doktor ohss olmadığımı hormonlarımın çok uygun olduğunu transfere engel olmadığını söyledi bende itraz etmedim açıkçası, inşallah transfer gününü hepsi kalır da yedek olarak embriyolarımızı dondurup saklarızInsallah sureci sorunsuz atlatip pozitifi gorursun cnmcnm ndn rahim dinlendirme istemedin?
Anladim cnm.hakkinda hauirlisi o xmndoktor ohss olmadığımı hormonlarımın çok uygun olduğunu transfere engel olmadığını söyledi bende itraz etmedim açıkçası, inşallah transfer gününü hepsi kalır da yedek olarak embriyolarımızı dondurup saklarız
hayırlısı olsun ablacığımCanım benim yaşın çok genc ilk tedavide hemen gebe kalırsın belki :) Genelde gençler ilk tedavide kalıyor zaten
Benin yaş 39 ilk tüp bebek olumsuz oldu şuan dondurulmuş embriyolar için adet bekliyorum canım
Sorma valla doğuma gircek gibi gün sayıyorumCanım senin transfer günün yaklaşıyor heyecanlı mısın?
Merhaba, tedaviniz hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır. Adetin 2 ya da 3. Günü gidiyorsun kontrol ediyor ve iğnelere başlanıyor. 12-13. Gün toplanıyor yumurtalar. Bu arada tabi yakın takiptesin yumurtaların gelişimi takip ediliyor. Senden yumurta toplanırken eşinden de sperm alınıp yumurtalar dölleniyor. Ertesi gün telefon geliyor ve kaç tanesi döllendi haber veriliyor. 3-5 gün içinde de trasfer işlemi yapılıyor.devlet hastanesinde olduğu için açıklama yapmıyorlar çok acayip
adetin 2-3 günü gelin denildi ilk adetinizle tmm dedim yumurta o gün mü toplanacak dedim bilmiyorum dedi benimdeyoe. kafam karıştı ilk olduğu için bilmiyorum bir kaç yazılanı okudum tam çözemedim
anesteziden randevu alın kan sonuçlarını gösterin deyince yazılan kağıtta tam anlayamadım biMerhaba, tedaviniz hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır. Adetin 2 ya da 3. Günü gidiyorsun kontrol ediyor ve iğnelere başlanıyor. 12-13. Gün toplanıyor yumurtalar. Bu arada tabi yakın takiptesin yumurtaların gelişimi takip ediliyor. Senden yumurta toplanırken eşinden de sperm alınıp yumurtalar dölleniyor. Ertesi gün telefon geliyor ve kaç tanesi döllendi haber veriliyor. 3-5 gün içinde de trasfer işlemi yapılıyor.
Öyle şeyler getirme aklına, tutunma belirtisidir insallahMerhaba kızlar benim transferin 2. Günü kasıklarım çok ağrıyor aklıma geldi acaba tüp bebekte dış gebelik durumu oluşuyormu bilen var mı? Özellikle sağ kasığım çok ağrıyor daha 2. Günden belirti olacağını sanmıyorum ama korkuyorum
Sorma valla doğuma gircek gibi gün sayıyorum2 gün kaldi, dip temel temizliğimi yaptim ütulencekleri bitirdim bekleyen çamaşırım da yok ohh.. bu temizlik beni 2 hafta idare eder, bebeğim temiz eve gelsin istedim
Bu ay işten ayrıldım transferim iyi zamana denk geldiçok güzel hazırlık yapmışsın canım ya :) Benimde aklımda aynı düşünce var transfer olmadan evimi işlerimi bitiririm diye. Peki bekleme süreçte rapor flan alacak misin?
O zaman bebişlerinle bol bol keyif yaparsın artık :) Benim belli değil bekliyorum canımBu ay işten ayrıldım transferim iyi zamana denk geldisenin belli oldu mu transfer tarihin?
Öyle şeyler getirme aklına, tutunma belirtisidir insallah
Bu ay işten ayrıldım transferim iyi zamana denk geldisenin belli oldu mu transfer tarihin?
Yumurta toplamada uyutacaklar seni, anestezi alacaksın ondandır sanırımanesteziden randevu alın kan sonuçlarını gösterin deyince yazılan kağıtta tam anlayamadım bi
Tesekkur edrim ama cok umutlu degilim muhtemelen bu da bos gebelik olacak hersey allahtan neyse bekleyip göreceğizTebrikler listemize pozitif getirdin. Geçmişteki kayıp için üzüldüm ama onunla kıyaslama derim canım
O zaman bebişlerinle bol bol keyif yaparsın artık :) Benim belli değil bekliyorum canım
İnşallah güzel sonuçlarla bizi sevindirirsin umut olursun bize
Tutunmadır o tutunmaİnş cnm ama bu kadar ağrımadı da anormal
hayır randevu alın diye kağıta yazmışlar hemen o güne mi diye sordum bilmiyorum cevabını aldım hemenYumurta toplamada uyutacaklar seni, anestezi alacaksın ondandır sanırım
Yadee ya ben birde şu süreci merak ediyorum adetken mi bakılıp toplanıyor devlet hastanesi yaptıracağımız için çok açıklama yapılmıyor bana adetin 1-2-3 günlerinde birinde gelin dediler birde anesteziden randevu alın dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?