hayırlısı olsun artık canım..bundan sonra sevineceğiz inşallah..Canım bende 1.5 yıldır evliyim 1 kere kimyasal gebelik yaşadım
senin ne zaman transfer canım...Bende varım canm
2 güne kadar adet olucam normalde olmam gerekiyordu 29 kasımda ama gecikti adetim olunca transfer hazırlığı için gidicem canım rahim dinlendirmedeydim bensenin ne zaman transfer canım...
yok canım aslında çok umutluyum ama iğnelerden kimseyi de çekemez oldum kaynanam da anca parası falan konuşur oldu..hep bir olumsuz milletin kendiliğinden olmuş da bizim neden olmamış da bilmem ne...Strese girmemeye çalış mümkün olduğunca evet ne kdr soylesekte olmuyor yapamıyoruz
Benim daha bir ayım var ocakta yumurtam toplanacak sonrasında bakalım ne olacak ilk defa oluyor ama olumsuzum sürekli
kaç yumurta konacak canım hadi hayırlısı o zaman beraber zamanlarda bekleyeceğiz inşallah2 güne kadar adet olucam normalde olmam gerekiyordu 29 kasımda ama gecikti adetim olunca transfer hazırlığı için gidicem canım rahim dinlendirmedeydim ben
İnsanlar böyle konuşuyor ya zaten, herkesin normal oldu sizin neden olmadı diye çok sinirleniyorum sanki elimizde olan bişey gibi rabbim bizide bunla imtihan etmiş deyip susamıyorum da ben cünkü kimseye diyemedim tüp bebek olduğunuda napalim canım Allah ım görüyor zaten bilerek fesatça soranlarıyok canım aslında çok umutluyum ama iğnelerden kimseyi de çekemez oldum kaynanam da anca parası falan konuşur oldu..hep bir olumsuz milletin kendiliğinden olmuş da bizim neden olmamış da bilmem ne...
inşallah hepimiz seviniriz bebeklerimizin isimlerini cinsiyetlerini hastane çantasını ilk hediyelerini konuşuurz..inşallah amin..
ben de şimdi meraktayım kaç yumurtam toplanacak kaçı döllenecek meraktayım çift yumurta konacak nasipse inşallah bana da 7 sene sonra nasip oldu bana da tüp bebek tedavim 2 aşılmam var olumsuz..
siz kaç sene oldu?
6 dondurulmuş blast ım var canım 2 şerli donduruldu 2 transfer edilcek inşallah galiba stresten adet olamiyorum ben sabırsızlikla 29 kasımı bekliyordum ama olmadı yaakaç yumurta konacak canım hadi hayırlısı o zaman beraber zamanlarda bekleyeceğiz inşallah
bana da canım nasipse çift yumurta konacak..6 dondurulmuş blast ım var canım 2 şerli donduruldu 2 transfer edilcek inşallah galiba stresten adet olamiyorum ben sabırsızlikla 29 kasımı bekliyordum ama olmadı yaa
Sorun neydi sizde canımbana da canım nasipse çift yumurta konacak..
pazartesi doğum günümde yumurtalarım toplanacak stresliyim çok
iğneler çok etkiledi beni ya kalan yumurtam inşallah olur dondururum yoksa sıfırdan tedavi çok zor
Benimde opu öncesi kayınvalidem gelmişti 10 gün kaldı gitti ama bir an gitmiycek diye cok korktum ignelerimi başladığm günden beri bizdeydi soylemek istemedim tüp bebek tedavisi diye ama opu günümden 1 gün once gitti cok şükür, iğneler ne için diye sorup duruyordu bende yumurta geliştirmek için deyip geçiştirdim hepSorun neydi sizde canım
Ben varım canım ayın 9 transferim belli olacak bu ay iptal olmuştubana da canım nasipse çift yumurta konacak..
pazartesi doğum günümde yumurtalarım toplanacak stresliyim çok
iğneler çok etkiledi beni ya kalan yumurtam inşallah olur dondururum yoksa sıfırdan tedavi çok zor
benim pko var canım..Sorun neydi sizde canım
benimkine tüp bebek için diyorum ya zorunluysa ilerde baktınız olmadı yaptrırsınız diyor hala dedim başladık tedaviye bir 7 sene daha mı bekleyelim dedim şimdi kaldı 6 gün gitmesini bekliyoum çağırdığıma pişamnımBenimde opu öncesi kayınvalidem gelmişti 10 gün kaldı gitti ama bir an gitmiycek diye cok korktum ignelerimi başladığm günden beri bizdeydi soylemek istemedim tüp bebek tedavisi diye ama opu günümden 1 gün once gitti cok şükür, iğneler ne için diye sorup duruyordu bende yumurta geliştirmek için deyip geçiştirdim hep
hadi hayırlısı inşallah sizin için de bizler de beraber bekleyelim bakalım benim için ilk tedavi sizin heyecan durumu ne alemde...Ben varım canım ayın 9 transferim belli olacak bu ay iptal olmuştu
İnşallahhayırlısı olsun artık canım..bundan sonra sevineceğiz inşallah..
Olur dondurulmuşun canım merak etme birazda yumurtalar kaliteli olsun diye kürler yap daha güzel olur inşallah rabbim herkese nasip etsin en çok da bizim gibi uğraşanlara inşallahbenim pko var canım..
esimde de öyle cok sorun yok ama olmadı bir de kiloluyum
Bende sendenim aslında bende bende ilk denemem ve bunun için 6 sene bekledimyok canım aslında çok umutluyum ama iğnelerden kimseyi de çekemez oldum kaynanam da anca parası falan konuşur oldu..hep bir olumsuz milletin kendiliğinden olmuş da bizim neden olmamış da bilmem ne...
inşallah hepimiz seviniriz bebeklerimizin isimlerini cinsiyetlerini hastane çantasını ilk hediyelerini konuşuurz..inşallah amin..
ben de şimdi meraktayım kaç yumurtam toplanacak kaçı döllenecek meraktayım çift yumurta konacak nasipse inşallah bana da 7 sene sonra nasip oldu bana da tüp bebek tedavim 2 aşılmam var olumsuz..
siz kaç sene oldu?
Benim de ilk deneme ben de çok heycanlıyım daha önce 1 aşılamam oldu ama tutmadı 1.5 yıllık Evliyim bir yumurtaliğm ve tüpüm yok diğer tüpümde 3 ay önce laparoskopi ile alındı normal gebelik ihtimalim hiç yok zaten tek çarem bu inşallah rabbim nasip eder banada her isteyenedehadi hayırlısı inşallah sizin için de bizler de beraber bekleyelim bakalım benim için ilk tedavi sizin heyecan durumu ne alemde...
inşallah hepimiz seviniriz ALLAH sıkıntmasın bunaltmasın inşallah amin
Sabah test yaptım ikinci çizgi yoktu. Eve geldiğimde bu şekildeydi. Sonradan ikinci çizgi görüp pozitif alan varmı böyle?
[/Q2UOTE]
Miratech gebelik testinde ben de 2 saat sonra görmüştüm 7m gün idi. Ama ertesi günü hemen çıktı. İnşallah seninki de pozitif olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?