Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Herkese merhaba ilk kez yazıyorum buraya lütfen bana yardımcı olur musunuz ilk tüp bebeğe baslicaz ama adetim geciktigi için daha baslayamadik maalesef .sorum şu bana tüp için glukofen verdiler araştırdim şeker ilaciymis ama şeker hastası da değilim burda okuduğum kadarıyla kimse o tarz bir ilaç kullanmamış. Ben zaten kullanmadim dokundu bana . Var mı bu ilaç dan kullanan acaba

Tedavi oldukça tecrübe kazanılır inşallah bu son tedavin olur ve bebeğine kavuşursun

Doktorun neden vermiş sormadın mı? Mesela bende pıhtılaşma yok ama ben kan sulandırıci vuruyordum ilk Gebeliğimde. Bir bildikleri vardır

Nas bir doktor Orhan bey ben kendisinde rahimde perde ameliyatı olmayı düşünüyorum histereskobi
Kendinizi anketör gibi hissediyosunuz karsisinda.siz soru sormazsaniz herhangi vir aciklama yapmiyor.bos bos bekliyor oyle.soru cvp yapmak da bi yerden sonra sıkıyor.tup bebek dusunuyosaniz tavsiye etmem.dbakir a gidin mutlaka.baska sorunuz varsa sorabilirsniz

Canim estrofem kullananlar dondurulmus embriyo transfer icin . Seninki daha ilk tedavim ise once ignelerler yumurta buyutecek toplayacak merat etmeyin
Teşekkür ederim canim bende merak ettim bana biye verilmedi diye acemilik iste

Merhaba canim bende glifor kullaniyorum insulin direnci icin veriliyo bu tur haplar ilk bi hafta yan etki yapiyo bas donmesi mide bulantisi gibi

Bn kullanıyorum glukopage.pcos um,insulin direncim var.adet duzenli gelsin diye veriyorlar

Kelebek Merhaba beni de eklerimiziniz

Bende internetden arastiryorum tutunmaya yardimci oldugunu kanatinda tecrubeler varmis buyuk ihtimal yaptiracam doktorum dedi ki bu durumda piyasada tek sey bu dedi embriyo yapistirici buyuk ihtimal ysptiracam canim
Hangi hastanede tedaviniz ben ilk defa duydum boyle birsey

meraba kızlar listeye benı de eklersenız sevinirim. bnm bgn 2. günüm tüp bebek tedavisinde inş yumurta toplama işlemi iyi olur iyi geçer

Merhaba canim bende glifor kullaniyorum insulin direnci icin veriliyo bu tur haplar ilk bi hafta yan etki yapiyo bas donmesi mide bulantisi gibi
Evet canım bana da çok dokuntu bulantı kusma ishal perişan etti beni ve bende bıraktım içmeyi . Yalnız bende insülin direnci var mı yok mu bilmiyorum hiç bakılmadan bu ilacı verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…