- 29 Nisan 2019
- 170
- 98
- 13
- 34
Maalesef canım devlet hastanesi olduğu için ne bişi sorabiliyorum nede bir açıklama yapıyorlar kuyruk var ilgi de yok açıkçası zaten de icemedim bıraktım adet olmayı bekliyorum tekrar Dr gitmek içinDoktorun neden vermiş sormadın mı? Mesela bende pıhtılaşma yok ama ben kan sulandırıci vuruyordum ilk Gebeliğimde. Bir bildikleri vardır
Şimdi tüm pcoslularda insülin direnci var mıdır bende pcosum ama çok şükür hiçbir belirtisini yaşamadım insülin direnci olduğuna hiç bakmadılar bile sırf pcos olduğum için vermeleri doğru muBn kullanıyorum glukopage.pcos um,insulin direncim var.adet duzenli gelsin diye veriyorlar
Zaten surekli vermemisler.size bi zarari yok.ben 2.5 yildir kullaniyorum.asiri kilo artisi olmustu cok kisa zmnda.adetim düzenlidir.o da gelmemisti.bence kullanin.sorun yok.basit bi kan testiyle insulin direnci anlasiliyorŞimdi tüm pcoslularda insülin direnci var mıdır bende pcosum ama çok şükür hiçbir belirtisini yaşamadım insülin direnci olduğuna hiç bakmadılar bile sırf pcos olduğum için vermeleri doğru mu
Hmm anladım canım aşırı bulantı kusma yaptığı için kullanamadim bu sıkıntı 10 gün devam edince bırakmak zorunda kaldım zaten çok zayıfım 10 günde 3 kilo vermiştim . Peki bunu hiç kullanmasam tüp bebek için aksi bişi olur mu sizceZaten surekli vermemisler.size bi zarari yok.ben 2.5 yildir kullaniyorum.asiri kilo artisi olmustu cok kisa zmnda.adetim düzenlidir.o da gelmemisti.bence kullanin.sorun yok.basit bi kan testiyle insulin direnci anlasiliyor
Cnm bence kullan.ilk basta bende de asiri bulanti olmustu.vucut ilaca alisana kdr yaklsi 1 ay bulanti hapiyla kullandm.bulanti hapi alman sorun olacksa,dayan ic bence.su surecte nelere dayanmiyoruz ki..Hmm anladım canım aşırı bulantı kusma yaptığı için kullanamadim bu sıkıntı 10 gün devam edince bırakmak zorunda kaldım zaten çok zayıfım 10 günde 3 kilo vermiştim . Peki bunu hiç kullanmasam tüp bebek için aksi bişi olur mu sizce
Haklısın canım şu 5 yıllık serüvende neler yapmadım ki yarından itibaren denicem tekrar kullanmayı çok teşekkür ederim . Bu arada adet söktürücü bildiğiniz bişi var mı tüp e başlamam için adet olmam lazımCnm bence kullan.ilk basta bende de asiri bulanti olmustu.vucut ilaca alisana kdr yaklsi 1 ay bulanti hapiyla kullandm.bulanti hapi alman sorun olacksa,dayan ic bence.su surecte nelere dayanmiyoruz ki..
Pko var mi peki sende pkoc oluncada veriliyor diye duymuştum kg oluncada veriliyoEvet canım bana da çok dokuntu bulantı kusma ishal perişan etti beni ve bende bıraktım içmeyi . Yalnız bende insülin direnci var mı yok mu bilmiyorum hiç bakılmadan bu ilacı verdi
Evet canım pcos var bende ama zayıfım pcosun hiçbir belirtisi yok şükür ama pcos lu olduğumu görünce direk glukofen kullancaksin dedi ama insülin direncim yoksa neden kullaniyim onu anlamıyorumPko var mi peki sende pkoc oluncada veriliyor diye duymuştum kg oluncada veriliyo
Cnm bence 40 gun olana kdr bekle.bisi kullanma.hala gelmezse de dr ye git.tup bebek oncesi hormon ilaci kullanma benceHaklısın canım şu 5 yıllık serüvende neler yapmadım ki yarından itibaren denicem tekrar kullanmayı çok teşekkür ederim . Bu arada adet söktürücü bildiğiniz bişi var mı tüp e başlamam için adet olmam lazımve hayatımda ilk kez 1 hafta gecikti tamda tüp bebeğe hazırlanmışken ,
Oylemi dersiniz bende biran önce gidip adet gelsin tedaviye baslayim diye düşünmüştüm biraz daha bekleyim o zaman inş hemencecik gelir adetimCnm bence 40 gun olana kdr bekle.bisi kullanma.hala gelmezse de dr ye git.tup bebek oncesi hormon ilaci kullanma bence
Canim pko lu oluncada veriliyomis pko duzelsin hormonlar diyeEvet canım pcos var bende ama zayıfım pcosun hiçbir belirtisi yok şükür ama pcos lu olduğumu görünce direk glukofen kullancaksin dedi ama insülin direncim yoksa neden kullaniyim onu anlamıyorum
Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim bende aranıza katılayım bu süreçtedondrulmuşlarla ikinci transferimi oldum bugün biri 4ab biri 3ab denildi 7 Kasım sonuç günüm
hoş buldum :) ilk deneme 31 yaşındayım. izmirdeyim. sizin kaçıncı denemeHoșgeldin
İlk deneme mi? Yaşın kaç?
Merhaba hemsehrim hoşgeldinhoş buldum :) ilk deneme 31 yaşındayım. izmirdeyim. sizin kaçıncı deneme
hoş buldum :) ilk deneme 31 yaşındayım. izmirdeyim. sizin kaçıncı deneme
N Narinimmmm cnm ege ünv başladm ben. sen nerde görüyosunMerhaba hemsehrim hoşgeldinhayırlı olsun nerde tedavi goruosun
ayy inş olur cnm. sağlkkla gelsn bebiş. sen baya tecrübelisindir. işlemler hakıında. ben daha çook yeni :) allah isteyen herkese versnBenim 4.transferim olacak bir oğlum var 3.denememdenona kardeş istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?