Serumu kaç kere ne zamanlar alcaksınız?İnş cnm bu serumu beklemek çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serumu kaç kere ne zamanlar alcaksınız?İnş cnm bu serumu beklemek çok zor
İnş cnm bu serumu beklemek çok zor
Günaydın kızlar trasferi olan arkadaşlar hayırlı olsun
Çig kabak çekirdeği havuç ve nar yemeyi unutmayın
Çok yatmayın sadece dikkat yeterli
❤❤❤ gerisi Allah a kalmış
Günaydınnn, cokk saol canım, hepsi başucumda tırtıklıyorum darısı başımıza insallahGünaydın kızlar trasferi olan arkadaşlar hayırlı olsun
Günaydınnn, cokk saol canım, hepsi başucumda tırtıklıyorum darısı başımıza insallah
Aminn güzel haberlerini alırız inşallah ❤Günaydınnn, cokk saol canım, hepsi başucumda tırtıklıyorum darısı başımıza insallah
Bugün test yapacak bi arkadaş vardı benden 2 gün sonra trasfer olmuştu inşallah pozitiftir
S superkaliflower sen nezaman test yapmayı düşünüyorsun
Gamze değilmiydiAynen.
Gamze değilmiydi
Ben serumu ilk transferden 3 gün önce başladım cuma günüydü pazartesi transfrr oldum sonra doktor her cuma dedi pozitif cevaba kadar eğer hamile isem 12 hafta boyunca devam dedi cnm sen nası yapıosunSerumu kaç kere ne zamanlar alcaksınız?
Ay ilk defa duydum çok merak ettim. Çig kabak çekirdeği havuç ve nar ne işe yarıyor neden yemeliyiz???Günaydın kızlar trasferi olan arkadaşlar hayırlı olsun
İyi geçti herşey yolundaymış. 30 ekimde yumurta toplama yapılacak
İyi geçti herşey yolundaymış. 30 ekimde yumurta toplama yapılacak
Cnm çiğ kabak çekirdeği tutunmaya yardımcı oluyor oğlumda da yedim bundadaAy ilk defa duydum çok merak ettim. Çig kabak çekirdeği havuç ve nar ne işe yarıyor neden yemeliyiz???