• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Arkadaşlar transfer olup idrar yolu enfeksiyonu yasayan varmı malesef yasıyorum suan yasayan varsa nasıl gectıgını bana yazabılırmı
Bol bol su ile surekli idrara cikarak enfeksiyonu atabilirsin bana doktor ilacsiz en iyi bu yolla atilir demisti. Idrara 15 dk da bi cikacak kadar su ic gecmis olsun

merhaba hanımlar benmde transferimin 6. günü bugün neden bilmiyorm ama umutsuzluğa kapılıyorum arada bide ben transfer öncesi ovitrella kullndm test yapsam diyorm onun etkisi çıkar yanıltır beni :(

Otrivillanin etkisi artik kalmamistir. 10 gunden sonra etkisi sifirlaniyormus. Ama 6 . gun biraz test icin erken bence yaniltir.

merhaba hanımlar benmde transferimin 6. günü bugün neden bilmiyorm ama umutsuzluğa kapılıyorum arada bide ben transfer öncesi ovitrella kullndm test yapsam diyorm onun etkisi çıkar yanıltır beni :KK43:
Otrivillanin etkisi artik kalmamistir. 10 gunden sonra sifirlaniyormus. Ama 6 . gun biraz test icin erken bence yaniltir.

Otrivillanin etkisi artik kalmamistir. 10 gunden sonra sifirlaniyormus. Ama 6 . gun biraz test icin erken bence yaniltir.
ilk tedavimde 8. gün yapmşt çıkmştı bundada öyle yaparm dye düşünmüştm ama bn bekleyeym en iyisi bazıları 15 gün snra geçer iğne etkisi diyor ama doktrmn test istedği gün yapsam bile 15 gn olmuyo kafam karıştı

Yok ben daha once asilama da yaptirmistim.10. Gun kân da cikmamisti. Sonucum negatifti igne etkisi dahi kalmamisti yani. O kadar etkili degil o igne.

Bende sabah verdim kan, bakalım 10 gibi çıkar demişlerdi 🤷‍♀️
Ikinci kani farkli yerde versem olurmu acaba hem cok uzak hem de cok gec cikiyormus yaa bes saate kanmi cikar bide siz aramayin biz arycaz falan soyluyorlar kendmi parcaliycakdim nerdeyse :)

Transferimin 7. Gunu ve sabah turuncu tortular geldi peceteye, mide bulantim var ustelik heyecandan sanirim😂 gunler gecmiyor artik

Ikinci kani farkli yerde versem olurmu acaba hem cok uzak hem de cok gec cikiyormus yaa bes saate kanmi cikar bide siz aramayin biz arycaz falan soyluyorlar kendmi parcaliycakdim nerdeyse :)

Aynı yerde vermek lazım diye biliyorum. 😳Ama gerçekten 5 saate sonuç mu çıkar ya 🤔

Kızlar merhaba
Dün transferden sonra 4.günüm elim ayaklarım ateşten yandı o kadar yandı kı çoraplarımı çıkardım.
Bugün sabah uyandım geçmiş artık kalmamış. Ayaklarım üşen buz tutanları çok okuyorum da benimki tam tersi böyle yaşayan var mı?

Hoșgeldin tatlım.🙆‍♀️🙂
Seni de listeye ekleyim bari.
Yaş, kaçıncı gün embriyo, kaçıncı deneme?
merhaba hoşbuldum 26 yaşndaym sebepsiz infertilite 2. denemem ilk denememde gebe kaldm erken doğumla kaybettim malesef oğlumu şimdi 5. gün 4aa kalitede bi embriyo transferim oldu umarm hala benimledir 🙂

merhaba hoşbuldum 26 yaşndaym sebepsiz infertilite 2. denemem ilk denememde gebe kaldm erken doğumla kaybettim malesef oğlumu şimdi 5. gün 4aa kalitede bi embriyo transferim oldu umarm hala benimledir 🙂

Başın sağ olsun. Oda tüp bebek miydi? Kaç haftalık bir kayıptı? Bende 21.haftalik kızımı kaybettim kalbi durmuştu suni sancıyla doğdu.

labaratuarı ayrıysa verdiğiniz yerin :) bizimde klinikte 8 buçukta kan veriyoruz 3 gibi sonuç için arıyolar :KK43:

Back