- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
Çok güzel söyledin canım ya , biz bayanlar bazı şeyleri kendimize yapıyoruz ben taze transferde aynen öyle önce idrar sonra daha günü gelmeden kan vermiştim eşim bana neden bunu kendine yapıyorsun doktor sana 10.gün kan ver demiş o kadar başka şeylerle uğraşıp kendini daha çok üzüyorusun demişti , şuan burdaki arkadaşların yaptıklarını bakınca gerçekten hak veriyorum , yarın benim transfer günüm inşallah bu sefer aynı hatayı yapmam 10gün net bekleyecem o kadar. Bu işin bir türlü halı var kimyasal, diş gebelik , düşük vs zaten zor bir süreçi daha zorlaştırmaya gerek yok gibi.Ben tup bebek merkeznde sonuc icin kan verirken bayan hic bakmadnz mi idrar testinde diye sordu. Hayir hic bakmadm sonucu tek seferde net olarak burada ogrenecegim dedim. En iyisini yapmssnz dedi cnku idrarda pozitifi gorup kanda biz negatif haberini verince sok oluyorlar dedi. Yani Bu is vaktinden once ogrenilmiyor. Bayanlar gidip 8. 9. 10. Gun kan veriyorlar beta 100 un altnda cikiyor 50 60 70 gibi hamileym saniyorlar ama sonra kimyasal gebelk cikiyor. Yani istisnalar olmakla birlikte 12.gunden once asla ama asla ogrenemeyz sonucu. Ben asilamada ayni seyi yaptm 15 cikti 10 cikti 8 cikti 2 cikti yok yani vaktnden once net ogrenmek imkansz neredeyse. Neden kendinize zulm ediyorsnz arkadaslar vallahi okdkca icim yanio eski zamanlardaki yasadgm seyler gozumun onune gelio. Inanin bu zulmu yasamaktan daha kolay sabretmek.