• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Herkese merhaba ilk kez yazıyorum buraya lütfen bana yardımcı olur musunuz ilk tüp bebeğe baslicaz ama adetim geciktigi için daha baslayamadik maalesef .sorum şu bana tüp için glukofen verdiler araştırdim şeker ilaciymis ama şeker hastası da değilim burda okuduğum kadarıyla kimse o tarz bir ilaç kullanmamış. Ben zaten kullanmadim dokundu bana . Var mı bu ilaç dan kullanan acaba

Kizlar bugun ilk kontrolum yapildi tekrardan rahim kalinsa hic baslamayalim soyledim cunki gecen sefer kalin olmasina ragmen baslamistik ve sonra transfer ertelenmisti suan daha iyi gozukuyor estrofem 1 kez yazildi tsh prolaktine getek yok dendi ama ben bakilsin istedim cunki normalde de prolaktin tavan olrdu son iki aydir ilac icmiyorum cok dustugu icin tsh desen o da oyle her gun hap aliyorum tsh icin bide ekstradan progestoron ignesinden once degerlere bakilmasini istedim oyle yapicaz dediler ilk iki transfer hazirligimda adet gunune gore verilmisti igneler bakalim bu ay dahs bi ilgili doktorum zaten baska bi sansimda yok baskasina gitmek gibi hazir embrionlar oldugu icin

Tedavi oldukça tecrübe kazanılır inşallah bu son tedavin olur ve bebeğine kavuşursun ❤️

Herkese merhaba ilk kez yazıyorum buraya lütfen bana yardımcı olur musunuz ilk tüp bebeğe baslicaz ama adetim geciktigi için daha baslayamadik maalesef .sorum şu bana tüp için glukofen verdiler araştırdim şeker ilaciymis ama şeker hastası da değilim burda okuduğum kadarıyla kimse o tarz bir ilaç kullanmamış. Ben zaten kullanmadim dokundu bana . Var mı bu ilaç dan kullanan acaba

Doktorun neden vermiş sormadın mı? Mesela bende pıhtılaşma yok ama ben kan sulandırıci vuruyordum ilk Gebeliğimde. Bir bildikleri vardır 🤔

Nas bir doktor Orhan bey ben kendisinde rahimde perde ameliyatı olmayı düşünüyorum histereskobi
Kendinizi anketör gibi hissediyosunuz karsisinda.siz soru sormazsaniz herhangi vir aciklama yapmiyor.bos bos bekliyor oyle.soru cvp yapmak da bi yerden sonra sıkıyor.tup bebek dusunuyosaniz tavsiye etmem.dbakir a gidin mutlaka.baska sorunuz varsa sorabilirsniz

Canim estrofem kullananlar dondurulmus embriyo transfer icin . Seninki daha ilk tedavim ise once ignelerler yumurta buyutecek toplayacak merat etmeyin
Teşekkür ederim canim bende merak ettim bana biye verilmedi diye😬😬 acemilik iste

Merhaba canim bende glifor kullaniyorum insulin direnci icin veriliyo bu tur haplar ilk bi hafta yan etki yapiyo bas donmesi mide bulantisi gibi

Bn kullanıyorum glukopage.pcos um,insulin direncim var.adet duzenli gelsin diye veriyorlar

Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.

✨(eklenmek isteyenler beni etiketlesin) ✨

@citacita
>>Yaş 35
2.deneme
3.gün
Embriyo
25 Ekim Transfer💕
zuzu3838 zuzu3838
>>Yaş 25
2.deneme
3.gün
Embriyo
Pozitif✔❤🤰
V Viviannn
>>Yaş 34
2.deneme
5.gün
Embriyo
Pozitif✔❤🤰
Yadee Yadee
>>Yaş 29
4.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer bekliyor :KK51:
Gebelikaski Gebelikaski
>>Yaş 26
1.deneme
5.gün
Embriyo
S superkaliflower
>>Yaş 30
4.deneme
5.gün
Embriyo
21 Ekim
Transfer💕
kelebekmkelebek kelebekmkelebek
>>Yaş 30
2.deneme
5.gün
Embriyo
31 Ekim
Transfer💕
Askk1122 Askk1122
>>Yaş 30
3.deneme
Yumurta büyütüyor
opu
bekliyor :KK51:
feride0180 feride0180
>>Yaş 39
3.deneme
4.gün
Embriyo
Transfer
B Babydust80
>> Yaş 39
2.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer bekliyor:KK51:
sykapusuz sykapusuz
>> Yaş 29
2.deneme
5.gün
Embriyo
Pozitif✔❤🤰
mew123 mew123
>>Yaş 33
3.deneme
5.gün
Embriyo
Melek Ada Melek Ada
>>Yaş 30
5.deneme
5.gün
Embriyo
@yel1z
>>Yaş 37
3.deneme
5.gün
Embriyo
negatif ❌
B beklenenmucize
>>Yaş 27
2.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer
bekliyor:KK51:
A adek81
>>Yaş 33
1.deneme
5.gün
Embriyo
27 Ekim
Transfer💕
M Merabd
>>Yaş 22
1.deneme
5.gün
Embriyo
S shemsim
>>Yaş 26
4.deneme
5.gün
Embriyo
Transfer
chagiless chagiless
>>Yaş 28
2.deneme
5.gün
Embriyo
ys_pasa ys_pasa
>>Yaş 30
3.deneme
5.gün
Embriyo
25 Ekim Transfer💕
aaynaa aaynaa
>>Yaş??
1.deneme
Kasimda
Adet
bekliyor:KK51:
U Uzunca
>>Yaş 31
1.deneme
Yumurta büyütüyor
30ekim
opu bekliyor :KK51:
T Tyt82
>>Yaş ??
3.deneme
5.gün
Embriyo
G gizem_ar
>>Yaş 25
1.deneme
5.gün
Embriyo
5 Kasım
Transfer 💕
Kelebek
Moral olsun, bilgi paylaşımı olsun hanımlar. Bu süreci yaşayanlar, birbirinin dilinden anlar ❤

Benim yaşım 29. Erkek infertilitesi var bizde.
1.denemem negatif sonuçlandı.
2.denemem pozitif oldu ama 21.haftada kalbi durdu ölü doğum yaptım.
3.denemen pozitif oldu. Bir Oğlum var 2 yaşına basacak. Ondan kalan dondurulmuş kardeş embriyo için Ekim de adet olmayı bekliyorum.. Kısmetse.

Sizin de süreçlerinizi merak ediyorum. Benim gibi olup uzun aradan sonra dondurulmuş ile deneyen var mi? Nerde hangi aşamadasiniz?
Muhabbet sohbet edelim hanımlar :KK51:
Merhaba beni de eklerimiziniz

Bende internetden arastiryorum tutunmaya yardimci oldugunu kanatinda tecrubeler varmis buyuk ihtimal yaptiracam doktorum dedi ki bu durumda piyasada tek sey bu dedi embriyo yapistirici buyuk ihtimal ysptiracam canim
Hangi hastanede tedaviniz ben ilk defa duydum boyle birsey

meraba kızlar listeye benı de eklersenız sevinirim. bnm bgn 2. günüm tüp bebek tedavisinde inş yumurta toplama işlemi iyi olur iyi geçer

Merhaba canim bende glifor kullaniyorum insulin direnci icin veriliyo bu tur haplar ilk bi hafta yan etki yapiyo bas donmesi mide bulantisi gibi
Evet canım bana da çok dokuntu bulantı kusma ishal perişan etti beni ve bende bıraktım içmeyi . Yalnız bende insülin direnci var mı yok mu bilmiyorum hiç bakılmadan bu ilacı verdi

Back