• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Siz transfer zamanı E2 ve Rahim kalınlığı kaçtı?

Ben pazartesi transfer öncesi son kontrole gittiğimde, rahim kalınlığı 11 ölçüldü. Cuma günü progesteron hormonu a baktırmam istendi ama sonucu hatırlamıyorum 🤷‍♀️ cumartesi de transferim olmuştu

10.gün yapmıştım bugün 13. Gün perşembe doktorm çağırdı tekrarlamana gerek yok dedi sen me zaman gtceksin kese icin 🥰

Daha dönmedi doktor. Ama bana cumartesi gel demişti. Ben belki. Haftaya bırakırım belki kalp kese bir arada çıkar diye bukadar heycan yeter heralde 😅

Canm merakini gidermek icjn yaziyorm kuzenm gecen ay test yapmsti tup bebek tedavisi falan gormedi adeti gecti die yapms cift cizgi gornce bana atti ben kesin hamilesn dedm ama degilms meger sanrm bu sekilde cikmasinin bi anlami yok test bozuk oluyor.

canm benm 2. Gun embriyosuydu. 12. Gun degerim 266 idi. Ama tek kese gorduk. Bende ilk sonucu aldgmda bunu hemsireye sormstm ama ancak kese gormeye geldgnzde dedi
Haklısın baya tuhaf rengi benimkininde. Hayırlısı bakalım.

Doktorum döndü bana ve 12.haftaya kadar bütün ilaçlara devam dedi sizde de öyle mi? Ben hergűn iğne vurmaya gidiyorum 🤷‍♀️
Progestan kalçadan 1 ampül, crione jel sabah1 akşam1, estrofem sabah2 akşam2, kan. Sulandırıci clexan göbekten..

Ben pazartesi transfer öncesi son kontrole gittiğimde, rahim kalınlığı 11 ölçüldü. Cuma günü progesteron hormonu a baktırmam istendi ama sonucu hatırlamıyorum 🤷‍♀️ cumartesi de transferim olmuştu
Canim kese icin yaklasik ne zaman cagirirlar ikinci kan verdikden sonra kac gun bekleMek gerek

Back