Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Yadee ya ben birde şu süreci merak ediyorum adetken mi bakılıp toplanıyor devlet hastanesi yaptıracağımız için çok açıklama yapılmıyor bana adetin 1-2-3 günlerinde birinde gelin dediler birde anesteziden randevu alın dediler

Merhaba hanımlar. Ben de 3. Için hazırlanıyorum. Estrofem kullaniyorum bugün 4. Gun cumartesi kontrole gidecem.
Hayırlısı canım ilk muayeneden sonra kaç günde çağırıyor acaba? Kaç tane kaçıncı gün embriyolarım var?
Bende adet bekliyorum bu hafta sonu olursam pazartesi gidecem.

senin ilk tedavi mi canım? Adetken bakıp toplanıyor derken ne kast ettin?
Normalde ilk tedavi ise adetin 2.ci yadan 3.cü gün muayene oluyorsun bir sorun görünmezse tedavi başlıyor yanı ilaçlar iğneler başlıyor. Yumurtaları olgunlaştırıyor 10-12 gün yakı takipte. Sonra Opu işlem yanı yumurta topluyor ve embriyolar oluşturuyor ve oluşan embriyolara göre transfer ediliyor.

devlet hastanesinde olduğu için açıklama yapmıyorlar çok acayip
adetin 2-3 günü gelin denildi ilk adetinizle tmm dedim yumurta o gün mü toplanacak dedim bilmiyorum dedi benimde kafam karıştı ilk olduğu için bilmiyorum bir kaç yazılanı okudum tam çözemedim

Anladım canım yok öyle hemen toplanmaz. Tedavi o günlerde başlar. Doktorun seni yönlendirecektir merak etme.

Olabilir ama bnm ohss olmus.hatta 13 civari yumurtam varken 6tane toplanabildi.karin icinde sivi birikmis bnde.insallah sizde ole bisi olmaz.sizde de olmus mu diye sali beni etiketleyip yazar misiniz
merhabalar, dün yumurtlarım toplandı tam 13 adet, ancak şimdi dokktorum aradı 5 tanesi döllenmiş, yumurtalarımın kalitesinin beklediğinden daha kötü olduğunu söyledi o yüzden biraz fazla zayiat vermişiz sanırım.
şimdi cuma tekrar arayıp kalanları haber verecek 5.gün yanı pazara ulaşanlar transfer edilecek ancak benim moralim çok bozuldu, 13te 5 iyi bir rakam mı?
5 güne bişey olur diye korkuyorum ?

Bir onceki transferimde de dusuk baslayip baslarda yavas artip sonra katlanmisti ama kalp atimini duyamadik o yuzden olumsuzum. 192 geldi bugun %80 artiyor sizinde dusuk baslamis ya merak ettim nasil ilerledi diye. 34 yas 2 tane 5. Gun embiryosu
Tebrikler listemize pozitif getirdin. Geçmişteki kayıp için üzüldüm ama onunla kıyaslama derim canım

Merhaba canım tüp bebeğin tüm süreç gercekten stresli o yüzden pozitif kalmaya çalış derim. 5 tanesi döllenmiş ve hepsi 5.güne ulaşabilir şuan bilemeyiz . Dur bakalım yarın yada öbür gün sana tekrar haber verirler.

Merak etme benimde 14 te 5 oldu

Cnm insallah hersy guzel olur snn icin ama bnm hikayeme benzemis ilk kismi.bnmkilerde 2.gun 1tane geriden gelen varken 3.gune o da öldü.bence snn icin cuma kilit gun.tup bebek dr aradi beni.dedi 3.gune kdr yasayamazsa yumurta kalitesi dusuk oldugu icindir dedi.ona gore bakarsiniz.bu arada ilk 3 gun daha cok kayip oluyor embriyolarda.yani bnm iki tedavimde de ole oldu.dollenme asamasinda yuzde 60 kdr kaybin olmus ama ins bndn sonrasi guzel olur

3. Tüp bebek denemem, şuan yumurta büyütüyoruz. Transfer tarihini yazarım olunca:) çok güzel grup olmuşşş. Bu arada yaşım 30
benim ilk denemem 27 ekim transfer günüm, ilk denemem- 5. gün embriyosuna ulaşmalarını bekliyoruz,5 embriyom var , inşallah varırlar beni de ekleyebilirsiniz tabloya :)

Rica ederim canım yaş kaç? Devlet hastane ücretsiz tedavi mı olacaksın?
İnşallah iyi sonuçlar alırsın
evet 26 yaşındayım 6 senelik evliyim eşimde kaynaklı sorun olduğundan dolayı şuanda devlette ilk olarak yaptıralım dedik çok olumlu değilim açıkçası ilk denemede çoğu kişinin tutmuyor ve ümitlenmiyorum
Allah'tan hayırlısını istiyorum İnşallah herkes için hayırlısı olur
Sizin yaşınız kaç ? tedavi durumunuz nedir ? :)

inşallah kalırlar bende olan zayiat bu kadardır diye ümit ediyorum, döllenler umarım sağlıklıdır ve devam ederler inşallah cumaya güzel haber alırım, çok gerildim ilk defa dualarınızı bekliyorum

Canım benim yaşın çok genc ilk tedavide hemen gebe kalırsın belki :) Genelde gençler ilk tedavide kalıyor zaten
Benin yaş 39 ilk tüp bebek olumsuz oldu şuan dondurulmuş embriyolar için adet bekliyorum canım

inşallah kalırlar bende olan zayiat bu kadardır diye ümit ediyorum, döllenler umarım sağlıklıdır ve devam ederler inşallah cumaya güzel haber alırım, çok gerildim ilk defa dualarınızı bekliyorum
Insallah sureci sorunsuz atlatip pozitifi gorursun cnm cnm ndn rahim dinlendirme istemedin?

inşallah inşallah dualarınız bekliyorum, inşallah herkesin tedavileri başarıyla sonuçlarınır, herkes pozitif olur. gerçekte çok meşakkatli ve stresli bir işmiş, Allah herkese nasip etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…