- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 4. Günündeyim bende de tık yok ama kendi kendime diyorum nasipleri varsa bu dünyada benimledirler yoksa yapacak birşey gelmez elden. Biraz kendimi teselli işte benimkiBugun 4.gunum olacak kasik agrisi beklerken rahat uyandim bel agrimda yok gunler gectikce neden boyle umutsuzluga kapiliyoruz bilmiyorm
Aynen rahat olmaya çalışıyorum umarım olabilmişimdir nasipten öteye gidilmiyor. Sizin kimyasal olmuş demi özür dilerim ben sonuç bekliyorsunuz sanarak pozitif haberler alalım demiştim. Tez zamanda pozitif haberler alalım inşallah.Bende yaptim o yanlisi ama 5. Gun hissetmistim kendimi sen dusun yani :)) icini ferah tut canim
3.transfere basladik cok da yanlis ifade olmadi ben ara vermedim eylul ekim de yaptirdiklarim olumsuz oldu kasim da yine basladik hayirlisi ile naturel dogal transfer olucak insallah.bu sefer 2 li konulcak. Ay sonu aralik basi transfer olurum insalah aksilik cikmazsaAynen rahat olmaya çalışıyorum umarım olabilmişimdir nasipten öteye gidilmiyor. Sizin kimyasal olmuş demi özür dilerim ben sonuç bekliyorsunuz sanarak pozitif haberler alalım demiştim. Tez zamanda pozitif haberler alalım inşallah.
Masallah Rabbim 9 ay sonra kucaginiza almayi nasip etsin insallahAllah razı olsun hanımlar. Bütün dilekleriniz için ❤
14.günüm 5.gün tek embriyo betaHCG 258.1 Rabbime şükürler olsun. Artık kese ve kalp için küçük de olsa heycan olacak ama vesvese yapmak yok. Allah herkesin gönlüne göre versin
Ooooh ne güzel artmış canımmm çok mutlu oldummm, katlana katlana artsın inşallah. Hayırlı olsunAllah razı olsun hanımlar. Bütün dilekleriniz için ❤
14.günüm 5.gün tek embriyo betaHCG 258.1 Rabbime şükürler olsun. Artık kese ve kalp için küçük de olsa heycan olacak ama vesvese yapmak yok. Allah herkesin gönlüne göre versin
Maşallah cnm bak güzel günler yola çıkmış geliyorlarAllah razı olsun hanımlar. Bütün dilekleriniz için
bence gayet iyi kaçıncı günündein transferininBöyle birsey yaşayan var mı acaba.. Bugünün yok denilecek kadar silik olması ve betaHCG sonucum. 66 çıkması..
Eki Görüntüle 2553610
çok güzel haber hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllah razı olsun hanımlar. Bütün dilekleriniz için ❤
merhaba merak etme düzenli artacaktır Allah ın izniyle sen neler anlatmışsın :)Allah razı olsun hanımlar. Bütün dilekleriniz için ❤
Çokk tesekkürler canım transfer oldum dinleniyorum şimdi. Bu mübarek hünde seninde güzel haberini alalım insallahHayırlı sabahlar hanımlar. Cumamız mübarek olsun hayırlı haberler alalım inşallah..
@Pembegomlek limoncicegi41 bugün sizin gününüz transferiniz hayırlı olsun. Rabbim kolaylaştırsin. 9 ay sonra Kucağınızda bebek sevmeyi nasip etsin ❤
Benim de bu 3.transfer. Hayırlı haberler alalım da artık evlatlarımızı beklemeye başlayalım inşallah3.transfere basladik cok da yanlis ifade olmadi ben ara vermedim eylul ekim de yaptirdiklarim olumsuz oldu kasim da yine basladik hayirlisi ile naturel dogal transfer olucak insallah.bu sefer 2 li konulcak. Ay sonu aralik basi transfer olurum insalah aksilik cikmazsa
Ayyy canim cok sevindim sana demistim bak ins sağlıklı şekilde devam etsin cok iyi canim darısı benim gibi bekleyenlerin basina hayirli olsunAllah razı olsun hanımlar. Bütün dilekleriniz için ❤
Çokkkkk sevindim canım inşallah 9 ay sonra kucağına alırsın sağlıklaAllah razı olsun hanımlar. Bütün dilekleriniz için ❤
Canim benim eylul tekti negatif oldu. Ekimdeki kimyasal senin durum nedir ?Benim de bu 3.transfer. Hayırlı haberler alalım da artık evlatlarımızı beklemeye başlayalım inşallah
Daha bir kıymetli olmak için yaramazlık yapmış seninki. Şaka şaka anneciğim buradayım demiş resmen :))))Allah razı olsun hanımlar. Bütün dilekleriniz için
Çok sevimdim ya sanki benim değerim neymiş gebelik testi çok ya ıltabiliyormul rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsinAllah razı olsun hanımlar. Bütün dilekleriniz için ❤