Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim rabbim hepimizin duasini kabul etsin ❤Hayırlı sabahlar hanımlar
Nesquik9 bugün senin günün Rabbim kolaylaştırsin transferin hayırlı olsun inşallah cnm. İnşallah bu sefer güzel haberini alıp sonunu görmek nasip olsun ❤
Canim benim rabbim hepimizin duasini kabul etsin ❤
hanımlar nasılsınız benim transferden sonraki 9. Günüm normalde bugün veya yarın adet günüm sanki bütün belirtilerim gitti kaşık ağrısı adet ağrısı normaldede öyle olur adetten önce bütün ağrılarım biter hemşire ilaçlar adeti engelliyor diyo ama kullanırken adet olan arkadaşlarda var şu 2 günüde atlatırsam Allah’ın izniyle daha rahat olucam
Vardır bir hayrı canım böyle düşünmek biraz da olsa iyi geliyor. Rabbim çocuğuna uzun ömür sağlık versin tez zamanda kardeş nasip etsin inşallahAllah razı olsun ama kan testi de yaptırdım 0 çıktı , inanın Dr da herkes de çok ümitliydi hiçbir problem yoktu ama kısmet demekki zamanı var...
Benimde aynen geçti ağrılarım. Yarın kan vericem bakalım. 10. Gün. Varsa azda olsa çıkar heralde.hanımlar nasılsınız benim transferden sonraki 9. Günüm normalde bugün veya yarın adet günüm sanki bütün belirtilerim gitti kaşık ağrısı adet ağrısı normaldede öyle olur adetten önce bütün ağrılarım biter hemşire ilaçlar adeti engelliyor diyo ama kullanırken adet olan arkadaşlarda var şu 2 günüde atlatırsam Allah’ın izniyle daha rahat olucam
Canim 15.00 de oldum transfer hayirli sonuclar insallah sizlere de saglikli hayirli gebelikler diliyorum Allah yardimcimiz olsun cumleten..❤Amin. Ne zaman transfer?
İnşallah canım şuan tek duam bunun için Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsünRahat ol belirtiler sürekli devam etmiyor. Biliyorum çok zor düşünmeden duramıyorsun şuanda..
İnşallah sende pozitif alırsın ve kese kalp heyecanını yaşarsın.
Genişletmek için tıkla...Hanımlar,
2 topiğe de eş zamanlı yazıyorum çünkü hepiniz değerlisiniz ve dünden beri yaşananlar üzücü, belki hiç tanımadığınız biri olarak yazdıklarımı dikkate alırsınız, tedavisi devam edenler inşaallah bunca acı ve üzüntülerinin sonucunu alır ve hasret duydukları süt kokulu bebeklerine kavuşurlar, hamile kalan arkadaşlarınızda dilerim sağlıklı bir gebelik geçirir ve yavrularını kucaklarına almak nasip olur.
Kiminiz belki yıllardır tedavi görüyor uğraşıyor, kiminiz yakınlarının arkadaşlarının hamilelik haberini aldığında hem onlar adına seviniyor hem benim de olsun neden olmuyor diye gözyaşı döküyor, hiçbirinizin yaşadığı üzüntüleri bilmemiz tasavvur etmemiz imkansız ama bildiğimiz bir şey var sizler burada aynı süreçlerden geçmiş aynı amaç uğruna acılar çekmiş kadınlarsınız, birbirinizin üzüntüsünü de hamile kaldığındaki sevinci de en iyi sizler anlarsınız.
Anladığım kadarıyla hamile kalan arkadaşlarınız başka bir topik açıp gitmiş, hamilelik döneminde yaşananları anlattıkları ayrı bir topik olsun diye düşünmüşlerdir, belki amaçları sizi üzmemektir, burada siz heyecanla ama bir yanınız endişeli acaba pozitif çıkacak mı diye tedirginken topikte gebelik sorunlarından bahsetmek istememiş olabilirler, hepinizin niyetinin iyi olduğu ortada, hiçbiriniz diğerinin üzüntüsüne sevinip, Sevinç'lerine kötü düşüncelerle karşılık verecek insanlar değilsiniz.
Belki ayrı topik açılması veya topikten topiğe çağrı yapılması kırmıştır sizleri, başka bir topik açılabilir olabiliyor böyle şeyler ama elbette arkadaşlarınız hamile kalanlar bizim topiğe gelsin demese daha iyi olur.
Bu arada isteyen istediği topiğe yazmakta özgürdür yani kimse kimseye burası bizim topiğimiz siz yazmayın diyemez dememeli ama lütfen birlikte yaşadıklarınızın, paylaştığınız üzüntü ve mutlulukların hatırına birbirinizi kırmayın ve rica ediyorum bu konuyu daha fazla uzatıp polemiğe girmeyin.
Çıkar daha erken sonuç alan arkadaşlar bile var inşallah güzel haber verirsi bize idrar testi yaptın mı hiçBenimde aynen geçti ağrılarım. Yarın kan vericem bakalım. 10. Gün. Varsa azda olsa çıkar heralde.
Yaptımnegatifti maalesefÇıkar daha erken sonuç alan arkadaşlar bile var inşallah güzel haber verirsi bize idrar testi yaptın mı hiç
Olsun canım umutsuzluğa kapılma yinede hiç belli olmaz meler okuyoruz inşallah hayırlı haberle gelYaptımnegatifti maalesef
Yaptımnegatifti maalesef
Yok prefertil erken gebelik testi.10 un üzerindeyse gösteriyor. Hayırlısı tabi belli olmaz ama ihtimal düşük.Dur bakalım. Benim başıma gelen herkesin başına gelebilir 11.gün negatif idrarda kanda pozitif. Yaptığın testin markası Miratech miydi?
Yok prefertil erken gebelik testi.10 un üzerindeyse gösteriyor. Hayırlısı tabi belli olmaz ama ihtimal düşük.
Kizlar bugün jel ile beraber biraz pembemsi kan geldi sizce sıkıntı varmıdır. Başına gelip pozitif durumu devam eden varmıdır. Yardımcı olun lütfen cok endişeliyim.
Msj attım da pazar ya dönen olmadi. Çok korkuyorum bisey olcak diye.Doktoruna veya hemișirene ulaşabiliyorsan msj at. Ama canlı kırmızı olmadığı sürece korkmayın deniliyor genelde. Benimde transfer 3. 4. Günleri hafif turuncu gelmişti
Birde benim 11. GünMsj attım da pazar ya dönen olmadi. Çok korkuyorum bisey olcak diye.