• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Eve geldim Kan saat 11 de çıkar dediler ..e nabız yükledim ordan takip ederim ..birde idrar yaptım oda negatif sonuçlandı ..kısmet değil demekki .çok şükür doldurulmuş yumurtalarım var 3 ay sonra onları deneyeceğim. Ewt kızlar bende son durum bu.5.gün embriyosu iki adet yerleştirildi demek kıyamam ikiside tutmadı..
Bende gidip öğlen kan vereceğim cnm bende dayanamıyorum dediğin gibi sonuç lazım artık bunaldım testim negatif benimde oğlumda çıkmıştı ama yokda diyemiyorum o yüzden kan testi garanti

Bende gidip öğlen kan vereceğim cnm bende dayanamıyorum dediğin gibi sonuç lazım artık bunaldım testim negatif benimde oğlumda çıkmıştı ama yokda diyemiyorum o yüzden kan testi garanti
Sende mi keyfim bir daha kaçtı resmen senden umutluydum gerçekten benden gençsin diye birazda..Bu saatten sonra kan değerimde düşüktür eminim..Rabbim affetsin insanz üzülüyoruz napalm..

Sende mi keyfim bir daha kaçtı resmen senden umutluydum gerçekten benden gençsin diye birazda..Bu saatten sonra kan değerimde düşüktür eminim..Rabbim affetsin insanz üzülüyoruz napalm..
Öyle söyleme cnm büyük olman sonucu değiştirmez inşallah bebeğin seninledir

Çıkmadı ...Hiç hastaneye de gidip baka sm yok e nabıza yarım saat sonra düşer heralde..takipteyim canım..başım çok ağrıyor gerçekten..
Çok büyük stres bir arkadaşıma da 5 gün embriyosu 2 tane koyuldu 9 gün evde test yapmış çıkmamış ertesi gün hastanede kan veriyor Orada çıkıyor Şu an 17 haftalık hamile yani Aklıma o geliyor sadece o yüzden sadece Ümidim Var

Çok büyük stres bir arkadaşıma da 5 gün embriyosu 2 tane koyuldu 9 gün evde test yapmış çıkmamış ertesi gün hastanede kan veriyor Orada çıkıyor Şu an 17 haftalık hamile yani Aklıma o geliyor sadece o yüzden sadece Ümidim Var
Ya allahım inşallah öyledr ..

Sabir hanımlar. Ikinizin de dondurulmuş embriyolar i hazırda bekliyor. Sonuçlar kesin olmadan umudunuzu kaybetmeyin

Sabir hanımlar. Ikinizin de dondurulmuş embriyolar i hazırda bekliyor. Sonuçlar kesin olmadan umudunuzu kaybetmeyin
Orası öyle canım ama kolay olmuyor işte biliyorsun sen de yaşadın Maddi yönden de sıkıntı kayınvalidemler benim babamlar falan verdi de transfer yapabildik Nasip artık olmazsa artık bir sene sonra tekrar denerim

İnşallah her şey yolunda gider canım ve kardeş gelir

Amin inşallah Sanada nasip olur. Maddi ve manevi yıpratan bir Süreç.. Biz kimseye demedik zaten hep gurbeteyiz yanımızda olamadıktan sonra saklı tutmak en iyisi oldu. Biz transfer için 3500tl + 400tl muayene vercez. Siz? Ilaçlar daha sDece 2 paket Estrofem aldim

Amin inşallah Sanada nasip olur. Maddi ve manevi yıpratan bir Süreç.. Biz kimseye demedik zaten hep gurbeteyiz yanımızda olamadıktan sonra saklı tutmak en iyisi oldu. Biz transfer için 3500tl + 400tl muayene vercez. Siz? Ilaçlar daha sDece 2 paket Estrofem aldim
Benim de aynı canım Allah razı olsun Doktorum benden Muayene ücretini almadı sadece 3 buçuk transfer ücreti verdim ama ilaçlar Kan testleri falan 4000 oldu şu anda

Melek Ada Melek Ada chagiless chagiless ne yaptınız kızlar 28 ekime az kaldı 😍bide 3cümüz aynı gün transfer olup aynı gün pozitif alıyoruz 💖
Ben dün günde 3 estrofeme geçtim 2gun sonra da 4icecem günde siz? Ben ek olarak Folik asit alıyorum 😊

Benim de aynı canım Allah razı olsun Doktorum benden Muayene ücretini almadı sadece 3 buçuk transfer ücreti verdim ama ilaçlar Kan testleri falan 4000 oldu şu anda

Aslında istenilen kan Testleri fiyatın içinde değil miydi 😳

Benim de transfer ücreti 3.000 tl, kontroller tahliller bu fiyata dahil

Bende testler vs dahil diye biliyorum sadece ilk muayene ücreti veriliyor. Bu 4.tedVim hep de öyle denk geldi ben
bahceci Diyarbakır da yapıyorum siz?

Back