- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- 448
Canm bende anlamıyorum zaten kimse kıskandırmak için bişey yapmaz rabbim herkese versin diye dua ediyoruz Bak burada ilk hamile benim ve her zaman mesajları tek tek okurum yazmam gereken şeyler varsa yazarım ama tüm sayfaları okumadan geçmiyorum Her açtığımda kimse kimseye Hava atmıyorum yani hamileyim diye Oysa paylaşıyoruz Sevincimizi ki Allah onlara da yaşatsın diyeGenişletmek için tıkla...
Kizlar oncelikle sizlere merhaba bir gun boyunca buraya girisim yasaklanmismismis. Modorotor hanimefendi bi zahmet edipte mesajlari okusa aslinda durduk yere mesajli saldiriya benim ve minnaklarimin ugradigini kor gozleriyle gore bilirdi... bi kac arkadas disinda kimse de durupta bu arkadaslar neden banlandi demiyo ?! Uzulmek tabii ki uzulmedim siz kimsiniz ki sizin gibi sacma salak bi platform icin bebegimi ve kendimi uzucem ?! Ama hayatimda yasadigim en buyyk saygisizlik olddu bilesiniz.
Yillardir tedavi gorup negatv sonuc alan birisi olarak o zaman herkes pozitiv sonuc olan arkadaslarin mutluluk mesajqlrini sikayet edip banlamaliymis arkadaslar! Bu kadar sacma bisiy ola bilirmi? Kisa surece modorotor hanimefendiden ozur mesajini bekliyorum aksi takdiede bu platforma cok sevdiyim arkadaslarm oldugu halde bidaha girmiycem!