• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Allah razı olsun hanımlar. Bütün dilekleriniz için ❤

14.günüm 5.gün tek embriyo betaHCG 258.1 Rabbime şükürler olsun. Artık kese ve kalp için küçük de olsa heycan olacak ama vesvese yapmak yok. Allah herkesin gönlüne göre versin 🖤
Ayyyyy nasil sevndmmmm yaaaa gozunuzaydn Rabbm kucagniza da almayi nasip etsn. Bana 5. Gun embriyosuna gore cok dusuk gelmsti degeriniz acik soyleyeym oyuzden sizi umutlansrmak istememstm ii seyler yazip ama ben hep kotuyu dusunurum zaten kendim icin bile 2. Tup bebegide martta yaparz kalan ilaclarimi ozaman kullanrm die plan yaparken pozitif haberini alp sok olmstm. Ay bugun guzel haberle basladk bu sayfada guzel haberlern devami gelsn insallahhhh yuregmz aydnlansn🥰

14.günüm 5.gün tek embriyo betaHCG 258.1 Rabbime şükürler olsun. Artık kese ve kalp için küçük de olsa heycan olacak ama vesvese yapmak yok. Allah herkesin gönlüne göre versin 🖤
Hayırlı olsun inşallah canım Allah kucağına almayi nasip etsin

Cnm bence çok düşük insallh kimyaaasal yada dış geblik değildir

Hayırlı olsun saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah bizde güzel haberlerimizi paylaşırız😊

14. Gün bin kusurlerde olması gerekiyor
Benm 14. Gun 536 idi. Ustelk Keseyide gordm. Her gebelk farklidir bence.
Vesvese yapmıcam. Benim oğlumda ki değerler aynen şöyleydi 9.gün 24
11.gün 45
14.gün 149
18.gun 771
Canm artk bencede vesvese yapma inan vesvese yapacak bisey kalmadi senin icin bak diger durumun icin hamilesn uzulme demedm bende emin olamadm ama bunda artk sana asla ama asla uzulmemen gerektigini soyleyeblrm. Keseydie goreceksn Allahn izniyle kalp atislarinida duyacaksn artk rahat bir nefes al kac gundur zaten kendine ettgn eziyet yeter

8.kasim transfer 20 kasim test gunum 3. Gun embriyo erken gebelik idrar testi yaptım negatif cikti .. dogrumudur bu test gunune degisirmi

Hadi hayırlısı gözümüz aydın olsun allahın izniyle. Keseyi kalpleri de sağ sağlim görürüz inş. Çok stres yapma relax ol

Benm 14. Gun 536 idi. Ustelk Keseyide gordm. Her gebelk farklidir bence.

Canm artk bencede vesvese yapma inan vesvese yapacak bisey kalmadi senin icin bak diger durumun icin hamilesn uzulme demedm bende emin olamadm ama bunda artk sana asla ama asla uzulmemen gerektigini soyleyeblrm. Keseydie goreceksn Allahn izniyle kalp atislarinida duyacaksn artk rahat bir nefes al kac gundur zaten kendine ettgn eziyet yeter

Haklısın cnm kadın ve anne olmak işte böyle birșey 😅

Back