• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Ben de çok merak ediyorum canım seni ☺Değerlerin yüksek maşallah 🧿 Acaba kaç kese göreceksin bugün 😍🙏🏻
Hayırlısı ile inşallah kesemizi görürüzde artık üçe beşe bakmıyorum 😂 rabbim hayırlısı ile kucağıma alacağım günü göstersin 🙏🙏 haber ederim sizleri.

Kızlar 11.günü 5.gün tek embriyo sonucum betaHCG 66 çıktı. 7.günü idrar da silik çizgi gördüm bugün 11.günü idrar da hiç çizgi yoktu
ne düşüneceğimi bilmiyorum perşembe günü tekrarliycam kan testi nasipse katlanır..
Yaa bak ne güzel testte sorun vardır inşallah devam eder

Yok ama yarın kan verecem benim idrar testlerim koyulașacağına daha da silik çıkıyor. Sadece bugün yaptığım ilk yaptığım test kadar net çıktı. Yarın dananın kuyruğu kopsun ne yapalım. Hem ilaçların da bitmek üzere. Olumlu sonuç alırsam yarın, perşembe günü tekrar kan verecem artmışsa değer ozaman ilaçlar için rapor çıkarmak istiyorum
Ne için rapor. Şuan kullandiklarina devam mı edilecek

Kızlar 11.günü 5.gün tek embriyo sonucum betaHCG 66 çıktı. 7.günü idrar da silik çizgi gördüm bugün 11.günü idrar da hiç çizgi yoktu
ne düşüneceğimi bilmiyorum perşembe günü tekrarliycam kan testi nasipse katlanır..
hiç moralini bozma bence yükselecek değerin içini ferah tut nolur

Hakkında hayırlısı olsun. Unutma önemli olan sayı değil nasip olsun da gerisini düşünme. Ben 3 tüp bebek sil baştan yaptım ve sadece ilk defa 1 tane dondurulmuş embriyom oldu..
Sabir. Moralini sakın bozma transfer için kendini hazırla ❤
Canim bundan once dondurulacak yok mu demislerdi ya da yumurta mi az di

Rabbım sen bana bu günleri gösterdin ya yerden göğe kadar şükürler olsun. 🙏 Karder arkadaşlarıma, kardeşleriminde muradını ver. Yaşamayan hiç kimse bilemez. Benden daha uzun zamandır mücadele edenlere güç ver 3.5 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyordum ömürden ömür gitti. Sonucu şu an için olumsuz olan arkadaşlarım duam hep sizinle olacak 🙏pozitif i birlikte gördüklerim rabbim bundan sonraki süreçte kolaylık versin. Mutluluğumuzu tamamına erdirsin inşallah 🙏

Ayy maşallah😍 inşallah duyarsın cnm bende 19 unda gideceğim. Zaman geçmiyor
Çok değişik hep bir heyecan. Ben 5+3 diye hesaplıyordum. Ultrasonda 4+6 göründüler. Doktor tam olmaları gerektiği gibi de görünüyorlar dedi. Hastanenin tüp bebek doktoru bakıyor. Kalp içinde de ona gideceğim sonra kadın doğum doktoru devralacak.

Rabbım sen bana bu günleri gösterdin ya yerden göğe kadar şükürler olsun. 🙏 Karder arkadaşlarıma, kardeşleriminde muradını ver. Yaşamayan hiç kimse bilemez. Benden daha uzun zamandır mücadele edenlere güç ver 3.5 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyordum ömürden ömür gitti. Sonucu şu an için olumsuz olan arkadaşlarım duam hep sizinle olacak 🙏pozitif i birlikte gördüklerim rabbim bundan sonraki süreçte kolaylık versin. Mutluluğumuzu tamamına erdirsin inşallah 🙏
Yaa ne güzel dua etmişsin canım benimmm, amiiin inşallah hepimizin yüzü güler 🙏🥰🧿

Yaa canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al 🙏🏻 Bişey sorucam beta hcg değerlerin kaç çıkmıştı?
Benim beta baştan sinyal verdi canım zaten. Testi almadan hemen iki dakika önce 900 falan içimden geçiyor ve ikiside benleyse ancak bunu görürsem rahat ederim dedim. 11. Gün 997 çıktı canım 13. Gün 2090 başka da vermedim kan. Teşekkür ederim canım 🙏

Çok değişik hep bir heyecan. Ben 5+3 diye hesaplıyordum. Ultrasonda 4+6 göründüler. Doktor tam olmaları gerektiği gibi de görünüyorlar dedi. Hastanenin tüp bebek doktoru bakıyor. Kalp içinde de ona gideceğim sonra kadın doğum doktoru devralacak.
Bende keseyi 4+6 da gördüm cnm
Bende kalp atısına gitcem sonra ücretsiz bi hakkım daha var onuda gidip kadındoğuma geçeceğim çünkü masraflı 400 tl muayene ücreti bi alıyor bi almıyorlar

Back