• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhabalar
Ben de 12 Kasımda 5. gün blast dondurulmuş transferi oldum. Tahlil günüm 23'ü. Transferden sonra 6. günüm. Hafif kasık ağrıları bende de var ilaçlar ve iğnelerden sanırım. Bu sabahta belime birşeyler oldu tutuluyorum sanırım bayaa canım acıyor.
Ya merhabalar aynı gün transfer olmuşuz benmde test günüm 23ü 🤗

Canm merakini gidermek icjn yaziyorm kuzenm gecen ay test yapmsti tup bebek tedavisi falan gormedi adeti gecti die yapms cift cizgi gornce bana atti ben kesin hamilesn dedm ama degilms meger sanrm bu sekilde cikmasinin bi anlami yok test bozuk oluyor.
10 gun sonucum 5 gunluk embrio hemsirede aynisini soyledi olma ihtimali varmissss 😍
canm benm 2. Gun embriyosuydu. 12. Gun degerim 266 idi. Ama tek kese gorduk. Bende ilk sonucu aldgmda bunu hemsireye sormstm ama ancak kese gormeye geldgnzde dedi

Eklentiler

• 6DB0787C-97E7-4E9F-BDB1-B337818A63C6.jpeg
    6DB0787C-97E7-4E9F-BDB1-B337818A63C6.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 26
Arkadaslar son attgm gonderi alakasz olarak gtti yalns yere gtti yani,sanrm burda tekrar msj silinmio dikkate almayn🤦‍♀️

Hanımlar ben 2016 da hikayemi paylaşmıştım şimdide şükür bu hamileliği eklemek nasip oldu 🖤 biraz uzun ama okuyanlardan şimdiden teşekkür ederim

Back