Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol bol su ile surekli idrara cikarak enfeksiyonu atabilirsin bana doktor ilacsiz en iyi bu yolla atilir demisti. Idrara 15 dk da bi cikacak kadar su ic gecmis olsunArkadaşlar transfer olup idrar yolu enfeksiyonu yasayan varmı malesef yasıyorum suan yasayan varsa nasıl gectıgını bana yazabılırmı
Otrivillanin etkisi artik kalmamistir. 10 gunden sonra sifirlaniyormus. Ama 6 . gun biraz test icin erken bence yaniltir.merhaba hanımlar benmde transferimin 6. günü bugün neden bilmiyorm ama umutsuzluğa kapılıyorum arada bide ben transfer öncesi ovitrella kullndm test yapsam diyorm onun etkisi çıkar yanıltır beni
ilk tedavimde 8. gün yapmşt çıkmştı bundada öyle yaparm dye düşünmüştm ama bn bekleyeym en iyisi bazıları 15 gün snra geçer iğne etkisi diyor ama doktrmn test istedği gün yapsam bile 15 gn olmuyo kafam karıştıOtrivillanin etkisi artik kalmamistir. 10 gunden sonra sifirlaniyormus. Ama 6 . gun biraz test icin erken bence yaniltir.
Tesekkur ederim uygulayacam bunuBol bol su ile surekli idrara cikarak enfeksiyonu atabilirsin bana doktor ilacsiz en iyi bu yolla atilir demisti. Idrara 15 dk da bi cikacak kadar su ic gecmis olsun
teşekkür ederm 10. gün test yapacağım saolun :)Yok ben daha once asilama da yaptirmistim.10. Gun kân da cikmamisti. Sonucum negatifti igne etkisi dahi kalmamisti yani. O kadar etkili degil o igne.
Kizlar kan verdim bekliyorum biraz grc cikicakmis 3,4 saate bilicez sonucu
Ikinci kani farkli yerde versem olurmu acaba hem cok uzak hem de cok gec cikiyormus yaa bes saate kanmi cikar bide siz aramayin biz arycaz falan soyluyorlar kendmi parcaliycakdim nerdeyse :)Bende sabah verdim kan, bakalım 10 gibi çıkar demişlerdi
Ikinci kani farkli yerde versem olurmu acaba hem cok uzak hem de cok gec cikiyormus yaa bes saate kanmi cikar bide siz aramayin biz arycaz falan soyluyorlar kendmi parcaliycakdim nerdeyse :)
yaa benimde 6. günüm kasık ağrım ışında hiç bişeyim yokTransferimin 7. Gunu ve sabah turuncu tortular geldi peceteye, mide bulantim var ustelik heyecandan sanirim gunler gecmiyor artik
Transferimin 7. Gunu ve sabah turuncu tortular geldi peceteye, mide bulantim var ustelik heyecandan sanirim gunler gecmiyor artik
yaa benimde 6. günüm kasık ağrım ışında hiç bişeyim yok
merhaba hoşbuldum 26 yaşndaym sebepsiz infertilite 2. denemem ilk denememde gebe kaldm erken doğumla kaybettim malesef oğlumu şimdi 5. gün 4aa kalitede bi embriyo transferim oldu umarm hala benimledirHoșgeldin tatlım.
Seni de listeye ekleyim bari.
Yaş, kaçıncı gün embriyo, kaçıncı deneme?
merhaba hoşbuldum 26 yaşndaym sebepsiz infertilite 2. denemem ilk denememde gebe kaldm erken doğumla kaybettim malesef oğlumu şimdi 5. gün 4aa kalitede bi embriyo transferim oldu umarm hala benimledir
labaratuarı ayrıysa verdiğiniz yerin :) bizimde klinikte 8 buçukta kan veriyoruz 3 gibi sonuç için arıyolarIkinci kani farkli yerde versem olurmu acaba hem cok uzak hem de cok gec cikiyormus yaa bes saate kanmi cikar bide siz aramayin biz arycaz falan soyluyorlar kendmi parcaliycakdim nerdeyse :)