• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Insallah sureci sorunsuz atlatip pozitifi gorursun cnm 🤲 cnm ndn rahim dinlendirme istemedin?
doktor ohss olmadığımı hormonlarımın çok uygun olduğunu transfere engel olmadığını söyledi bende itraz etmedim açıkçası, inşallah transfer gününü hepsi kalır da yedek olarak embriyolarımızı dondurup saklarız

doktor ohss olmadığımı hormonlarımın çok uygun olduğunu transfere engel olmadığını söyledi bende itraz etmedim açıkçası, inşallah transfer gününü hepsi kalır da yedek olarak embriyolarımızı dondurup saklarız
Anladim cnm.hakkinda hauirlisi o xmn

Canım benim yaşın çok genc ilk tedavide hemen gebe kalırsın belki :) Genelde gençler ilk tedavide kalıyor zaten :KK200:
Benin yaş 39 ilk tüp bebek olumsuz oldu şuan dondurulmuş embriyolar için adet bekliyorum canım
hayırlısı olsun ablacığım
eşimden kaynaklı olduğu için morfolojisi ve sayısı bozuk 6 senede hiç gebe kalmadım
ben bunda olumsuz olursa genetik kaynaklı olduğunu düşüneceğim

devlet hastanesinde olduğu için açıklama yapmıyorlar çok acayip
adetin 2-3 günü gelin denildi ilk adetinizle tmm dedim yumurta o gün mü toplanacak dedim bilmiyorum dedi benimdeyoe. kafam karıştı ilk olduğu için bilmiyorum bir kaç yazılanı okudum tam çözemedim
Merhaba, tedaviniz hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır. Adetin 2 ya da 3. Günü gidiyorsun kontrol ediyor ve iğnelere başlanıyor. 12-13. Gün toplanıyor yumurtalar. Bu arada tabi yakın takiptesin yumurtaların gelişimi takip ediliyor. Senden yumurta toplanırken eşinden de sperm alınıp yumurtalar dölleniyor. Ertesi gün telefon geliyor ve kaç tanesi döllendi haber veriliyor. 3-5 gün içinde de trasfer işlemi yapılıyor.

Merhaba kızlar benim transferin 2. Günü kasıklarım çok ağrıyor aklıma geldi acaba tüp bebekte dış gebelik durumu oluşuyormu bilen var mı? Özellikle sağ kasığım çok ağrıyor daha 2. Günden belirti olacağını sanmıyorum ama korkuyorum

Merhaba, tedaviniz hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır. Adetin 2 ya da 3. Günü gidiyorsun kontrol ediyor ve iğnelere başlanıyor. 12-13. Gün toplanıyor yumurtalar. Bu arada tabi yakın takiptesin yumurtaların gelişimi takip ediliyor. Senden yumurta toplanırken eşinden de sperm alınıp yumurtalar dölleniyor. Ertesi gün telefon geliyor ve kaç tanesi döllendi haber veriliyor. 3-5 gün içinde de trasfer işlemi yapılıyor.
anesteziden randevu alın kan sonuçlarını gösterin deyince yazılan kağıtta tam anlayamadım bi

Merhaba kızlar benim transferin 2. Günü kasıklarım çok ağrıyor aklıma geldi acaba tüp bebekte dış gebelik durumu oluşuyormu bilen var mı? Özellikle sağ kasığım çok ağrıyor daha 2. Günden belirti olacağını sanmıyorum ama korkuyorum
Öyle şeyler getirme aklına, tutunma belirtisidir insallah🙏🙏🙏

Sorma valla doğuma gircek gibi gün sayıyorum 🤭🤭 2 gün kaldi, dip temel temizliğimi yaptim ütulencekleri bitirdim bekleyen çamaşırım da yok ohh.. bu temizlik beni 2 hafta idare eder, bebeğim temiz eve gelsin istedim 🤣
:KK9:çok güzel hazırlık yapmışsın canım ya :) Benimde aklımda aynı düşünce var transfer olmadan evimi işlerimi bitiririm diye. Peki bekleme süreçte rapor flan alacak misin?

:KK9:çok güzel hazırlık yapmışsın canım ya :) Benimde aklımda aynı düşünce var transfer olmadan evimi işlerimi bitiririm diye. Peki bekleme süreçte rapor flan alacak misin?
Bu ay işten ayrıldım transferim iyi zamana denk geldi 😉 senin belli oldu mu transfer tarihin?

Yumurta toplamada uyutacaklar seni, anestezi alacaksın ondandır sanırım
hayır randevu alın diye kağıta yazmışlar hemen o güne mi diye sordum bilmiyorum cevabını aldım hemen
gerçi sizin dediğiniz gibi olur mutlaka yumurta büyütme işlemi olur sonrasında yumurta toplanır diye biliyorum

Yadee Yadee ya ben birde şu süreci merak ediyorum adetken mi bakılıp toplanıyor devlet hastanesi yaptıracağımız için çok açıklama yapılmıyor bana adetin 1-2-3 günlerinde birinde gelin dediler birde anesteziden randevu alın dediler

Neyi merak ediyorsan burda sor cnm🙂 B Babydust80 cok.guzel anlatmış süreç genelde öyle işliyor. Hayırlısı olsun tedavin.

Back