- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 123
- 39
Inşallah canım çok sağol şimdi okudum senin sonucunu da maşallah nasi artmış cok sevindimInsallah sende güzel sonuç alacaksın canım ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım çok sağol şimdi okudum senin sonucunu da maşallah nasi artmış cok sevindimInsallah sende güzel sonuç alacaksın canım ❤
Canım inşallah hayırlı olur transferin ama umudum yok yazmışsın ben bunu okurken çok üzüldüm, embriyoların da annelerinin kendilerini beklerken böyle üzgün ve isteksiz olduğunu hissederlerse çok üzülürler. Lütfen pozitif düşün ve onlara bunu hissettir. Senden güç alırlarsa sımsıkı tutunurlar sanaKızlar benimde yarın saat 10:00 da bi aksilik olmazsa transferim olucak inşallah. Benim umudum pek yok. Ama Rabbimden umut kesilmez. Hepinize dua ile ...
Inşallah canım çok sağol şimdi okudum senin sonucunu da maşallah nasi artmış cok sevindim
Ben bugün tekrar verdim, işten izin almak istemediğim için merkeze gidemedim. Sağlık ocağına verdim sonuçlar yarın çıkar dedi. Şaka gibiii sabırla bekleyeceğim artık. Bana tüp bebek doktorum 27.si gel dedi. Çok geç değil mi yaaSen ne zaman tekrar kan vereceksin? Doktor sonuç güzel ama yinede pazartesi tekrar ver dedi. Haftaya cumartesi kese için çağırdı
Amin inşallah haber vereceğimÇok şükür. Darısı başına haberini bekliyorum
Ben bugün tekrar verdim, işten izin almak istemediğim için merkeze gidemedim. Sağlık ocağına verdim sonuçlar yarın çıkar dedi. Şaka gibiii sabırla bekleyeceğim artık. Bana tüp bebek doktorum 27.si gel dedi. Çok geç değil mi yaa
Sistemden bakabilirmişim canımm. Yine o kadar dayanamazdam acile giderimYarın sağlık ocağı kapalı ki akşam bir acile mi gitsen
Maşallaaah inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla devam ederBu arada 2 Kasım da 4 kişi burda transfer olduk hepimiz pozitif aldık maşallah
Sistemden bakabilirmişim canımm. Yine o kadar dayanamazdam acile giderim ☺
Canini sikma canim dondurulmuş transfer miydi benim de 3.gun 2 tane dondurulmus eembriyolarm var 6 hucreliİnşallah oyledir canim ya morelim bozuldu
Haklısın. Allah razı olsun güzel yorumun için. İşte hikayem çok uzun. Başarız denemeler,düşük,dış gebelik... Bu tedavimde 15 yumoştan 3 tanesinin işlem görecek halde olması. 3 taneden ikisinin başarıya ulaşması, yarına ulaşabilecekler mi belirsizliği.... ne kadar sağlıklılar bir sürü delimsek sorular kafamda o iki taneyi ticari değilde gereçkten iyi diyemi koyacaklar vs.vs.vs. Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Sağol varol.Canım inşallah hayırlı olur transferin ama umudum yok yazmışsın ben bunu okurken çok üzüldüm, embriyoların da annelerinin kendilerini beklerken böyle üzgün ve isteksiz olduğunu hissederlerse çok üzülürler. Lütfen pozitif düşün ve onlara bunu hissettir. Senden güç alırlarsa sımsıkı tutunurlar sana
Kuzum evde kaldiysa bi test yapsaba ya nasil cikmaz diyorum o testlerde :) hayirli olsun bu aradaAllah razı olsun hanımlar. Bütün dilekleriniz için ❤
14.günüm 5.gün tek embriyo betaHCG 258.1 Rabbime şükürler olsun. Artık kese ve kalp için küçük de olsa heycan olacak ama vesvese yapmak yok. Allah herkesin gönlüne göre versin
Yaaaa süper bi haber bu devamida gelsin sağlıkla insallahAllah razı olsun hanımlar. Bütün dilekleriniz için ❤
14.günüm 5.gün tek embriyo betaHCG 258.1 Rabbime şükürler olsun. Artık kese ve kalp için küçük de olsa heycan olacak ama vesvese yapmak yok. Allah herkesin gönlüne göre versin
Benimde 13.30 da transferim hakkımızda hayırlısı olsunKızlar benimde yarın saat 10:00 da bi aksilik olmazsa transferim olucak inşallah. Benim umudum pek yok. Ama Rabbimden umut kesilmez. Hepinize dua ile ...
Daha transfer olmadan niye böyle söylüyorsun. ben buna çok kızıyorum. dur bi ne oldu hemen. yapmayın böyle üç tedavi oldum üçünde de ilk defa oluyor gibi umutlu başladım. Güzel şeyler düşün güzel olsun rabbim muradını versinKızlar benimde yarın saat 10:00 da bi aksilik olmazsa transferim olucak inşallah. Benim umudum pek yok. Ama Rabbimden umut kesilmez. Hepinize dua ile ...
Kuzum evde kaldiysa bi test yapsaba ya nasil cikmaz diyorum o testlerde :) hayirli olsun bu arada
Canm benmde 3 taneden 2 si basariya ulasti yarinada ulasacaklar jnsallah umudunu diri tut. Biz basta 3 yumurtayla kotu baslams olablrz ama seninde benm gibi sonunda yuzun gulecek Allahn izniyle.Haklısın. Allah razı olsun güzel yorumun için. İşte hikayem çok uzun. Başarız denemeler,düşük,dış gebelik... Bu tedavimde 15 yumoştan 3 tanesinin işlem görecek halde olması. 3 taneden ikisinin başarıya ulaşması, yarına ulaşabilecekler mi belirsizliği.... ne kadar sağlıklılar bir sürü delimsek sorular kafamda o iki taneyi ticari değilde gereçkten iyi diyemi koyacaklar vs.vs.vs. Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Sağol varol.
Aynu markaysw bile bozulmustur o :) ben yarin yapicam bakalim cikmazsa bile moral bozmak yok :)Malesef kalmadı yapmayı düşünmüyorum artık yeterince strese girdim onun yüzünden. Çok saçma 7.günü silik çizgi gördüm 11.gün sıfır çizgi