- 16 Haziran 2016
- 321
- 224
- 53
Furkan bey Alle'de değil miydi. Siz hangi acıbademde ne zaman yaptırdınızCnm bahçeciyi tavsiye ederim uzman kadro ve işini titilikle yapıyorlar bende acıbadem 3 başarısız deneme ve düşük sonrası gittim tüm tespitler bahçecide bulundu ve ben tamamen acıbademde paramı umutlarımı sokağa attım doktorum da meşhur furkan kayabaşoğluydu
Furkan bey Alle'de değil miydi. Siz hangi acıbademde ne zaman yaptırdınız
Ben de Bahçecinin çok meşhur oluşundan endişe ediyorum. Zırt pırt herşeye para isteyecekler ve de yoğunluktan çok ilgilenmeyecekler gibime geliyor nedenseEvet zaten o acıbadem ile çalışıyor
Hiç memnun kalmadım tam bir fiyaskoydu para tuzağı maalesef standart bir prosedür işledi benim hiçbir değerimi kontrol etme gereksinimi duymadılar.bahçeci bu konuda 1 numara kişiye özel tedavi ve para kazanma amaçları yok çünkü başarı odaklılar negatif olsa bile biliyorumki bahçeci elinden gelen herşeyi yaptı ve en önemlisi umutlarımla oynamadılar
merhaba kızlar benimde transferim dün yapıldı.Bahçeci cem çeliğin hastasıyım daha önce 2 negatif ve 1 düşük oldu acıbadem altunizade bu bahçecideki ilk transferim.tüm genetik testler yapıldı 2 emriyo pgt ye gönderildi temiz geldi 5.gün emriyoları ..estrofeme devam ediyorum ayrıca oskapar göbekten iğne 3 günde 1 progestan kalçadan ve her cuma intralipid taktırıyorum ..serum taktıran varmı aranızda ve bu oskapar kan sulandırıcı kullanan çok acıtıyor ben ilaçlardan test gününü düşünemiyorum bile umarım hepimiz çektiğimiz acıların mükafatını en kısa sürede alırız
Ben de Bahçecinin çok meşhur oluşundan endişe ediyorum. Zırt pırt herşeye para isteyecekler ve de yoğunluktan çok ilgilenmeyecekler gibime geliyor nedense
Ben de Bahçecinin çok meşhur oluşundan endişe ediyorum. Zırt pırt herşeye para isteyecekler ve de yoğunluktan çok ilgilenmeyecekler gibime geliyor nedense
Hoșgeldin cnm
Sizin de cem çelik mi? Şuanki tüp bebek fiyatı nedir ordaBende bahceci de tedavi oluyorum. Ve çok memnunum. Öyle ikide bir para istenmedi. Hata ilaçlar da yardımcı oluyorlar.
Sizin de cem çelik mi? Şuanki tüp bebek fiyatı nedir orda
HosbuldumHoșgeldin
Ozaman seni hemen listemize ekliyelim
Kaçıncı denemen? Yaş kaç? Kaçıncı gün embriyo transferi olacak kısmetse? Hangi ilaçlara başladın ben Estrofem başladım muayene vs daha olmadı heycan var
Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
(eklenmek isteyenler beni etiketlesin)
@citacita
>>Yaş 352.deneme
3.gün
Embriyo25 Ekim Transfer
@Gmzzezuzu
>>Yaş 252.deneme
3.gün
Embriyo17 Ekim Transfer
Yadee
>>Yaş 294.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
Gebelikaski
>>Yaş 261.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
S superkaliflower
>>Yaş 304.deneme 21 Ekim
Transfer
kelebekmkelebek
>>Yaş 302.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
ISSIZZ 3.deneme Transfer bekliyor
B Babydust80
>> Yaş 392.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
sykapusuz
>> Yaş 292.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔❤
Melek Ada
>>Yaş 305.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
@yel1z
>>Yaş 373.deneme
5.gün
Embriyo15 Ekim Transfer
B beklenenmucize
>>Yaş 272.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
Y yasemin773 1.deneme Transfer bekliyor
@shemsim
>>Yaş?4.deneme
¿? ¿Transfer
bekliyor
chagiless
>>Yaş 282.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
ys_pasa 3.deneme 25 Ekim Transfer
F fatma_payt10 1.
denemeTransfer bekliyor
H hulyaligunler 1.deneme ???
Freee deniz
>>Yaş 332.deneme
3.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
Hosbuldum
İki tane tup bebek oglum var bu ucuncu dondurulmus denenecek kismetse, yaşım 33, 5. Gun embriyosu, persembe gunu çağırdı doktor henuz ilac baslatmadi.
3. Tüp bebek denemem, şuan yumurta büyütüyoruz. Transfer tarihini yazarım olunca:) çok güzel grup olmuşşş. Bu arada yaşım 30
Bizim grup bugün sessiz :) Transfer olan yok mu?
Test günü yaklaşın arkadaşımız nerde :)
2 ay nasıl geçecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?