestoron ignesinden once degerlere bakilmasini istedim oyle yapicaz dediler ilk iki transfer hazirligimda adet gunune gore verilmisti igneler bakalim bu ay dahs bi ilgili doktorum zaten baska bi sansimda yok baskasina gitmek gibi hazir embrionlar oldugu icin
Nas bir doktor Orhan bey ben kendisinde rahimde perde ameliyatı olmayı düşünüyorum histereskobiHersey parayi alana kdr cnm..ki kurumsal bi yer.elazig medikal park orhan ozdiller
Herkese merhaba ilk kez yazıyorum buraya lütfen bana yardımcı olur musunuz ilk tüp bebeğe baslicaz ama adetim geciktigi için daha baslayamadik maalesef .sorum şu bana tüp için glukofen verdiler araştırdim şeker ilaciymis ama şeker hastası da değilim burda okuduğum kadarıyla kimse o tarz bir ilaç kullanmamış. Ben zaten kullanmadim dokundu bana . Var mı bu ilaç dan kullanan acaba
Saol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinSüper sonunda pozitif haberler alışıyoruz hayır olsun cnn..Kaçıncı gün yaptırdın
Kendinizi anketör gibi hissediyosunuz karsisinda.siz soru sormazsaniz herhangi vir aciklama yapmiyor.bos bos bekliyor oyle.soru cvp yapmak da bi yerden sonra sıkıyor.tup bebek dusunuyosaniz tavsiye etmem.dbakir a gidin mutlaka.baska sorunuz varsa sorabilirsnizNas bir doktor Orhan bey ben kendisinde rahimde perde ameliyatı olmayı düşünüyorum histereskobi
Teşekkür ederim canim bende merak ettim bana biye verilmedi diyeCanim estrofem kullananlar dondurulmus embriyo transfer icin . Seninki daha ilk tedavim ise once ignelerler yumurta buyutecek toplayacak merat etmeyin
Merhaba canim bende glifor kullaniyorum insulin direnci icin veriliyo bu tur haplar ilk bi hafta yan etki yapiyo bas donmesi mide bulantisi gibiHerkese merhaba ilk kez yazıyorum buraya lütfen bana yardımcı olur musunuz ilk tüp bebeğe baslicaz ama adetim geciktigi için daha baslayamadik maalesef .sorum şu bana tüp için glukofen verdiler araştırdim şeker ilaciymis ama şeker hastası da değilim burda okuduğum kadarıyla kimse o tarz bir ilaç kullanmamış. Ben zaten kullanmadim dokundu bana . Var mı bu ilaç dan kullanan acaba
Bn kullanıyorum glukopage.pcos um,insulin direncim var.adet duzenli gelsin diye veriyorlarHerkese merhaba ilk kez yazıyorum buraya lütfen bana yardımcı olur musunuz ilk tüp bebeğe baslicaz ama adetim geciktigi için daha baslayamadik maalesef .sorum şu bana tüp için glukofen verdiler araştırdim şeker ilaciymis ama şeker hastası da değilim burda okuduğum kadarıyla kimse o tarz bir ilaç kullanmamış. Ben zaten kullanmadim dokundu bana . Var mı bu ilaç dan kullanan acaba
KelebekListemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
(eklenmek isteyenler beni etiketlesin)
@citacita
>>Yaş 352.deneme
3.gün
Embriyo25 Ekim Transfer
zuzu3838
>>Yaş 252.deneme
3.gün
EmbriyoPozitif✔❤
Yadee
>>Yaş 294.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
Gebelikaski
>>Yaş 261.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
S superkaliflower
>>Yaş 304.deneme
5.gün
Embriyo21 Ekim
Transfer
kelebekmkelebek
>>Yaş 302.deneme
5.gün
Embriyo31 Ekim
Transfer
Askk1122
>>Yaş 303.deneme
Yumurta büyütüyoropu
bekliyor
feride0180
>>Yaş 393.deneme
4.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
B Babydust80
>> Yaş 392.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
sykapusuz
>> Yaş 292.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔❤
mew123
>>Yaş 333.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
Melek Ada
>>Yaş 305.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
@yel1z
>>Yaş 373.deneme
5.gün
Embriyonegatif
B beklenenmucize
>>Yaş 272.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
chagiless
>>Yaş 282.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
ys_pasa
>>Yaş 303.deneme
5.gün
Embriyo25 Ekim Transfer
aaynaa
>>Yaş??1.deneme
KasimdaAdet
bekliyor
Merhaba beni de eklerimizinizMoral olsun, bilgi paylaşımı olsun hanımlar. Bu süreci yaşayanlar, birbirinin dilinden anlar ❤
Benim yaşım 29. Erkek infertilitesi var bizde.
1.denemem negatif sonuçlandı.
2.denemem pozitif oldu ama 21.haftada kalbi durdu ölü doğum yaptım.
3.denemen pozitif oldu. Bir Oğlum var 2 yaşına basacak. Ondan kalan dondurulmuş kardeş embriyo için Ekim de adet olmayı bekliyorum.. Kısmetse.
Sizin de süreçlerinizi merak ediyorum. Benim gibi olup uzun aradan sonra dondurulmuş ile deneyen var mi? Nerde hangi aşamadasiniz?
Muhabbet sohbet edelim hanımlar
Hayir memorial da tup bebek tedavisi ile oldu, dondurulmuslar vardi onlarin tedavisine basladim simdi, estrafem verdiler sadeceAllah bağışlasın. Çocukların doğal yola mı oldu anlamadım? Hangi ilaçlara başladın
Hangi hastanede tedaviniz ben ilk defa duydum boyle birseyBende internetden arastiryorum tutunmaya yardimci oldugunu kanatinda tecrubeler varmis buyuk ihtimal yaptiracam doktorum dedi ki bu durumda piyasada tek sey bu dedi embriyo yapistirici buyuk ihtimal ysptiracam canim
Hayir memorial da tup bebek tedavisi ile oldu, dondurulmuslar vardi onlarin tedavisine basladim simdi, estrafem verdiler sadece
Kelebek
Merhaba beni de eklerimiziniz
Ilk denemem 23 de transfer oldum 41 yaşındayımHoșgeldin
Eklerim tabi listeye. Kaçıncı denemen? Hangi aşamadasin? Yaş kaç?
Hoş bulduk bu arada. 23 ekim yalnislik olmasınIlk denemem 23 de transfer oldum 41 yaşındayım✌
5 gün embirosu birdeHoșgeldin
Eklerim tabi listeye. Kaçıncı denemen? Hangi aşamadasin? Yaş kaç?
meraba kızlar listeye benı de eklersenız sevinirim. bnm bgn 2. günüm tüp bebek tedavisinde inş yumurta toplama işlemi iyi olur iyi geçer
Evet canım bana da çok dokuntu bulantı kusma ishal perişan etti beni ve bende bıraktım içmeyi . Yalnız bende insülin direnci var mı yok mu bilmiyorum hiç bakılmadan bu ilacı verdiMerhaba canim bende glifor kullaniyorum insulin direnci icin veriliyo bu tur haplar ilk bi hafta yan etki yapiyo bas donmesi mide bulantisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?