• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Başın sağ olsun. Oda tüp bebek miydi? Kaç haftalık bir kayıptı? Bende 21.haftalik kızımı kaybettim kalbi durmuştu suni sancıyla doğdu.
allah razı olsun sizinde başınız saolsun :KK43: tüp bebekti 26 haftaıktı benimde sancıyla hastaneye gittm ve doğum başlamış denildi oğlum doğdu küvözde 80 gün yaşadı sonrasnda kaybettim :KK43:

allah razı olsun sizinde başınız saolsun :KK43: tüp bebekti 26 haftaıktı benimde sancıyla hastaneye gittm ve doğum başlamış denildi oğlum doğdu küvözde 80 gün yaşadı sonrasnda kaybettim :KK43:

Çok zor Allah onu şefaatçi kılsın cnm.. Inşallah hasretini dindirecek bir bebek nasip etsin.
Ben kızımdan sonra şükür oğluma tüp bebekle hamile kaldim. Oda 28 haftalık doğdu. Şükür şuan 2 yaşında

Çok zor Allah onu şefaatçi kılsın cnm.. Inşallah hasretini dindirecek bir bebek nasip etsin.
Ben kızımdan sonra şükür oğluma tüp bebekle hamile kaldim. Oda 28 haftalık doğdu. Şükür şuan 2 yaşında
Allah bağışlasın darısı bekleyen herkese inşallah :)

Kızlar merhaba
Dün transferden sonra 4.günüm elim ayaklarım ateşten yandı o kadar yandı kı çoraplarımı çıkardım.
Bugün sabah uyandım geçmiş artık kalmamış. Ayaklarım üşen buz tutanları çok okuyorum da benimki tam tersi böyle yaşayan var mı?
Bende yaniyorum daha cok. Bence herkesin vucudu farkli tepki veriyor, ben hamileliklerimde hep cok sicaklarim menepoz gibi

Bende yaniyorum daha cok. Bence herkesin vucudu farkli tepki veriyor, ben hamileliklerimde hep cok sicaklarim menepoz gibi
Inşallah canım ya. Transferden sonraki gün az ateşim vardı az baş ağırım sonra geçti. Bende acaba kullandığımız ilaçtan mı diye umutlanamıyorum. Ben şuan günde 3 kez estrofem , sabah akşam crinone jel kullanıyorum. Sen hangi ilaçlardasın?

merhaba hanımlar benmde transferimin 6. günü bugün neden bilmiyorm ama umutsuzluğa kapılıyorum arada bide ben transfer öncesi ovitrella kullndm test yapsam diyorm onun etkisi çıkar yanıltır beni :(
Dün bende öyleydim bol bol dua etmelisin ya Varis, Rabbi Hebli mines salihin.(707) Internet ten gördüğüm sayi.

Back