Canim benimde sonucum pozitif rabbim devamini getirsin inşallahKızlar çok teşekkür ederim ikinize de. İnşallah güzel haberler verme sırası sizde sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benimde sonucum pozitif rabbim devamini getirsin inşallahKızlar çok teşekkür ederim ikinize de. İnşallah güzel haberler verme sırası sizde sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum
Kontrolm vardı bugün Rahim kalınlığı 10 mm olmuş. E2 ve progestan bakıldı. E2 187 progestan. 0.11 nasıl sizceHayırlı sabahlar hanımlar
Ankara345 M Merabd nasıl gidiyor kontroller belli oldu mu transfer tarihi?
@Gebelikaski @aaynaa tedavin başladı mı!?
@Puzzle01 @fatmasecret19 sizde durumlar nasıl?
@Red Velvet @shemsim @Dream_91 @Gozde09 @feride0180 güzel haberlerinizi bekliyoruz ❤
Rabbim sana bağışlasın inşallah cnmGördüm iki gündür kontrol ettiriyorum
Ya merhabalar aynı gün transfer olmuşuz benmde test günüm 23üMerhabalar
Ben de 12 Kasımda 5. gün blast dondurulmuş transferi oldum. Tahlil günüm 23'ü. Transferden sonra 6. günüm. Hafif kasık ağrıları bende de var ilaçlar ve iğnelerden sanırım. Bu sabahta belime birşeyler oldu tutuluyorum sanırım bayaa canım acıyor.
Yadee canım benim 23 kasım transfer günü 5 . Gün emriyorsu transfer edilecek
Kızlar test sonucum çıktı. Transferimin 11.günü ve değerim 244.3 olmuş. Doktorum çok iyi dedi Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. İnşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımza
canm benm 2. Gun embriyosuydu. 12. Gun degerim 266 idi. Ama tek kese gorduk. Bende ilk sonucu aldgmda bunu hemsireye sormstm ama ancak kese gormeye geldgnzde dedi10 gun sonucum 5 gunluk embrio hemsirede aynisini soyledi olma ihtimali varmissss
Kacinci gun embriyosu canim sonucun hayirli olsun9. Gün idrar yaptim negatifdi 10. Gun kan verdim
Canim ismini pozitiv yazicakmisin yoksa ikinci kani yaptirdiktan sonrami yazsrsin ben daha bekliyorum ikinci kani
Carsamba gunu inşallah guzel haberler aliriz
Yaaa ne güzel. İnşallah Cumartesi günü biz de sevinç çığlıkları atarız.Ya merhabalar aynı gün transfer olmuşuz benmde test günüm 23ü
Kontrolm vardı bugün Rahim kalınlığı 10 mm olmuş. E2 ve progestan bakıldı. E2 187 progestan. 0.11 nasıl sizce
Amiiiinnn inşallah rabbim bizede yaşatsın bu sevinci benmde kasıklarımda ağrı oluyor ara ara yoruldğumdan dye umuyorum ama sizde durumlar nasılYaaa ne güzel. İnşallah Cumartesi günü biz de sevinç çığlıkları atarız.
3. Gün embriyosuydu canmKacinci gun embriyosu canim sonucun hayirli olsun
İnşalalh canım şimdiden bi heyecan stres oldumGözün aydın transfer gününe Kadar güzelcene dinlen pozitif gir transfere. ❤
Çok şükür. Sağlıkla doğsun inşallah. Ne güzel bir günde geldim heryerden pozitif haberler geliyor... benim de sonucum çıktı
11.gün 66
14.gün 258
17.gün 832
Allahım a sonsuz şükürler olsun ❤
Çok şükür. Sağlıkla doğsun inşallah. Ne güzel bir günde geldim heryerden pozitif haberler geliyor.
maşallah allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.. benim de sonucum çıktı
11.gün 66
14.gün 258
17.gün 832
Allahım a sonsuz şükürler olsun ❤