• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Haklısın. Allah razı olsun güzel yorumun için. İşte hikayem çok uzun. Başarız denemeler,düşük,dış gebelik... Bu tedavimde 15 yumoştan 3 tanesinin işlem görecek halde olması. 3 taneden ikisinin başarıya ulaşması, yarına ulaşabilecekler mi belirsizliği.... ne kadar sağlıklılar bir sürü delimsek sorular kafamda :olamaz: o iki taneyi ticari değilde gereçkten iyi diyemi koyacaklar vs.vs.vs. Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Sağol varol. :KK15:
Canim transfer edilmeyecek derecede olursa konulmaz zaten kafani rahat tut benim de ilk tuo bebek denemem de embriyolarim 3.gun ulaşamamıştı bile bu seferkinde 3.gun donduruldu hatta ben de senin gibi dusunmustum embriyolog bana dondurulacak derecede iyi zaten oyle olmasa dondurmuyoruz dedi

Kizlar ben transferin gunu saymazsak 4gununden calisiyorum okulda calissamda cok kosturmali bi yer surekli egilipte iste ayakkabi bagcidi bagliyorum comelme hareketler yapmak zorunda kaliyorum sizce zararlimi boyle ssyler? Surekli merdivem kalkip cikmak falan ilk transferde tatildwydim cok dinlendim ama tutmadi acaba cok haraketli olmak tutunmayi engellermi? Bisi dusunce egilip aliyormusunuz mesala? Ben surekli kucuk cocuklarla calistigim icin srkalarini toplamak zorundayim egilip kalkirken bazen comelmek gibi yapiyorum bazen sadece egiliyorum artik stress yapmak istemiyorum ama tutmazsa kendimi cok sucluycam 😩doktorlar hicbi sey etkilemez falan diyolar ama
Bende ilkokul öğretmeniyim. Ben eğiliyorum bazen çömeliyorum. Transfer sonucu beklerken çok merdiven inip çıktım da sonuç sonrası doktorum bir defa çık daha inme dedi. 5 teneffüs indim deyince yok o kadar da değil dedi. 2. Katta sınıfım mahsur kaldım resmen sabah çıkıyorum eve gidince iniyorum 🤷👨‍👩‍👧‍👦

Benim opu dün oldu 5 toplandı 5 i de döllendi yarın 2 tane transfer edicekler 10 gün önce gribal enfeksiyon geçirdim antibiyotik alıyordum opu çok zor geçmiş anesteziyi az vermişler ben de doktora zorluk çıkarmışım daha fazla toplayamadım dedi tam 48 saat sonra transfer olucak S stilettocc

Canm benmde 3 taneden 2 si basariya ulasti yarinada ulasacaklar jnsallah umudunu diri tut. Biz basta 3 yumurtayla kotu baslams olablrz ama seninde benm gibi sonunda yuzun gulecek Allahn izniyle.
İnşallah kuzum yaa yaşım 37 zaman daralıyor. Kalitesiz yumurta durumuda başladı. İnşallah yüzümüz gülecek hepimizin

İçini ferah tut stres en büyük düşman iyi düşün çok güzel olacak bak burada nereden nerelere gelen umutsuzluk içinde umut doğanlar inan sende lütfen @stilettocc

Benim opu dün oldu 5 toplandı 5 i de döllendi yarın 2 tane transfer edicekler 10 gün önce gribal enfeksiyon geçirdim antibiyotik alıyordum opu çok zor geçmiş anesteziyi az vermişler ben de doktora zorluk çıkarmışım daha fazla toplayamadım dedi tam 48 saat sonra transfer olucak S stilettocc
Canim 2.gun mu trabsfer edecekler neden 3.gunu ya da 5 i beklemediler acaba

SİZLERİ TAKİP ETMEK İSTEİYRM AMA DAYANAMİYORUM GALİBA 😥😥😥
Canım ilk öncelikle cok gecmis olsun sana bence ara ver biraz kafani dağıt girme buralara ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra 1.5 yil girmedim hic çünkü burayi okudukca yaram hep acik kalıyordu ne zaman ki tekrardan guclu olursan o zaman devam et canim

Bende ilkokul öğretmeniyim. Ben eğiliyorum bazen çömeliyorum. Transfer sonucu beklerken çok merdiven inip çıktım da sonuç sonrası doktorum bir defa çık daha inme dedi. 5 teneffüs indim deyince yok o kadar da değil dedi. 2. Katta sınıfım mahsur kaldım resmen sabah çıkıyorum eve gidince iniyorum 🤷👨‍👩‍👧‍👦
Sonuc bellimi peki?

1 tane transfer edicek olsak pazartesiyi bekleriz dediler ama 2 transfer olucak anne rahminde gelişim daha iyi olur dediler rezervim iyi ilaçlara yanıt iyi hatta dondurmucaz kalanları takip edicez dedi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum sadece stres yapmamaya çalışıyorum nasipse olucak inşallah bu arada yaşım 28

Kalan 3 unu dondurdunuz mu?

Aslnda daha fazlayumurta vardi ama toplayamamslar mi yani?

Aslnda daha fazlayumurta vardi ama toplayamamslar mi yani?
7 sağda 6 solda gelişmiş folikül vardı 18mm civarı ama anestezi uzmanı riske girip çok uyutamam demiş bende epey hareket etmişim her iğneyi sokuşta nefes almışım çok zorlanmışlar 5 tane almışlar 5 i de kaliteli sabah aradılar 5 i de döllenmiş

SİZLERİ TAKİP ETMEK İSTEİYRM AMA DAYANAMİYORUM GALİBA 😥😥😥
Canm benmmm keske senin icin yapacak bsym olsa ama su durumda sozlerimin tesiri anlami yok senin icin biliyorm. Allahi dusun sadece Allaha dayan ona guven bu karanligin icjnden ancak busekilde cikablrsn. Rabbmin senin icin bir plani var bir kapiyi kapatan bir kapiyi acar. Insirah suresi oku bol bol. Ve evde tek kalmamaya calis. Bu gunlerde gececek

7 sağda 6 solda gelişmiş folikül vardı 18mm civarı ama anestezi uzmanı riske girip çok uyutamam demiş bende epey hareket etmişim her iğneyi sokuşta nefes almışım çok zorlanmışlar 5 tane almışlar 5 i de kaliteli sabah aradılar 5 i de döllenmiş
60 yumurta toplayanlari duymstm. 15 yumurta toplayacak kadar uyutamamalari enteresan. Neyse Allahtan topladklarinin hepsi kaliteli cikma ve dollenms. Ins guzel sonclarda alrsn

Back