Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

hanımlar nasılsınız benim transferden sonraki 9. Günüm normalde bugün veya yarın adet günüm sanki bütün belirtilerim gitti kaşık ağrısı adet ağrısı normaldede öyle olur adetten önce bütün ağrılarım biter hemşire ilaçlar adeti engelliyor diyo ama kullanırken adet olan arkadaşlarda var şu 2 günüde atlatırsam Allah’ın izniyle daha rahat olucam

Rahat ol belirtiler sürekli devam etmiyor. Biliyorum çok zor düşünmeden duramıyorsun şuanda..
İnşallah sende pozitif alırsın ve kese kalp heyecanını yaşarsın.

Allah razı olsun ama kan testi de yaptırdım 0 çıktı , inanın Dr da herkes de çok ümitliydi hiçbir problem yoktu ama kısmet demekki zamanı var...
Vardır bir hayrı canım böyle düşünmek biraz da olsa iyi geliyor. Rabbim çocuğuna uzun ömür sağlık versin tez zamanda kardeş nasip etsin inşallah

Benimde aynen geçti ağrılarım. Yarın kan vericem bakalım. 10. Gün. Varsa azda olsa çıkar heralde.

Genişletmek için tıkla...
Kizlar oncelikle sizlere merhaba bir gun boyunca buraya girisim yasaklanmismismis. Modorotor hanimefendi bi zahmet edipte mesajlari okusa aslinda durduk yere mesajli saldiriya benim ve minnaklarimin ugradigini kor gozleriyle gore bilirdi... bi kac arkadas disinda kimse de durupta bu arkadaslar neden banlandi demiyo ?! Uzulmek tabii ki uzulmedim siz kimsiniz ki sizin gibi sacma salak bi platform icin bebegimi ve kendimi uzucem ?! Ama hayatimda yasadigim en buyyk saygisizlik olddu bilesiniz.
Yillardir tedavi gorup negatv sonuc alan birisi olarak o zaman herkes pozitiv sonuc olan arkadaslarin mutluluk mesajqlrini sikayet edip banlamaliymis arkadaslar! Bu kadar sacma bisiy ola bilirmi? Kisa surece modorotor hanimefendiden ozur mesajini bekliyorum aksi takdiede bu platforma cok sevdiyim arkadaslarm oldugu halde bidaha girmiycem!

Kizlar bugün jel ile beraber biraz pembemsi kan geldi sizce sıkıntı varmıdır. Başına gelip pozitif durumu devam eden varmıdır. Yardımcı olun lütfen cok endişeliyim.

Kizlar bugün jel ile beraber biraz pembemsi kan geldi sizce sıkıntı varmıdır. Başına gelip pozitif durumu devam eden varmıdır. Yardımcı olun lütfen cok endişeliyim.

Doktoruna veya hemișirene ulaşabiliyorsan msj at. Ama canlı kırmızı olmadığı sürece korkmayın deniliyor genelde. Benimde transfer 3. 4. Günleri hafif turuncu gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…