- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa şurda sen hamilesin yazısını okuyunca bile gözlerim doldu. Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin bana da bu güzel mesajın için de çok teşekkür ederim, biraz olsun moralim yerine geldi inşallah senin düşündüğün gibidirCanım benim de jel pempe turuncu renklerde geldi ve kasık ağrısı genelde sağda ara ara batma şeklinde tek tüktü ama 7.gün biraz fazlalaştı ağrı daha kendini hissettirir bir hal aldı. 5.gün embriyosu benimki de. Bence sen hamilesin ☺ Ama sakın erken test yapma. Test gününü beklemeni tavsiye ederim. Çünkü bhcg her kadında farklı sürelerde kana ve idrara geçiyor. Ben 8.günümde test yaptım normalde yapmazdım ama eşimin doğum günüydü o yüzden yapmıştım benim asıl test günüm bugündü. İçini ferah tut ve biraz sabret bence ☺
Pozitif olduğu kesin de inşallah bhcg değeri de doktorların istediği seviyede çıkar. Onun yaşadıklarını düşününce heyecanını ve testlerle verdiği savaşı taa içimde hissedebiliyorum İnşallah yarın güzel haberler alırız
Kese bozuldu ne demek ? 32 yasmdaym yemn ederm hayatmda duymadgm seyleri buralarda duyuyormBenim de ikinci dusuk oldu ilki 7. Haftada kese bozuldu bu böyle insan dusunuyo herşeyi haklısın
Kanda ne zaman test yaptıracaksın? Ben de seninkini kendimki kadar merak ediyorum.Yok ya hiç bir belirti olmadı leke falan da gelmedi benden
İdrarda günü gelmeden burdayım diyor inşallah inşallah çok güzel bir değer gelir sonra sağlıklı artış olurPozitif olduğu kesin de inşallah bhcg değeri de doktorların istediği seviyede çıkar. Onun yaşadıklarını düşününce heyecanını ve testlerle verdiği savaşı taa içimde hissedebiliyorum İnşallah yarın güzel haberler alırız
Yaa şurda sen hamilesin yazısını okuyunca bile gözlerim doldu. Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin bana da bu güzel mesajın için de çok teşekkür ederim, biraz olsun moralim yerine geldi inşallah senin düşündüğün gibidir
Canım sen ne zaman kan testi yaptıracaksın , bizim transfer aynı gün ben öncesinde idrar testi yapmak istemiyorum yanıltabiliyor çarşamba kan vermeyi planlıyorumYaa ben de 8. Gün test yapmayı düşünüyorduman şuan korktum bende de hiçbir belirti yok. Sizdene jelle pembe leke geldi mi? Ya da azıcıkta olsa sağ sola ağrı girdi mi? Tek umudum bunlar
İçimden bi ses yarın yaptır diyor perşembe günü de ters günüm zaten bilmiyorum inşallah hayırlı haber alırız hepimiz yarın 9 günüm çıkar mı acaba kanda 5 gün embriyosuKanda ne zaman test yaptıracaksın? Ben de seninkini kendimki kadar merak ediyorum.
Bence çıkarİçimden bi ses yarın yaptır diyor perşembe günü de ters günüm zaten bilmiyorum inşallah hayırlı haber alırız hepimiz yarın 9 günüm çıkar mı acaba kanda 5 gün embriyosu
Herkeste malesef bu farklı oluyor strese sokmaa kendiniİnşallah öyledir hep meragıma yenik düşüyorum 5 gün embriyosu erken belli olur diye yazmışlar bazı arkadaşlar ben de bi umutla yapıyorum
İnşallahBence çıkar
Haklısın ama napim 2 senedir her ay pozitif görme umuduyla test yapıyorum sonuç hep olumsuz oluyor bu defa da pozitif görürüm diye hergün yapasım geliyor merak ediyorum testi çok tuhaf biliyorum ama elimde değil..bi an önce hayırlısıyla pozitif görmek istiyorumHerkeste malesef bu farklı oluyor strese sokmaa kendini
Kese bozulmasi teshisi konmadan once kanama lekelenmeniz olmusmuydu?Benim de ikinci dusuk oldu ilki 7. Haftada kese bozuldu bu böyle insan dusunuyo herşeyi haklısın
Hamile misin cnm bende de oldu geçti şükürKızlar dün kanamam oldu bayada geldi igne vuruldum simdi kahverengiye dönük geliyo aynısını yaşayan var mı aglamaktan helak oldum geceden beri
Benim ilçe çok küçük yapsam da güvenemem diye cumartesi merkezde yaptırırım diye düşünüyorum tabi öncesinde erken gebelik testi yaparımCanım sen ne zaman kan testi yaptıracaksın , bizim transfer aynı gün ben öncesinde idrar testi yapmak istemiyorum yanıltabiliyor çarşamba kan vermeyi planlıyorum
Bence de çıkar ama az çıkarsa stres olmamak için 10. Gün yaptır bence. Bana hemşire 12. Gün yaptır dedi tabi o zamana dayanabilirsem.İçimden bi ses yarın yaptır diyor perşembe günü de ters günüm zaten bilmiyorum inşallah hayırlı haber alırız hepimiz yarın 9 günüm çıkar mı acaba kanda 5 gün embriyosu
Canim maşallah tebrik ederim cok net belli ikinci çizgi kaçıncı günün bugün