- 12 Mart 2017
- 145
- 130
- 53
- 31
Dua ediyorum elimden başka bişy gelmiyo rabbim dularımızı kabul eder inşallahhDün bende öyleydim bol bol dua etmelisin ya Varis, Rabbi Hebli mines salihin.(707) Internet ten gördüğüm sayi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dua ediyorum elimden başka bişy gelmiyo rabbim dularımızı kabul eder inşallahhDün bende öyleydim bol bol dua etmelisin ya Varis, Rabbi Hebli mines salihin.(707) Internet ten gördüğüm sayi.
O gün doktorum bi fitil verdi onu attım kesildi kahveye döndü gitti cnmSizin devam ettimi peki
Test yaptırdım canım sonucu bekliyorum Geçen sefer özel hastanede yaptırmıştım bugün devlet hastanesinde verdim kanı inşallah bir sorun olmaz. Sonucu alınca paylaşırımİnşallah artmıştır, çok heyecanlıyımHayırlı sabahlar hanımlar
Red Velvet S shemsim @Dream_91 @Gozde09 @feride0180 güzel haberlerinizi bekliyoruz
Benimde şuan kahverengi dünden beri be kadar daha sürer böyleO gün doktorum bi fitil verdi onu attım kesildi kahveye döndü gitti cnm
Bugün 13. Gün değerim 445 olmuş sanırım yeterli artış oldu rabbim bu forumdaki dışardaki herkese bu mutluluğu nasip etsin kucağını bi an önce doldursun5.gün embriyosu 10. Günüm bugün kan testi sonucum 155 inşallah cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlerin rabbim kucağını doldursun sonucum katlanarak gitsin inşallah
Kizlar inanin sizin bu hikayelerinizi okudukca gozlerim saril saril akiyor kim bilir neler yasadiniz ne kadar agladiniz.Bi an aklima gecirdigim kimyasal gebelikler geldi de dusunun daha keseyi bile gormemisiz depresyona girdim aglamaktan öldüm..Bi an sizi dusununce simariklik etmisim gibi geliyor.Allah bebislerinizi sefaatci kilsin size. cok zordur yasadiklariniz eminim.Çok zor Allah onu şefaatçi kılsın cnm.. Inşallah hasretini dindirecek bir bebek nasip etsin.
Ben kızımdan sonra şükür oğluma tüp bebekle hamile kaldim. Oda 28 haftalık doğdu. Şükür şuan 2 yaşında
Maşallah canım değerin ne güzel artmış. Darısı başımaBugün 13. Gün değerim 445 olmuş sanırım yeterli artış oldu rabbim bu forumdaki dışardaki herkese bu mutluluğu nasip etsin kucağını bi an önce doldursun
3 4 gün sürmüştü oğlumda cnmBenimde şuan kahverengi dünden beri be kadar daha sürer böyle
Bugün 13. Gün değerim 445 olmuş sanırım yeterli artış oldu rabbim bu forumdaki dışardaki herkese bu mutluluğu nasip etsin kucağını bi an önce doldursun
Kizlar inanin sizin bu hikayelerinizi okudukca gozlerim saril saril akiyor kim bilir neler yasadiniz ne kadar agladiniz.Bi an aklima gecirdigim kimyasal gebelikler geldi de dusunun daha keseyi bile gormemisiz depresyona girdim aglamaktan öldüm..Bi an sizi dusununce simariklik etmisim gibi geliyor.Allah bebislerinizi sefaatci kilsin size. cok zordur yasadiklariniz eminim.
Amin canimAllah beterin den korusun. İmtihan dünyası.
Inşallah sende gelecek olan Tedavinde, bütün acıları unutturacak bir bebeğe kavuşursun.
Kizlr sonuc cikmis 509 gibi bisey soyledi vallah havalara uctum rabbim isteyen her kese versin
Gözünüz aydın olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Bize de dua edin. Darısı başımızaSelam kızlar öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı olsun nerden başlıycagimi bilmiyorum bugun kan verdim ikinci kez netlesmeden yazmak istememisdim çünkü kimseye bosa umut vermiyim die ilk kanimi transfer 10. Gün verdim 49 çıktı ikinciyi buqun 12. Gün verdim 150 çıktı Rabbime sonsuz şükürler olsun rüyadayım saniyorum hala çünkü benim 4. Tedavimdi ve erkek faktörlü olduğu içinde cok umutsuzduk 3. Güne gidebilmisdi embriyolarim ve diger 3. Tedavimdede hic pozitif görmedim 2. De sadece cok az yukselmisdi 12. Ye düştü belirtilere gelince diger tedavilerimden tek farki idrar yaparken yanma olmasi ve transferin 2. Gunu jelle beraber gelen pembe tortu idi geri belirtiler hep vardi adet olucak gibi sanci he bide batma bunda cok fazlaydi elim ve ayağım buz gibiydi umarim hepiniz pozitifi gorursunz ve saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza uzun oldu kusura bakmayin benide dualariniza ekleyin lütfen ben hepimiz.icin dua edicem çünkü bunu anca ceken bilir ceken anlar
Merhabalar
Ben de 12 Kasımda 5. gün blast dondurulmuş transferi oldum. Tahlil günüm 23'ü. Transferden sonra 6. günüm. Hafif kasık ağrıları bende de var ilaçlar ve iğnelerden sanırım. Bu sabahta belime birşeyler oldu tutuluyorum sanırım bayaa canım acıyor.
Selam kızlar öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı olsun nerden başlıycagimi bilmiyorum bugun kan verdim ikinci kez netlesmeden yazmak istememisdim çünkü kimseye bosa umut vermiyim die ilk kanimi transfer 10. Gün verdim 49 çıktı ikinciyi buqun 12. Gün verdim 150 çıktı Rabbime sonsuz şükürler olsun rüyadayım saniyorum hala çünkü benim 4. Tedavimdi ve erkek faktörlü olduğu içinde cok umutsuzduk 3. Güne gidebilmisdi embriyolarim ve diger 3. Tedavimdede hic pozitif görmedim 2. De sadece cok az yukselmisdi 12. Ye düştü belirtilere gelince diger tedavilerimden tek farki idrar yaparken yanma olmasi ve transferin 2. Gunu jelle beraber gelen pembe tortu idi geri belirtiler hep vardi adet olucak gibi sanci he bide batma bunda cok fazlaydi elim ve ayağım buz gibiydi umarim hepiniz pozitifi gorursunz ve saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza uzun oldu kusura bakmayin benide dualariniza ekleyin lütfen ben hepimiz.icin dua edicem çünkü bunu anca ceken bilir ceken anlar
Vavv çok iyi. Sağlıcakla hayirlisiyla kucağına da alırsın inşallah. Hayırlı olsun. Bize de dua edin. Darısı başımızaKizlr sonuc cikmis 509 gibi bisey soyledi vallah havalara uctum rabbim isteyen her kese versin