- 19 Kasım 2019
- 243
- 307
- 23
Hayırlı olsun artarak devam eder inşallah. Bende idrar testi yaptım maalesef negatif.8. Günüm.Kızlar merhaba bugün yeniden test yaptırdım 13. Gün 410du yeni sonucum 1035 15. Gün bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun artarak devam eder inşallah. Bende idrar testi yaptım maalesef negatif.8. Günüm.Kızlar merhaba bugün yeniden test yaptırdım 13. Gün 410du yeni sonucum 1035 15. Gün bugün
Merhaba benimde 11. Gün 223 cıktı. Şükürler olsunKızlar merhaba bugün yeniden test yaptırdım 13. Gün 410du yeni sonucum 1035 15. Gün bugün
Hayırlı olsun Bi belirtiniz varmıydıMe
Merhaba benimde 11. Gün 223 cıktı. Şükürler olsun
Çok sevindim senin için cnmMe
Merhaba benimde 11. Gün 223 cıktı. Şükürler olsun
Allah razı olsun. Adet donemimde sanki olucak gibi agrim vardı. Birde göğüslerim şişti biraz canimHayırlı olsun Bi belirtiniz varmıydı
Allah razı olsun. Adet donemimde sanki olucak gibi agrim vardı. Birde göğüslerim şişti biraz canimHayırlı olsun Bi belirtiniz varmıydı
Sağol canım bende senin için. Sanki ikiz gibi hissediyorum senin bebisleri. Rabbim herkezinkini tamamına erdirsin.Çok sevindim senin için cnm
Yok cnm benim tek embriyo koydular bölünmediyse tabi içerdeSağol canım bende senin için. Sanki ikiz gibi hissediyorum senin bebisleri. Rabbim herkezinkini tamamına erdirsin.
Yok cnm benim tek embriyo koydular bölünmediyse tabi içerde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Hayırlı olsun çok sevindim sizin içinkizlar bugun adet gunum nrmalde yani transferden 16.gun beta 1200 haftaya persembe kese gormeye cagirdi alttan mi bakar acaba
Allah razı olsun ama kan testi de yaptırdım 0 çıktı , inanın Dr da herkes de çok ümitliydi hiçbir problem yoktu ama kısmet demekki zamanı var...Ya niye bilmiyorum ama içimdeki ses senin pozitif olduğunu söylüyor canım sonucunu bildir olur mu?
kizlar bugun adet gunum nrmalde yani transferden 16.gun beta 1200 haftaya persembe kese gormeye cagirdi alttan mi bakar acaba
Ayy canım benide Dr haftaya perşembe çağırdı acaba bende yarın kan testi versem mi çok merak ediyorum hcg kaç oldu kese gözükür mu aynı gün transfer olduk inşallah aynı gün kesemizi de görürüzkizlar bugun adet gunum nrmalde yani transferden 16.gun beta 1200 haftaya persembe kese gormeye cagirdi alttan mi bakar acaba
Senin ne zaman canım bende transfer bekliyorum çok zor bir dönem ya ama bu dönemi verimli geçirmek çok önemlişimdi görünen yakın zamanda transferi bekleyen bir ben mi varım..
Canım çok üzüldüm hayırlısı olsun hakkında. Rabbim inşallah nasip edecektir ümidini kaybetme. Dondurulmuşun var mı? Koyulanın Kalitesi neydi ? Hsg filan çekildi mi önceden rahim denetlendi mi ?Allah razı olsun ama kan testi de yaptırdım 0 çıktı , inanın Dr da herkes de çok ümitliydi hiçbir problem yoktu ama kısmet demekki zamanı var...
pazartesi opum var canım bakalım çarşamba mı yoksa cuma mı transfer olur bilmiyorum hayırlısı inşallah..Senin ne zaman canım bende transfer bekliyorum çok zor bir dönem ya ama bu dönemi verimli geçirmek çok önemli