• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Sizce sonuç 4 gün içinde değişir mi içinde hayırlısı olsun tabi de ama üzülmemek elde değil ki
[10m.
Pozitif sonuç alan güzel anneler ... rabbim hepimizin meleklerini saglikla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Belirtiler içinde ayakların üşümesini yaşayan var mi ?
buz gibi ayaklarımı ısıtamıyorum bir türlü... ve bundan dolayı sevinmeli miyim endişelenmeli miyim bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Ben varım ✋ iki çorap içinde yinede parmak uclarının soğukluğunu hissediyordum.

Arkadaşlar transfer olup idrar yolu enfeksiyonu yasayan varmı malesef yasıyorum suan yasayan varsa nasıl gectıgını bana yazabılırmı
canım yasamadım ama yumruta gelıstırme asamasında yasadım.yuumurtayı, gebelıgı etkılemeyen bır antıbıyotık vermıstı doktor . antıbıyotıksız zor canım. bol su ıc

Slm kızlar cuma günü şükür opum oldu ama iki gündür hastanede yatıyorum sanırım ohss yi hafif atlatıyorum bugün çıktım ama bir hafta boyunca her gün hes serum takılacak dedi Dr .tetradoks antibiyotik dostinex ve cetrodite kullanmam gerektiğini söyledi ve günlük powerade enerji içeceği içmemi söyledi 25 yumurta topladı pcosluyum rahîm dinlerdirme yapacağını söyledi transfer olmayacak maalesef

Arkadaşlar transfer olup idrar yolu enfeksiyonu yasayan varmı malesef yasıyorum suan yasayan varsa nasıl gectıgını bana yazabılırmı
Dün yazmıştım buraya ayrıntılı ... cumartesi transfer oldum , işlemden hmn sonra sonda taktılar zaten idrar yolum biraz kısa benim evlendiğimden beri 3-4 kez oldum , transferden sonra da bu sonda olayı yüzünden hafif de olsa yanma ve sık tuvalete gitme oldu ilk gece hiç panik olma bol su iç 1-2 güne geçer başlangıcından beri hiç azalma yoksa bugün drnu ara bence tek seferlik monodul verebilir .Dediğim gibi illa enfeksiyon değildir illaki işlem sırasındaki tahriş ve sonda yapmış olabilir

7. Günüm 2 tane 5. Gün embriyosu gece 4.30 gibi lavabo ihtiyacına kalktigimda yaptim hayal meyal var gibiydi önemsemedim hatta yok diye hemen kenara kaldırdım . Sabah 6.30 da tekrar baktim böyle çıkmış ne düşünmeliyim🙁

7. Günüm 2 tane 5. Gün embriyosu gece 4.30 gibi lavabo ihtiyacına kalktigimda yaptim hayal meyal var gibiydi önemsemedim hatta yok diye hemen kenara kaldırdım . Sabah
20191118_071648.jpg
6.30 da tekrar baktim böyle çıkmış ne düşünmeliyim🙁

Eklentiler

• 20191118_071648.jpg
    20191118_071648.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 50
Dün yazmıştım buraya ayrıntılı ... cumartesi transfer oldum , işlemden hmn sonra sonda taktılar zaten idrar yolum biraz kısa benim evlendiğimden beri 3-4 kez oldum , transferden sonra da bu sonda olayı yüzünden hafif de olsa yanma ve sık tuvalete gitme oldu ilk gece hiç panik olma bol su iç 1-2 güne geçer başlangıcından beri hiç azalma yoksa bugün drnu ara bence tek seferlik monodul verebilir .Dediğim gibi illa enfeksiyon değildir illaki işlem sırasındaki tahriş ve sonda yapmış olabilir
Tesekkur ederim. Benimkide ıdrar yolunu doldurdukları ıcın oldu sanırım doktorumu aradım tek doz monurel şase verdi

7. Günüm 2 tane 5. Gün embriyosu gece 4.30 gibi lavabo ihtiyacına kalktigimda yaptim hayal meyal var gibiydi önemsemedim hatta yok diye hemen kenara kaldırdım . Sabah 6.30 da tekrar baktim böyle çıkmış ne düşünmeliyim🙁

Cnm istersen kan ver istersen gününü bekle. Bende Miratech markasıyla yapmıştım ve başıma geleni biliyorsun gittikçe ikinci çizgi açıldı ve kan verdiğim gün tek çizgiyi..

Back