ya ben kaybettim umuduyla giderken doktora rabbim 2 mutluluk haberini belkide almami nasip etti . kizlar bizim bu bebege cok ihtiyacimiz var 5 yasinda mps hastasi ozel bir oglum var ve ilik nakli olmasi gerekiyor aileden kimsenin iligi uygun cikmadi normal yolla cocugum oluyor fakat hasta dogma olasiligi %90 saglikli olamiyor malesef . doktorumuzda bana pgtli
tup bebek yaptr dedi zamnin yok cocuk 6 yasini doldurmadan nakil olmasi gerek yoksa ilik nakli fayda etmez diye 1.5 yilda 3 tup bebek denemem oldu ama 2 transfer yapıldı 100 bine yakin para harcadik oglumuzun saglikli ve doku uyumlu bir kardesi olsun ve hastaligindan kurtulsun diye cok sukur ki rabbim gulmeyen yuzumu guldurdu ve nasip etti bu sevinci yaasamami 2018 den beri bebek mucadelemi veriyrum kanama olunca dunyam basima yikildi sandm rabbik cifte mutlulugu nasip edecekmis demekki ama genede rabbim ne derse o olur oglumu benden daha iyi dusunen rabbimdir . sizlerde allahdan istemeyi asla birakmayin kalitsal bir rahtszlik tasimiyorsanz ne mutlu size gene yapilir tup bebek bide saglikla sinaniyorsaniz bnm gibi bide zqmnla yarisiyorsanz rabbim gucumuzu kuvvetimizi sabrimizi daim etsin cunku cok zor gozunuzun onunde gun gunu eriyen bi evladinizin olmasi
rabbim saglikla kimseyi sinamasin arkadaslarim