Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Doktorun neden vermiş sormadın mı? Mesela bende pıhtılaşma yok ama ben kan sulandırıci vuruyordum ilk Gebeliğimde. Bir bildikleri vardır
Maalesef canım devlet hastanesi olduğu için ne bişi sorabiliyorum nede bir açıklama yapıyorlar kuyruk var ilgi de yok açıkçası zaten de icemedim bıraktım adet olmayı bekliyorum tekrar Dr gitmek için

Bn kullanıyorum glukopage.pcos um,insulin direncim var.adet duzenli gelsin diye veriyorlar
Şimdi tüm pcoslularda insülin direnci var mıdır bende pcosum ama çok şükür hiçbir belirtisini yaşamadım insülin direnci olduğuna hiç bakmadılar bile sırf pcos olduğum için vermeleri doğru mu

Şimdi tüm pcoslularda insülin direnci var mıdır bende pcosum ama çok şükür hiçbir belirtisini yaşamadım insülin direnci olduğuna hiç bakmadılar bile sırf pcos olduğum için vermeleri doğru mu
Zaten surekli vermemisler.size bi zarari yok.ben 2.5 yildir kullaniyorum.asiri kilo artisi olmustu cok kisa zmnda.adetim düzenlidir.o da gelmemisti.bence kullanin.sorun yok.basit bi kan testiyle insulin direnci anlasiliyor

Zaten surekli vermemisler.size bi zarari yok.ben 2.5 yildir kullaniyorum.asiri kilo artisi olmustu cok kisa zmnda.adetim düzenlidir.o da gelmemisti.bence kullanin.sorun yok.basit bi kan testiyle insulin direnci anlasiliyor
Hmm anladım canım aşırı bulantı kusma yaptığı için kullanamadim bu sıkıntı 10 gün devam edince bırakmak zorunda kaldım zaten çok zayıfım 10 günde 3 kilo vermiştim . Peki bunu hiç kullanmasam tüp bebek için aksi bişi olur mu sizce

Cnm bence kullan.ilk basta bende de asiri bulanti olmustu.vucut ilaca alisana kdr yaklsi 1 ay bulanti hapiyla kullandm.bulanti hapi alman sorun olacksa,dayan ic bence.su surecte nelere dayanmiyoruz ki..

Cnm bence kullan.ilk basta bende de asiri bulanti olmustu.vucut ilaca alisana kdr yaklsi 1 ay bulanti hapiyla kullandm.bulanti hapi alman sorun olacksa,dayan ic bence.su surecte nelere dayanmiyoruz ki..
Haklısın canım şu 5 yıllık serüvende neler yapmadım ki yarından itibaren denicem tekrar kullanmayı çok teşekkür ederim . Bu arada adet söktürücü bildiğiniz bişi var mı tüp e başlamam için adet olmam lazım ve hayatımda ilk kez 1 hafta gecikti tamda tüp bebeğe hazırlanmışken ,

Evet canım bana da çok dokuntu bulantı kusma ishal perişan etti beni ve bende bıraktım içmeyi . Yalnız bende insülin direnci var mı yok mu bilmiyorum hiç bakılmadan bu ilacı verdi
Pko var mi peki sende pkoc oluncada veriliyor diye duymuştum kg oluncada veriliyo

Pko var mi peki sende pkoc oluncada veriliyor diye duymuştum kg oluncada veriliyo
Evet canım pcos var bende ama zayıfım pcosun hiçbir belirtisi yok şükür ama pcos lu olduğumu görünce direk glukofen kullancaksin dedi ama insülin direncim yoksa neden kullaniyim onu anlamıyorum

Cnm bence 40 gun olana kdr bekle.bisi kullanma.hala gelmezse de dr ye git.tup bebek oncesi hormon ilaci kullanma bence

Cnm bence 40 gun olana kdr bekle.bisi kullanma.hala gelmezse de dr ye git.tup bebek oncesi hormon ilaci kullanma bence
Oylemi dersiniz bende biran önce gidip adet gelsin tedaviye baslayim diye düşünmüştüm biraz daha bekleyim o zaman inş hemencecik gelir adetim

Evet canım pcos var bende ama zayıfım pcosun hiçbir belirtisi yok şükür ama pcos lu olduğumu görünce direk glukofen kullancaksin dedi ama insülin direncim yoksa neden kullaniyim onu anlamıyorum
Canim pko lu oluncada veriliyomis pko duzelsin hormonlar diye

Hayırlı sabahlar güzel bir pazar günü sizin olsun hanımlar.

A adek81 bugub senin günün Rabbim kolaylaştırsin. Transferin tutsun inşallah

Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim bende aranıza katılayım bu süreçte dondrulmuşlarla ikinci transferimi oldum bugün biri 4ab biri 3ab denildi 7 Kasım sonuç günüm

Hoșgeldin
Insallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur hayırlı olsun
Yaşın kaç?hangi ilaçlara devam ediyorsun

Benim de 22 Ekim'de transferim gerçekleşti 1 Kasım'da test tarihim Kasıklarımda ağrı ve çok gaz var göğüslerimde hassasiyet ve şişkinlik beni de ekleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…