Siz transfer zamanı E2 ve Rahim kalınlığı kaçtı?Bidahaki kontrolde artık Transfer tarihin belli olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz transfer zamanı E2 ve Rahim kalınlığı kaçtı?Bidahaki kontrolde artık Transfer tarihin belli olur inşallah
10.gün yapmıştım bugün 13. Gün perşembe doktorm çağırdı tekrarlamana gerek yok dedi sen me zaman gtceksin kese icinGözüm aydın ❤ bundan önceki testi kaçıncı gün yapmıştın ve ne kadar çıkmıştı?
Siz transfer zamanı E2 ve Rahim kalınlığı kaçtı?
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah.Kızlar test sonucum çıktı. Transferimin 11.günü ve değerim 244.3 olmuş. Doktorum çok iyi dedi Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. İnşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımza
hayırlı olsun canım çok sevindim ❤.. benim de sonucum çıktı
11.gün 66
14.gün 258
17.gün 832
Allahım a sonsuz şükürler olsun ❤
Aminnn canımm inşallah darısı tüm isteyenlereMaşallah canım değerin ne güzel artmış. Darısı başıma
10.gün yapmıştım bugün 13. Gün perşembe doktorm çağırdı tekrarlamana gerek yok dedi sen me zaman gtceksin kese icin
Haklısın baya tuhaf rengi benimkininde. Hayırlısı bakalım.Canm merakini gidermek icjn yaziyorm kuzenm gecen ay test yapmsti tup bebek tedavisi falan gormedi adeti gecti die yapms cift cizgi gornce bana atti ben kesin hamilesn dedm ama degilms meger sanrm bu sekilde cikmasinin bi anlami yok test bozuk oluyor.
canm benm 2. Gun embriyosuydu. 12. Gun degerim 266 idi. Ama tek kese gorduk. Bende ilk sonucu aldgmda bunu hemsireye sormstm ama ancak kese gormeye geldgnzde dedi
hayırlı olsun canım çok sevindim ❤
Maşallah cnm.. benim de sonucum çıktı
11.gün 66
14.gün 258
17.gün 832
Allahım a sonsuz şükürler olsun
Vauuu tebrikler.. benim de sonucum çıktı
11.gün 66
14.gün 258
17.gün 832
Allahım a sonsuz şükürler olsun
Canim kese icin yaklasik ne zaman cagirirlar ikinci kan verdikden sonra kac gun bekleMek gerekBen pazartesi transfer öncesi son kontrole gittiğimde, rahim kalınlığı 11 ölçüldü. Cuma günü progesteron hormonu a baktırmam istendi ama sonucu hatırlamıyorum cumartesi de transferim olmuştu
Aminn inşallahRabbim sana bağışlasın inşallah cnm
Çok sevındım canımKizlr sonuc cikmis 509 gibi bisey soyledi vallah havalara uctum rabbim isteyen her kese versin
Canim kese icin yaklasik ne zaman cagirirlar ikinci kan verdikden sonra kac gun bekleMek gerek
Hayırlı olsun canımKızlar test sonucum çıktı. Transferimin 11.günü ve değerim 244.3 olmuş. Doktorum çok iyi dedi Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. İnşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımza
Bugun ne kadar güzel bir gün hepiniz için ayrı ayrı çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah.. benim de sonucum çıktı
11.gün 66
14.gün 258
17.gün 832
Allahım a sonsuz şükürler olsun ❤
Transferin 1 hafta 10 gununu? Yoksa kan verdikden sinraDeğerlere göre de değişir ama genelde 1 hafta 10 gün. 3bin olunca kese karından ultrasonla görünür
Transferin 1 hafta 10 gununu? Yoksa kan verdikden sinra