Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Nolmus burda ya ayy çok üzüldüm ben arada girip tek tek okuyorum yazılanları ki negatif alan arkadaşlara çok üzüldüğüm oluyor bişey yazıpta gözlerine sokmak istemiyorum hep dua ediyorum ama rabbim isteyen herkese nasip etsin

En iyisi söylememek canım bende ilk denememde bir tek anneme söyledim şimdi kimseye söylemiyorum yoksa negatif etkiliyorlar insanı onlar üzülmesin diye negatif sonucu bile zor söylemiştim insan kendinden çok karşı tarafı düşünüyor en iyisi pozitif olduktan sonra 4. Aya kadar kimseye söylememek

aslında en iyisi söylememek canım biz de 7 senedir bekliyoruz herkes peş peşe yaptı çocukları bizi gören hemen tedavi soruyorlar falan artık yaptırıyoruz dedim yani..
susmazlar yani de .. bu sefer mecbur gibi oldum yani ..
ALLAH'IM kötü gözlerden korusun hepimizi de bazı insanlar çok fesatlar ..

Aynen canım sanki olmuyor sorun var desen neredeyse sevinecek gibiler ben o yüzden kimseye söylemiyorum gerek yok senin kaynanan da maşallah bu kadar kendine karıştırttma en önemli sensin çünkü bunu unutma

Aynen canım sanki olmuyor sorun var desen neredeyse sevinecek gibiler ben o yüzden kimseye söylemiyorum gerek yok senin kaynanan da maşallah bu kadar kendine karıştırttma en önemli sensin çünkü bunu unutma
benimle biraz ilgilenir sandım ama kaynanam her zamanki gibi kendine hizmet bekliyor artık eşim de bu kez kendimizi düşünelim diyerek ilk kez ille de kalsın demedi haftaya götürecek annesini ben de zaten aşırı stresim...
tabii olmadıkça sevinenler çok çocuklarını gözlerime sokanlar falan..
bayramlardan nefret edeceğim neredeyse ...
senin çocuğun yok sen hizmet edeceksin diperleri çocuklarını kucaklarına alarak hanım gibi oturacaklar..
artık bu tedaviyi mecbur kaldım söylemeye ama ALLAH'IM korusun inşallah kötü gözlerden..amin

Amin canım hayırla sonuçlansın bebişlerini kucağına almak nasip olsun inşallah dua ediyorum sana da

bana dedi ultrasomda kese grcez ama soramadm alttan mi die

ALLAH RAZI OLSUN canım hepimiz sevinelim sevinenler bekleyenlere bizlere dua etsin ...ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLAR NASİP EDER İNŞALLAH AMİN
İnşallah canım yer ve gök dua üstüne Allahım burada hamilelik haberlerini konuşmamızı nasip eder inşallah

Sabah test yaptım ikinci çizgi yoktu. Eve geldiğimde bu şekildeydi. Sonradan ikinci çizgi görüp pozitif alan varmı böyle?

Eklentiler

• B7C0B2A4-1001-4D4C-AB86-9748A52B1B2F.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 55
senin ilk tüp bebek mi şimdi merve ilk sayfadaki listede adını göremedm gözümden mi kaçtı yoksa

C
İnşallah canım yer ve gök dua üstüne Allahım burada hamilelik haberlerini konuşmamızı nasip eder inşallah ♥
Insallah canlarım benim. Bizi en çok bizler anlarız. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Rabbim isteyen tüm bacılarımın kulaklarını doldursun insallah inşallah. Etrafimizda dost görünen düşmanlardan Allah imiza sığınalım.

İnşallah canım. Aslında ailemizden başka kimse dost değil sadece dost gözüküyorlar biz iyi olalım da Allah kötüleri ne de olsa görür

Canım patavatsız yazan kişi neden öyle yazdı anlamış değilim bende ben senin kötü bir niyetle öyle yazdığını düşünmüyorum sende üzme kendini yazdığında bişi yoktu

Strese girmemeye çalış mümkün olduğunca evet ne kdr soylesekte olmuyor yapamıyoruz
Benim daha bir ayım var ocakta yumurtam toplanacak sonrasında bakalım ne olacak ilk defa oluyor ama olumsuzum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…