- 16 Haziran 2016
- 321
- 224
- 53
Bu serumu amacı ne bide kendin mi istedin yoksa Doktorun mu yazdı sana?
Kan verdim bekliyorum canım hayırlısı
Cnm bugün 5.günü benim 2 embriyo 5.gün atıldı.haftaya cumartesi.hatched olarak atıldılar bakalım öncesinde yapmaya cesaret edemem herhalde.cnm yerleşme kaç günde tamamlanıyor biliyor musun
Kan verdim bekliyorum canım hayırlısı
125 cıktı kızlar sonucum çok şükürHakkında hayırlısı cnm ❤
Idarar yapmayı düşünmüyor musun
Rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm çok sevindim125 cıktı kızlar sonucum çok şükürRabbim herkesi sevindirsin inşallah
125 cıktı kızlar sonucum çok şükürRabbim herkesi sevindirsin inşallah
AmiiiinHayırlı olsunçok sevindim Allah tamamına erdirsin selametle kucağına almak nasip olsun inşallah
Amiiin hepimiz canımmmRabbim kucağına almayı nasip etsin cnm çok sevindim
Canim sabah gittik muyaene oldum basladik estrofem gunde 3 tane ic dedi Kasim 5 bir sonraki kontrol gunum. Doktor istersen embriyo glue (tutkal) kullanabiliriz siz arastirin ve bize haber verin dedi bir fikriniz var mi kizlar? Kullanan oldu mu acaba?
Cok cok sevindim ya tebrik ederim canim :)125 cıktı kızlar sonucum çok şükürRabbim herkesi sevindirsin inşallah
Vaay hiç bilmiyordum. Ben de yiyeyim bare transferden sonraCnm çiğ kabak çekirdeği tutunmaya yardımcı oluyor oğlumda da yedim bundada
Nar tam bir antioksidan rahmi kalınkaştırıyor
Havuç bebeğin suyu için önemli
Amin canım amin rabbim sevindirsin hayırla inşallah cok saolCok cok sevindim ya tebrik ederim canim :)
Insallah darisi basimizaaaa
Canim sabah gittik muyaene oldum basladik estrofem gunde 3 tane ic dedi Kasim 5 bir sonraki kontrol gunum. Doktor istersen embriyo glue (tutkal) kullanabiliriz siz arastirin ve bize haber verin dedi bir fikriniz var mi kizlar? Kullanan oldu mu acaba?
Bende internetden arastiryorum tutunmaya yardimci oldugunu kanatinda tecrubeler varmis buyuk ihtimal yaptiracam doktorum dedi ki bu durumda piyasada tek sey bu dedi embriyo yapistirici buyuk ihtimal ysptiracam canimBir fikrim yok bende merak ettim ama
125 cıktı kızlar sonucum çok şükürRabbim herkesi sevindirsin inşallah
Canim estrofem kullananlar dondurulmus embriyo transfer icin . Seninki daha ilk tedavim ise once ignelerler yumurta buyutecek toplayacak merat etmeyinMerhaba cogu arkadasimiz estoferm baslamis ben gittim adetin 2. Gununde igneleri yazdilar 3. Gun itibariyle basla dedilrr bugun 5. İgneyi vurulup pazartesi kontrolum var.. herkeste kullanilan birseymi estoferm anlamadm smdi ilk deneme oldugu icin acemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?