• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bu serumu amacı ne bide kendin mi istedin yoksa Doktorun mu yazdı sana?

Cnm bana histeroskopi sırasında cd56 testi yapıldı ve yüzde %34 çıktı..bu sebeple doktor kendisi takmamı söyledi.cd56 da naturel killers hücrelerine bakıyorlar benimkiler biraz fazla savaşçı dışarodan gelen herşeyi düşman görüp atıyor emriyoyu da atmaması için bağışıklığımı baskılıyorlar.aynı zamanda transferden önce antibiotik ve kortizon da kullandım bakalım doktor elinden gelen herşeyi yaptı haftaya cumartesi test günüm heyecanla bekliyorum

Cnm bugün 5.günü benim 2 embriyo 5.gün atıldı.haftaya cumartesi.hatched olarak atıldılar bakalım öncesinde yapmaya cesaret edemem herhalde.cnm yerleşme kaç günde tamamlanıyor biliyor musun

Gerçekten de doktor elinden geleni yapmış takdiri ilahi gerisi.. Allah nasip etsin cnm
İlk. Günler tutunuyor diye biliyorum ama yerleşmesi herkeste farklılık gösterebilir yani kana ve idrara karışması

Canim sabah gittik muyaene oldum basladik estrofem gunde 3 tane ic dedi Kasim 5 bir sonraki kontrol gunum. Doktor istersen embriyo glue (tutkal) kullanabiliriz siz arastirin ve bize haber verin dedi bir fikriniz var mi kizlar? Kullanan oldu mu acaba?

Bir fikrim yok bende merak ettim ama 🤔

Bir fikrim yok bende merak ettim ama 🤔
Bende internetden arastiryorum tutunmaya yardimci oldugunu kanatinda tecrubeler varmis buyuk ihtimal yaptiracam doktorum dedi ki bu durumda piyasada tek sey bu dedi embriyo yapistirici buyuk ihtimal ysptiracam canim

Kizlar bugun ilk kontrolum yapildi tekrardan rahim kalinsa hic baslamayalim soyledim cunki gecen sefer kalin olmasina ragmen baslamistik ve sonra transfer ertelenmisti suan daha iyi gozukuyor estrofem 1 kez yazildi tsh prolaktine getek yok dendi ama ben bakilsin istedim cunki normalde de prolaktin tavan olrdu son iki aydir ilac icmiyorum cok dustugu icin tsh desen o da oyle her gun hap aliyorum tsh icin bide ekstradan progestoron ignesinden once degerlere bakilmasini istedim oyle yapicaz dediler ilk iki transfer hazirligimda adet gunune gore verilmisti igneler bakalim bu ay dahs bi ilgili doktorum zaten baska bi sansimda yok baskasina gitmek gibi hazir embrionlar oldugu icin

Merhaba cogu arkadasimiz estoferm baslamis ben gittim adetin 2. Gununde igneleri yazdilar 3. Gun itibariyle basla dedilrr bugun 5. İgneyi vurulup pazartesi kontrolum var.. herkeste kullanilan birseymi estoferm anlamadm smdi ilk deneme oldugu icin acemiyim

Merhaba cogu arkadasimiz estoferm baslamis ben gittim adetin 2. Gununde igneleri yazdilar 3. Gun itibariyle basla dedilrr bugun 5. İgneyi vurulup pazartesi kontrolum var.. herkeste kullanilan birseymi estoferm anlamadm smdi ilk deneme oldugu icin acemiyim
Canim estrofem kullananlar dondurulmus embriyo transfer icin . Seninki daha ilk tedavim ise once ignelerler yumurta buyutecek toplayacak merat etmeyin

Back