• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

8.kasim transfer 20 kasim test gunum 3. Gun embriyo erken gebelik idrar testi yaptım negatif cikti .. dogrumudur bu test gunune degisirmi
Bende 9 kasımda transfer oldum sabah adet olacakmışım gibi bel ağrısıyla uyandım hemen test yaptım erken gebelik testi tek çizgi çıktı bende de benimki 5.gün emriyosuydu 21 kasımda test günüm dayanamayıp erken yaptım bende ama bidaha yapmayı düşünmüyorum test gününe kadar sadece canım sıkılıyor sonucu görünce..

Canim benim eylul tekti negatif oldu. Ekimdeki kimyasal senin durum nedir ?
Benim geçen sene haziran da yumurtalar toplanmıştı ekimde transfer oldum 2 tae 3.gun idi negatif oldu. 2. Deneme yine dondurulmuslardan 5. Gün 2 embriyo oldu aralıkta o da negatif. 1 sene ara verdik ve doktor değiştirerek en baştan başladım bu sefer taze transfer oldum sonuç bekliyorum

Aynen canim ins güzel sonuclar aliriz meraktan yaptım simdi icim icimi yio
Bende 9 kasımda transfer oldum sabah adet olacakmışım gibi bel ağrısıyla uyandım hemen test yaptım erken gebelik testi tek çizgi çıktı bende de benimki 5.gün emriyosuydu 21 kasımda test günüm dayanamayıp erken yaptım bende ama bidaha yapmayı düşünmüyorum test gününe kadar sadece canım sıkılıyor sonucu görünce..

merhaba , umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ,
Benim de 11 Kasım transfer günüm , 23 Kasım da test tarihim .. o zamana kadar test yaptırmayı düşünmüyorum ama cok agrilarim var
Belim kasıklarım karnım ... sizin de oluyor mu acaba ?

merhaba , umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ,
Benim de 11 Kasım transfer günüm , 23 Kasım da test tarihim .. o zamana kadar test yaptırmayı düşünmüyorum ama cok agrilarim var
Belim kasıklarım karnım ... sizin de oluyor mu acaba ?
Amin inşallah Bugüne kadar yoktu ama sabah uykudan ağrıyla uyandım çok sürmedi geçti sonra.

Allah razı olsun hanımlar. Bütün dilekleriniz için ❤

14.günüm 5.gün tek embriyo betaHCG 258.1 Rabbime şükürler olsun. Artık kese ve kalp için küçük de olsa heycan olacak ama vesvese yapmak yok. Allah herkesin gönlüne göre versin 🖤
Çok sevindim canım hayırlı olsun 😍❤️

Kızlar benimde yarın saat 10:00 da bi aksilik olmazsa transferim olucak inşallah. Benim umudum pek yok. Ama Rabbimden umut kesilmez. Hepinize dua ile ...

Merhaba arkadaşlar
Beni de grubunuza eklerseniz memnun olurum
37 yaşındayım , ilk denemem ve transferimin 5. Günündeyim
Rabbim isteyen herkesin kucağını meleklerle doldursun insallah

Hoșgeldin. Eklerim tabi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah cnm❤️burda senin de pozitif sonucu görmek nasip olsun. Kaçıncı gün embriyo transferi olmuştun?

Allah razı olsun hanımlar. Bütün dilekleriniz için ❤️

14.günüm 5.gün tek embriyo betaHCG 258.1 Rabbime şükürler olsun. Artık kese ve kalp için küçük de olsa heycan olacak ama vesvese yapmak yok. Allah herkesin gönlüne göre versin 🖤
Güne güzel haberlerle başladık 😍 çok sevindim canım değerinin yükselmiş olmasına. Minnoşun içerde hayata tutunma mücadelesi verirken sen de sakın stres yapıp üzme onu 🥰 sağlıkla keseyi görüp kalp atışlarını duyacağın günün haberini bekliyorum💕

Güne güzel haberlerle başladık 😍 çok sevindim canım değerinin yükselmiş olmasına. Minnoşun içerde hayata tutunma mücadelesi verirken sen de sakın stres yapıp üzme onu 🥰 sağlıkla keseyi görüp kalp atışlarını duyacağın günün haberini bekliyorum💕

Amin inşallah yok artık vesvese yok. Allah herkesin gönlüne göre versin ❤️

Back