• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Tatlımm sen ne zaman kan testi yapacaksın? Bence artık yapmalısın , kesinlikle değerin yüksek çıkacak ben öyle düşünüyorum ☺️
S shemsim 😘Onun yerine ben stres oldum 😂gelsin artık test günü kıyamam evdeki testlerle savaş veriyor. Kan günün ne zaman hayırlısı ile pozitif görürsün inşallah 🙏

Canım benim de jel pempe turuncu renklerde geldi ve kasık ağrısı genelde sağda ara ara batma şeklinde tek tüktü ama 7.gün biraz fazlalaştı ağrı daha kendini hissettirir bir hal aldı. 5.gün embriyosu benimki de. Bence sen hamilesin ☺ Ama sakın erken test yapma. Test gününü beklemeni tavsiye ederim. Çünkü bhcg her kadında farklı sürelerde kana ve idrara geçiyor. Ben 8.günümde test yaptım normalde yapmazdım ama eşimin doğum günüydü o yüzden yapmıştım benim asıl test günüm bugündü. İçini ferah tut ve biraz sabret bence ☺
Yaa şurda sen hamilesin yazısını okuyunca bile gözlerim doldu. Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin bana da ;) bu güzel mesajın için de çok teşekkür ederim, biraz olsun moralim yerine geldi 😍 inşallah senin düşündüğün gibidir😘

S shemsim 😘Onun yerine ben stres oldum 😂gelsin artık test günü kıyamam evdeki testlerle savaş veriyor. Kan günün ne zaman hayırlısı ile pozitif görürsün inşallah 🙏
Pozitif olduğu kesin de inşallah bhcg değeri de doktorların istediği seviyede çıkar. Onun yaşadıklarını düşününce heyecanını ve testlerle verdiği savaşı taa içimde hissedebiliyorum☺️ İnşallah yarın güzel haberler alırız💓

Pozitif olduğu kesin de inşallah bhcg değeri de doktorların istediği seviyede çıkar. Onun yaşadıklarını düşününce heyecanını ve testlerle verdiği savaşı taa içimde hissedebiliyorum☺️ İnşallah yarın güzel haberler alırız💓
İdrarda günü gelmeden burdayım diyor inşallah inşallah çok güzel bir değer gelir sonra sağlıklı artış olur 🙏🙏🙏🙏

Yaa şurda sen hamilesin yazısını okuyunca bile gözlerim doldu. Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin bana da ;) bu güzel mesajın için de çok teşekkür ederim, biraz olsun moralim yerine geldi 😍 inşallah senin düşündüğün gibidir😘

İnşallah canım💓🙏🏻 Ben de senin gibiydim sadece jelin rengi ve bir kaç minik ağrının dışında bişey yoktu ve hep acaba diyordum ama şuan 2 gündür sanki gerçek değilmiş gibi hala inanamıyorum hamile olduğuma. Bence o jelin rengindeki değişiklik içerdeki kanamayı emdiği için öyle oluyor. Yerleşme kanaması dedikleri şey belli belirsiz peçeteye gelen bir pembelik demişti arkadaşım eğer öyleyse bizimki peçeteye gelemeden içerdeki jel kalıntıları tarafından emiliyor bence. Ben öyle olduğuna inandığım için bunun bir belirti olabileceğini düşünüyorum ☺️

Yaa ben de 8. Gün test yapmayı düşünüyorduman şuan korktum bende de hiçbir belirti yok. Sizdene jelle pembe leke geldi mi? Ya da azıcıkta olsa sağ sola ağrı girdi mi? Tek umudum bunlar😕
Canım sen ne zaman kan testi yaptıracaksın , bizim transfer aynı gün ben öncesinde idrar testi yapmak istemiyorum yanıltabiliyor çarşamba kan vermeyi planlıyorum

Herkeste malesef bu farklı oluyor strese sokmaa kendini
Haklısın ama napim 2 senedir her ay pozitif görme umuduyla test yapıyorum sonuç hep olumsuz oluyor bu defa da pozitif görürüm diye hergün yapasım geliyor merak ediyorum testi çok tuhaf biliyorum ama elimde değil..bi an önce hayırlısıyla pozitif görmek istiyorum😍

Kızlar dün kanamam oldu bayada geldi igne vuruldum simdi kahverengiye dönük geliyo aynısını yaşayan var mı aglamaktan helak oldum geceden beri
Hamile misin cnm bende de oldu geçti şükür

Canım sen ne zaman kan testi yaptıracaksın , bizim transfer aynı gün ben öncesinde idrar testi yapmak istemiyorum yanıltabiliyor çarşamba kan vermeyi planlıyorum
Benim ilçe çok küçük yapsam da güvenemem diye cumartesi merkezde yaptırırım diye düşünüyorum tabi öncesinde erken gebelik testi yaparım 🙈

İçimden bi ses yarın yaptır diyor perşembe günü de ters günüm zaten bilmiyorum inşallah hayırlı haber alırız hepimiz yarın 9 günüm çıkar mı acaba kanda 5 gün embriyosu
Bence de çıkar ama az çıkarsa stres olmamak için 10. Gün yaptır bence. Bana hemşire 12. Gün yaptır dedi tabi o zamana dayanabilirsem.

Kizlar merhaba pozitif sonuc alan arkadaslarima tebrik ederim tamami erdirsin insallah
Benim bugun 4.gunum transfer gun saymazsam ve ayaklarim ve elim sim sicak ama atesim yok sadece ayak ve elim boyle birsey hissetiniz mi?
Baska hic bir belirtim yok

Back