• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Hanımlar,
2 topiğe de eş zamanlı yazıyorum çünkü hepiniz değerlisiniz ve dünden beri yaşananlar üzücü, belki hiç tanımadığınız biri olarak yazdıklarımı dikkate alırsınız, tedavisi devam edenler inşaallah bunca acı ve üzüntülerinin sonucunu alır ve hasret duydukları süt kokulu bebeklerine kavuşurlar, hamile kalan arkadaşlarınızda dilerim sağlıklı bir gebelik geçirir ve yavrularını kucaklarına almak nasip olur.

Kiminiz belki yıllardır tedavi görüyor uğraşıyor, kiminiz yakınlarının arkadaşlarının hamilelik haberini aldığında hem onlar adına seviniyor hem benim de olsun neden olmuyor diye gözyaşı döküyor, hiçbirinizin yaşadığı üzüntüleri bilmemiz tasavvur etmemiz imkansız ama bildiğimiz bir şey var sizler burada aynı süreçlerden geçmiş aynı amaç uğruna acılar çekmiş kadınlarsınız, birbirinizin üzüntüsünü de hamile kaldığındaki sevinci de en iyi sizler anlarsınız.

Anladığım kadarıyla hamile kalan arkadaşlarınız başka bir topik açıp gitmiş, hamilelik döneminde yaşananları anlattıkları ayrı bir topik olsun diye düşünmüşlerdir, belki amaçları sizi üzmemektir, burada siz heyecanla ama bir yanınız endişeli acaba pozitif çıkacak mı diye tedirginken topikte gebelik sorunlarından bahsetmek istememiş olabilirler, hepinizin niyetinin iyi olduğu ortada, hiçbiriniz diğerinin üzüntüsüne sevinip, Sevinç'lerine kötü düşüncelerle karşılık verecek insanlar değilsiniz.

Belki ayrı topik açılması veya topikten topiğe çağrı yapılması kırmıştır sizleri, başka bir topik açılabilir olabiliyor böyle şeyler ama elbette arkadaşlarınız hamile kalanlar bizim topiğe gelsin demese daha iyi olur.

Bu arada isteyen istediği topiğe yazmakta özgürdür yani kimse kimseye burası bizim topiğimiz siz yazmayın diyemez dememeli ama lütfen birlikte yaşadıklarınızın, paylaştığınız üzüntü ve mutlulukların hatırına birbirinizi kırmayın ve rica ediyorum bu konuyu daha fazla uzatıp polemiğe girmeyin.

Hanımlar yine ben ama yeniden yazmak istedim çünkü topiklerinize sizleri uyarıp tartışmalarınız yüzünden banlamak yerine tebrik etmek, hamilelik sevinçlerinize ortak olmak için yazmayı yeğlerim, dilerim gerçekten bu gerginlik bugün burada son bulur ve ben sizlere yalnızca mutluluğunuza ortak olmak için yazarım zira maalesef bazı arkadaşlarınız banlandı, bunun tekrarının olmasını hiçbirimiz istemeyiz ve bence ki sanırım birçoğunuz da sözlerime katılacaktır gerginlikler tedavi ya da hamilelik süreçlerinizde sizleri üzüp yıpratmaktan başka bir şeye yaramaz ve tartışmaya müdahil olmayan ama okumak zorunda kalan topik arkadaşlarınızı da üzersiniz, kimse taraf olmak zorunda kalmamalı.

kizlar bugun adet gunum nrmalde yani transferden 16.gun beta 1200 haftaya persembe kese gormeye cagirdi alttan mi bakar acaba

Doktordan doktora göre değişiyor. Ama bu değerle perşembe karnında kese görünür. Yinede merak etme vajinal ultrason gebeliği riske atmaz

[QUO
kizlar bugun adet gunum nrmalde yani transferden 16.gun beta 1200 haftaya persembe kese gormeye cagirdi alttan mi bakar acaba
Ayy canım benide Dr haftaya perşembe çağırdı acaba bende yarın kan testi versem mi çok merak ediyorum hcg kaç oldu kese gözükür mu aynı gün transfer olduk inşallah aynı gün kesemizi de görürüz

Allah razı olsun ama kan testi de yaptırdım 0 çıktı , inanın Dr da herkes de çok ümitliydi hiçbir problem yoktu ama kısmet demekki zamanı var...
Canım çok üzüldüm hayırlısı olsun hakkında. Rabbim inşallah nasip edecektir ümidini kaybetme. Dondurulmuşun var mı? Koyulanın Kalitesi neydi ? Hsg filan çekildi mi önceden rahim denetlendi mi ?
Soruyorum çünkü Bende çok umutluydum senden. Bazen hissederiz ya enerjiye inanınırım o pozitif hissiyatını almıştım senden

Senin ne zaman canım bende transfer bekliyorum çok zor bir dönem ya ama bu dönemi verimli geçirmek çok önemli
pazartesi opum var canım bakalım çarşamba mı yoksa cuma mı transfer olur bilmiyorum hayırlısı inşallah..
szin ne zaman bu dönem evet çok zor kardeşim bugün polislik sınavına girdi sporu geçemedi ona üzüldüm kaynanam yanmda o da haftaya cumartesi evine dönecek olumsuz sözleri oluyor sıkıldım iyice..

Back