• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

ya ben kaybettim umuduyla giderken doktora rabbim 2 mutluluk haberini belkide almami nasip etti . kizlar bizim bu bebege cok ihtiyacimiz var 5 yasinda mps hastasi ozel bir oglum var ve ilik nakli olmasi gerekiyor aileden kimsenin iligi uygun cikmadi normal yolla cocugum oluyor fakat hasta dogma olasiligi %90 saglikli olamiyor malesef . doktorumuzda bana pgtli tup bebek yaptr dedi zamnin yok cocuk 6 yasini doldurmadan nakil olmasi gerek yoksa ilik nakli fayda etmez diye 1.5 yilda 3 tup bebek denemem oldu ama 2 transfer yapıldı 100 bine yakin para harcadik oglumuzun saglikli ve doku uyumlu bir kardesi olsun ve hastaligindan kurtulsun diye cok sukur ki rabbim gulmeyen yuzumu guldurdu ve nasip etti bu sevinci yaasamami 2018 den beri bebek mucadelemi veriyrum kanama olunca dunyam basima yikildi sandm rabbik cifte mutlulugu nasip edecekmis demekki ama genede rabbim ne derse o olur oglumu benden daha iyi dusunen rabbimdir . sizlerde allahdan istemeyi asla birakmayin kalitsal bir rahtszlik tasimiyorsanz ne mutlu size gene yapilir tup bebek bide saglikla sinaniyorsaniz bnm gibi bide zqmnla yarisiyorsanz rabbim gucumuzu kuvvetimizi sabrimizi daim etsin cunku cok zor gozunuzun onunde gun gunu eriyen bi evladinizin olmasi😪 rabbim saglikla kimseyi sinamasin arkadaslarim
Amin canim yazdiklarini okuyunca aynisini yasayan bir arkadaşım aklima geldi Allahim oğlunu da tez zamanda sağlığına kavustursun ins

Kızlar 11.günü 5.gün tek embriyo sonucum betaHCG 66 çıktı. 7.günü idrar da silik çizgi gördüm bugün 11.günü idrar da hiç çizgi yoktu
ne düşüneceğimi bilmiyorum perşembe günü tekrarliycam kan testi nasipse katlanır..
Canim 11.gune gore cok iyi bir deger neden canini sıkıyorsun hic sikma ins oldu

Böyle birsey yaşayan var mı acaba.. Bugünün yok denilecek kadar silik olması ve betaHCG sonucum. 66 çıkması..

Eki Görüntüle 2553610
Kanda 66 olduğunu rağmen bu kadar silik çıkması bundan anlaşıyor ku bu ucuz idrar testler hiç güvenilir değil. Yanı senin idrarda ne kadar hormon yakalaya biliyorsa onu göstermeye çalışıyor demektir , sen bunu daha silik olmaya başladı diye yorumlama , asıl testte sorun var bide her idrardaki hcg hormon değeri ayni olmuz ki canım insan vücut o kadar basit değil, içini ferah tut idrar testleri bırak perşembe tekrar kan verdiğinde anlarsın.

Kanda 66 olduğunu rağmen bu kadar silik çıkması bundan anlaşıyor ku bu ucuz idrar testler hiç güvenilir değil. Yanı senin idrarda ne kadar hormon yakalaya biliyorsa onu göstermeye çalışıyor demektir , sen bunu daha silik olmaya başladı diye yorumlama , asıl testte sorun var bide her idrardaki hcg hormon değeri ayni olmuz ki canım insan vücut o kadar basit değil, içini ferah tut idrar testleri bırak perşembe tekrar kan verdiğinde anlarsın.
Aynen ha bigun incesi icilen su oranida onemli

Kelebek47 bak bnmde idrarda çıkmadı trnsfern 6. Gününde çıkmadı diye kn verdim 58 çıkmıştı bozma moralini lütfen iyi düşün BK iyi olck herseyyy güzel anne
Bk yanlis anladim bi anlik durdum be diyor bu yaa dedim :)) her sey kotu olucak anlaminda yazmissin gibi :))) ilaclardan beyinde fosfor kalmadi fosfor :)

Allah razı olsun hanımlar.tektek teşekkür ederim yazdıklarınız her satır için.. ❤️yüreğime su serptiniz. Ferahladim🙂 az da olsa kendime geldim.. Merkezi aradım. Evet değer düşük ama 1 gün erken yapmışım zaten. 3 gün sonra tekrar kan vermemi istediler... Demekki 3 gün sonra herşey belli olacak.
Allah herkesin gönlüne göre versin varsa nasibimizde, varsa yiyeceği ekmeyi Rabbim onu bana sağlıkla nasip etsin.

Ben tup bebek merkeznde sonuc icin kan verirken bayan hic bakmadnz mi idrar testinde diye sordu. Hayir hic bakmadm sonucu tek seferde net olarak burada ogrenecegim dedim. En iyisini yapmssnz dedi cnku idrarda pozitifi gorup kanda biz negatif haberini verince sok oluyorlar dedi. Yani Bu is vaktinden once ogrenilmiyor. Bayanlar gidip 8. 9. 10. Gun kan veriyorlar beta 100 un altnda cikiyor 50 60 70 gibi hamileym saniyorlar ama sonra kimyasal gebelk cikiyor. Yani istisnalar olmakla birlikte 12.gunden once asla ama asla ogrenemeyz sonucu. Ben asilamada ayni seyi yaptm 15 cikti 10 cikti 8 cikti 2 cikti yok yani vaktnden once net ogrenmek imkansz neredeyse. Neden kendinize zulm ediyorsnz arkadaslar vallahi okdkca icim yanio eski zamanlardaki yasadgm seyler gozumun onune gelio. Inanin bu zulmu yasamaktan daha kolay sabretmek.

Hiç bilmiyorum CNm doktorum bana öyle söyledi diye oyle yazdim cnm
Anladim canim acaba ben de oyle bir durum mu oluyor dedim benim de 2 tane 3.gun embriyom var dondurulmuş doktor bana kaliteleri hakkında super de degil kötü de degil dedi bu ikinci denemem olacak biraz orasi moralimi bozdu embriyolog ise orta kalite dedi doktorun denek istediği de mi aynısı bilmiyorum sonucta donmayacak derecede olsa dondurmazlardi degil mi

Allah razı olsun hanımlar.tektek teşekkür ederim yazdıklarınız her satır için.. ❤yüreğime su serptiniz. Ferahladim🙂 az da olsa kendime geldim.. Merkezi aradım. Evet değer düşük ama 1 gün erken yapmışım zaten. 3 gün sonra tekrar kan vermemi istediler... Demekki 3 gün sonra herşey belli olacak.
Allah herkesin gönlüne göre versin varsa nasibimizde, varsa yiyeceği ekmeyi Rabbim onu bana sağlıkla nasip etsin.
Aynen canim canini sikma ins guzel haberlerinle sevindir bizleri

Anladim canim acaba ben de oyle bir durum mu oluyor dedim benim de 2 tane 3.gun embriyom var dondurulmuş doktor bana kaliteleri hakkında super de degil kötü de degil dedi bu ikinci denemem olacak biraz orasi moralimi bozdu embriyolog ise orta kalite dedi doktorun denek istediği de mi aynısı bilmiyorum sonucta donmayacak derecede olsa dondurmazlardi degil mi
Aynen CNm rabbim her birimizin yüzünü güldüren insallh

Kızlar 11.günü 5.gün tek embriyo sonucum betaHCG 66 çıktı. 7.günü idrar da silik çizgi gördüm bugün 11.günü idrar da hiç çizgi yoktu
ne düşüneceğimi bilmiyorum perşembe günü tekrarliycam kan testi nasipse katlanır..
Test günün yarın canım. Bir günde yarısı kadar koyuyor. Yarına değerin 100 olur ki zaten tek embriyo normal değer. İnşallah sağlıkla artar 🙏🙏🙏

Back