Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

merhaba kızlar benimde transferim dün yapıldı.Bahçeci cem çeliğin hastasıyım daha önce 2 negatif ve 1 düşük oldu acıbadem altunizade bu bahçecideki ilk transferim.tüm genetik testler yapıldı 2 emriyo pgt ye gönderildi temiz geldi 5.gün emriyoları ..estrofeme devam ediyorum ayrıca oskapar göbekten iğne 3 günde 1 progestan kalçadan ve her cuma intralipid taktırıyorum ..serum taktıran varmı aranızda ve bu oskapar kan sulandırıcı kullanan çok acıtıyor ben ilaçlardan test gününü düşünemiyorum bile umarım hepimiz çektiğimiz acıların mükafatını en kısa sürede alırız

Furkan bey Alle'de değil miydi. Siz hangi acıbademde ne zaman yaptırdınız

Evet zaten o acıbadem ile çalışıyor
Hiç memnun kalmadım tam bir fiyaskoydu para tuzağı maalesef standart bir prosedür işledi benim hiçbir değerimi kontrol etme gereksinimi duymadılar.bahçeci bu konuda 1 numara kişiye özel tedavi ve para kazanma amaçları yok çünkü başarı odaklılar negatif olsa bile biliyorumki bahçeci elinden gelen herşeyi yaptı ve en önemlisi umutlarımla oynamadılar

Furkan bey Alle'de değil miydi. Siz hangi acıbademde ne zaman yaptırdınız

Evet zaten o acıbadem ile çalışıyor
Hiç memnun kalmadım tam bir fiyaskoydu para tuzağı maalesef standart bir prosedür işledi benim hiçbir değerimi kontrol etme gereksinimi duymadılar.bahçeci bu konuda 1 numara kişiye özel tedavi ve para kazanma amaçları yok çünkü başarı odaklılar negatif olsa bile biliyorumki bahçeci elinden gelen herşeyi yaptı ve en önemlisi umutlarımla oynamadılar

Ben de Bahçecinin çok meşhur oluşundan endişe ediyorum. Zırt pırt herşeye para isteyecekler ve de yoğunluktan çok ilgilenmeyecekler gibime geliyor nedense

Hoșgeldin cnm

Ben de Bahçecinin çok meşhur oluşundan endişe ediyorum. Zırt pırt herşeye para isteyecekler ve de yoğunluktan çok ilgilenmeyecekler gibime geliyor nedense

Bende bahceci de tedavi oluyorum. Ve çok memnunum. Öyle ikide bir para istenmedi. Hata ilaçlar da yardımcı oluyorlar.

Şu gerçek yoğunlar çünkü bir çok dış merkezde paraları ve umutları çalınmış insanlar bahçeciye geliyor düşğn bizler gibi bir çok insanın umut aradığını..ama para konusunda asla düşünmüyorum çünkü doktorum bana en baştan dedi sakın bana baskı yapma acele ettirme ben tüm tetkiklerini isteyeceğim ve izleyeceğim dedi acıbademde yaşadığın benim için sayılmıyor dedi ..ve benden genetik testten tut bir sürü test istedi ve mesela kanda pıhtılaşmayı buldu diğerleri bakmadı bile.çok titiz davrandı cem hoca Allah razı olsun paraya baksalardı 10 ay beklemezdim şimdiye hepsini atardı

Hosbuldum
İki tane tup bebek oglum var bu ucuncu dondurulmus denenecek kismetse, yaşım 33, 5. Gun embriyosu, persembe gunu çağırdı doktor henuz ilac baslatmadi.

3. Tüp bebek denemem, şuan yumurta büyütüyoruz. Transfer tarihini yazarım olunca:) çok güzel grup olmuşşş. Bu arada yaşım 30

Hosbuldum
İki tane tup bebek oglum var bu ucuncu dondurulmus denenecek kismetse, yaşım 33, 5. Gun embriyosu, persembe gunu çağırdı doktor henuz ilac baslatmadi.

Allah bağışlasın tüp bebek mi ikizler? Yaşları kac
Benim de bir oğlum var 2 sene önce tedaviyle oldu ondan kalan tek embriyo için Bende transfer tarihi Bekliyorum. Ozaman sen adetin 3.günü gidiyorsun merkeze

3. Tüp bebek denemem, şuan yumurta büyütüyoruz. Transfer tarihini yazarım olunca:) çok güzel grup olmuşşş. Bu arada yaşım 30

Hoșgeldin
Ozaman bol sağlıklı Yumurtalar ve gelişen embriyolar olması dileğiyle. Burda pozitif haberini paylaşırsın inşallah

merhaba arkadaşlar nasılsınız ? evet ismim yazılı ama
bana ocakta gün verdiler Yadee
sanırım ocağın ilk haftası adet dönemimde gideceğim öyle söylendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…