• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Genişletmek için tıkla...
Kizlar oncelikle sizlere merhaba bir gun boyunca buraya girisim yasaklanmismismis. Modorotor hanimefendi bi zahmet edipte mesajlari okusa aslinda durduk yere mesajli saldiriya benim ve minnaklarimin ugradigini kor gozleriyle gore bilirdi... bi kac arkadas disinda kimse de durupta bu arkadaslar neden banlandi demiyo ?! Uzulmek tabii ki uzulmedim siz kimsiniz ki sizin gibi sacma salak bi platform icin bebegimi ve kendimi uzucem ?! Ama hayatimda yasadigim en buyyk saygisizlik olddu bilesiniz.
Yillardir tedavi gorup negatv sonuc alan birisi olarak o zaman herkes pozitiv sonuc olan arkadaslarin mutluluk mesajqlrini sikayet edip banlamaliymis arkadaslar! Bu kadar sacma bisiy ola bilirmi? Kisa surece modorotor hanimefendiden ozur mesajini bekliyorum aksi takdiede bu platforma cok sevdiyim arkadaslarm oldugu halde bidaha girmiycem!
Canm bende anlamıyorum zaten kimse kıskandırmak için bişey yapmaz rabbim herkese versin diye dua ediyoruz Bak burada ilk hamile benim ve her zaman mesajları tek tek okurum yazmam gereken şeyler varsa yazarım ama tüm sayfaları okumadan geçmiyorum Her açtığımda kimse kimseye Hava atmıyorum yani hamileyim diye Oysa paylaşıyoruz Sevincimizi ki Allah onlara da yaşatsın diye

S shemsim cnm üzme kendini aynen bebeğini düşün hiç bişey hiç kimseden kıymetli değil o ki bu arada kimsede grupta tenezzül edip cevap yazmamış şaşkınım😱

Canm bende anlamıyorum zaten kimse kıskandırmak için bişey yapmaz rabbim herkese versin diye dua ediyoruz Bak burada ilk hamile benim ve her zaman mesajları tek tek okurum yazmam gereken şeyler varsa yazarım ama tüm sayfaları okumadan geçmiyorum Her açtığımda kimse kimseye Hava atmıyorum yani hamileyim diye Oysa paylaşıyoruz Sevincimizi ki Allah onlara da yaşatsın diye
Aynen oyle canim zaten mide bulanti bas donmesi fena yapiyo bide boyle sacma sapan seyler insan bunaliyo 😂 simdi mide bulantisinada patavatsiz hava atiyorsun diye saldirirlar😂

Aynen oyle canim zaten mide bulanti bas donmesi fena yapiyo bide boyle sacma sapan seyler insan bunaliyo 😂 simdi mide bulantisinada patavatsiz hava atiyorsun diye saldirirlar😂
Allah onlarada yaşatsın mideleri bulansın kusmaktan içleri dışlarına çıksın göbüşleri kocaman olsun önlerini göremesinler inşallah hakeden isteyen herkes anne olsun

Merhaba Kızlar ☺️ Benim de yarın belli olucak. İnşallah hepimiz olumlu güzel sonuçlar alırız. 🤲🏼🙏🏼Transferi yeni yaptıranlara da bol sabır ve dualı günler dilerim.😇🤲🏼 Beklemek hem çok keyifli hem de çok stresli😬 Transfer sonrası önce sağ kasıkta ağrı batma oldu. Sonraki gün sağ sol karışık ağrılar oldu. Sonra bel ağrılarım başladı bu belirtiler dün çok çok azaldı. Ama yatakta sağa doğru yatarsam batmalar başlıyordu yatamıyordum. Belirti olan olmayan herkesin Allah yardımcısı olsun mutluluk haberlerimiz olsun🥰 iyi akşamlar😘

Merhaba Kızlar ☺ Benim de yarın belli olucak. İnşallah hepimiz olumlu güzel sonuçlar alırız. 🤲🏼🙏🏼Transferi yeni yaptıranlara da bol sabır ve dualı günler dilerim.😇🤲🏼 Beklemek hem çok keyifli hem de çok stresli😬 Transfer sonrası önce sağ kasıkta ağrı batma oldu. Sonraki gün sağ sol karışık ağrılar oldu. Sonra bel ağrılarım başladı bu belirtiler dün çok çok azaldı. Ama yatakta sağa doğru yatarsam batmalar başlıyordu yatamıyordum. Belirti olan olmayan herkesin Allah yardımcısı olsun mutluluk haberlerimiz olsun🥰 iyi akşamlar😘
Hayırlı sonuçlar almanız dileğiyle inşallah herşey güzel olacak 🤲

Merhaba kızlar bugün transfer gününü sayarsam 4.gunum arada kasık ve bel ağrısı iğnelerin etkisiyle oluyor bugün çatlama iğnesi vurcam daha önce duydunuz mu böyle bisey. O kadar umutsuzum ki nolur dua edin. 22 yaşındayım ilk denemem 2 embriyo transferi oldum 1.kalite tek sorun pkos. Olmadı gibi geliyor

Hayırlı sabahlar hanımlar. Güzel bir hafta olması dileğiyle🙂

aaynaa aaynaa cnm, bugün senin için aslında büyük bekleyişin ilk günü.. Yumurtalar toplanıp döllenecek.. Ve sonunda sende transfer tarihin gününü iple çekeceksin. Kısmetse burda pozitif haberini paylaşacaksın bizimle..

I ipekok ERTEMEVA ERTEMEVA H Hhandan90 K Kahvebademm hanımlar test yaptınız mı?

feride0180 feride0180 nasıl gidiyor cnm?

Hayırlısı canım demek zamanı gelmemiş ne sorununuz vardı Allah yardım etsin bu kadar emekten sonra çok zor
hiçbir sorun yok doktora göre belki yaştır bilmiyorum hep kaliteli embriyo transferi yapıldı bana ve hep beta hcg sıfırdı demek ki kaliteli lafı sadece görüntüde. evet bu kadar emek maddi manevi zor ama ben artık tüp bebek düşünmüyorum..

Back