• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

He bide kizlar benim gebelik testim negatif çıktı bende kan veriyim bosa ilac kullanmayayim dedim sonra pozitif görünce o iki cizgiye hasret kaldığım icin tekrarladim 3 kez hemde araliklarla sadece birinde cok zor görülen silik çizgi çıktı o cizgiyi hic goremiycem sanırdım

Hoșgeldin 💕
Kaçıncı denemen? Yaşın kaç cnm?
Insallah senin de pozitif haberini burda paylaşırsın 🤗
Yaşım 33, 2. tüp bebek denemem. Daha önce klomenle gebelik elde edildi fakat kalbi durmuştu. Bir daha da gebelik elde edemedik. Polikistik over sebebi. İnşallah bu sayfa uğurlu gelsin tüm bekleyen ve isteyen anne adaylarına :KK200:

He bide kizlar benim gebelik testim negatif çıktı bende kan veriyim bosa ilac kullanmayayim dedim sonra pozitif görünce o iki cizgiye hasret kaldığım icin tekrarladim 3 kez hemde araliklarla sadece birinde cok zor görülen silik çizgi çıktı o cizgiyi hic goremiycem sanırdım
Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin. Gözünüz aydın.

Kaçıncı gün yapmıştınız?

Kızlar test sonucum çıktı. Transferimin 11.günü ve değerim 244.3 olmuş. Doktorum çok iyi dedi🤗 Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. İnşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımza 🙏🏻😍

Eklentiler

• BFDC1D95-B319-4B47-8EEB-0B80C01ACA2B.jpeg
    BFDC1D95-B319-4B47-8EEB-0B80C01ACA2B.jpeg
    39,2 KB · Görüntüleme: 44
Canim ismini pozitiv yazicakmisin yoksa ikinci kani yaptirdiktan sonrami yazsrsin ben daha bekliyorum ikinci kani 🤲

Ben de tam sana yazacaktım gözümüz aydın diye 😍😍 tatlım sonucun harika. Bence senin minnoşlar içerde yer kavgası yapmaya başladı şimdiden 🤗 ikiz mi yoksaaa üçüzler mi geliyoooo 🎉🎉🎉💓
Vallah 3te ola bilir ikisi kalitesi yuksek biride orta kalitedeydi saglikli olsunlarda bes tanesi e bile raziyim 🤲😍

Back