• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba hanımlar. Ben de 3. Için hazırlanıyorum. Estrofem kullaniyorum bugün 4. Gun cumartesi kontrole gidecem.

Hoșgeldin cnm 💕
Listeye ekliyorum seni ozaman 🙂 bende hemen. Hemen aynı süreçteyim. Pazartesi bende kontrole gidecem.
Yaş kaç? Kaçıncı gün embriyo transferi olacak kısmetse?

merhabalar, dün yumurtlarım toplandı tam 13 adet, ancak şimdi dokktorum aradı 5 tanesi döllenmiş, yumurtalarımın kalitesinin beklediğinden daha kötü olduğunu söyledi o yüzden biraz fazla zayiat vermişiz sanırım.
şimdi cuma tekrar arayıp kalanları haber verecek 5.gün yanı pazara ulaşanlar transfer edilecek ancak benim moralim çok bozuldu, 13te 5 iyi bir rakam mı?
5 güne bişey olur diye korkuyorum ? :KK43:

Hoșgeldin 💕
Hayırlı olsun tedavin. Cnm sayılara çok takılma bir olsun senin olsun neler okuyoruz burda.. Allah gönlüne göre versin. Yaşın kaç? İlk deneme mi?

Kızlar transferin 2.günü ama adet olacakmışım gibi kasık ağrım çok kötüyüm böyle olup tutmayan varmı bu kadar erken ağrı tutma belirtisi olamaz bence :(

Arkadaşlar merhaba bana da fikir verebilirseniz çok mutlu olurum. Dün akşam özel bir hastanede saat 19.00 da kan testi yaptırdım 12.71 çıktı. Bugün kendi merkezimdesabah saat 09.00 da yaptırdım 12,39 çıktı. 3.gün embriyosu konuldu ve dün 10.günümdü.
Sormak istediğim şu ki değeri bu şekilde çıkıp artış gösterme durumu olabilir mi,yoksa bu sadece kimyasal gebelik midir ?

Kızlar ben 6 gündür gonal f ve merional vuruluyorum ama hiç bi etkisi yok gibi kasik ve bel ağrısı şişkinlik vs.vs hicbisey yok..bu normal.mi

Arkadaşlar merhaba bana da fikir verebilirseniz çok mutlu olurum. Dün akşam özel bir hastanede saat 19.00 da kan testi yaptırdım 12.71 çıktı. Bugün kendi merkezimdesabah saat 09.00 da yaptırdım 12,39 çıktı. 3.gün embriyosu konuldu ve dün 10.günümdü.
Sormak istediğim şu ki değeri bu şekilde çıkıp artış gösterme durumu olabilir mi,yoksa bu sadece kimyasal gebelik midir ?
Merhaba benim ilk transferim taze embrio olmuştu 8. Gün dayanamayıp test yapmıştım 13 küsür cıktı 10.Gün 4.98 14. Gün 2.08 çıkmıştı, catlatma iğnesinin etkisi olabilir denilmişti, moralini bozma bi kaç gün daha bekle bâkalim

Merhaba benim ilk transferim taze embrio olmuştu 8. Gün dayanamayıp test yapmıştım 13 küsür cıktı 10.Gün 4.98 14. Gün 2.08 çıkmıştı, catlatma iğnesinin etkisi olabilir denilmişti, moralini bozma bi kaç gün daha bekle bâkalim
Canım 6. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, dün sonucu öğrenince bu sabah tekrar erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Bence çatlatma iğnesi olsaydı o zaman da çıkmaz mıydı

Merhaba kızlar benim transferin 2. Günü kasıklarım çok ağrıyor aklıma geldi acaba tüp bebekte dış gebelik durumu oluşuyormu bilen var mı? Özellikle sağ kasığım çok ağrıyor daha 2. Günden belirti olacağını sanmıyorum ama korkuyorum
Benimde ilk gunler baslar kasik bel agrilarim adet olacakmis hissi 🙂 Oyle oldu ve hep tuttu benim bebisler insallah hayirlisiyla sende de durum o sekildedir

Kızlar bugün kan verdim 8. Gün 51 çıktı 3 e katlamış ama değerimi öğrenince wc ye gittim peçeteye pembe lekelenmem geldi doktorum ona yapacak bişey yok kırmızıya dönemediği sürece korkma dedi ben biraz üzüldüm bişey olmaz inşallah 😰😰😰😰 :KK61:

sisli memorialda tedavi olan var mi ben oraya gidiyorum da merak ettim

Benimde ilk gunler baslar kasik bel agrilarim adet olacakmis hissi 🙂 Oyle oldu ve hep tuttu benim bebisler insallah hayirlisiyla sende de durum o sekildedir

Gerçekten mi canım ilk iki gün olması beni çok korkuttu yazdıkların bana umut oldu cnm çok teşekkür ederim :):)bu süreçte peki özel bişiler yaptın mı veya yemek konusunda

Canım 6. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, dün sonucu öğrenince bu sabah tekrar erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Bence çatlatma iğnesi olsaydı o zaman da çıkmaz mıydı
6.Gün idrarda çıkmaz canım gebelik hormonu önce kana karisio, inşallah bebisin sımsıkı tutunuodur, olumsuz düşünmeyelim

Gerçekten mi canım ilk iki gün olması beni çok korkuttu yazdıkların bana umut oldu cnm çok teşekkür ederim :):)bu süreçte peki özel bişiler yaptın mı veya yemek konusunda
Kavrulmamis kabak cekirdegi ve bol bol et yemistim protein onemli, simdi de havuc suyunu duydum birde bol dua🙂

17si geldi benim 18i bir saydı bir gün arayla olcaz kız 😍 19u da estrofem coraspin başladım 28i de rahim kalınlığı ölçücek yine güzel çıkar inşallah geçen ay histeroskopi oldum ben bide ondan kalinlasmaz diye korkuyorum
Estrofem rahim kalınlığını arttırmak için eğer ince gelirse estrofem dozunu arttırırlar merak edip kafaya takmayın bunu 😊

Back