• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Anladım canım sen o zaman çatlatma iğne yumurta toplamadan yapıldı ondan bahsediyorsundur çünkü progesteron iğnede hgc hormon yoktur canım . O çatlatma iğne vurduktan sonra 36 saat yumurta toplanıyor ve tamam bir kaç gün hcg kanda olacak. Sen transferden sonra kaçıncı gün test yaptın?
6. Gün ve bugün yani 8. Gün yaptım

Bilemezsin canim bi gun once alinan sivi test markasi falan heps cok onemli bu isde bende daha oncesinde de cok fazla boyle silik cikipta sonradan kanda 0 cikiyordu yani silik cikmasi bile yuzde yuz pozitiv demek digil asilama yaptigim ay test gunumden iki gun oncesinden bi kac test yaptim hepsi silik bu arada ilac etkisoni de kontrol ediuordum kan test gunu kan verdim 0 cokto yani silik cikmasina ragmen bazende hic bisey cikmayipta hamile olanlar var meselw benim ablam adet duzensizlivinden dolayi hamile okdugunu fark etmemisti iki aylk hamileymis test yapti isikta falan anca gorunen bi silik cikti kan verdi ayni gun keseye falan bakilfi kalp atisina falan :) o yuzden kafaya takma test bekle bizefe haber ver insallah hayirli haverlerini bekliyorum

Nasip 😣

Ne çıkarsa çıksın ben 2.testi tekrarladığim zaman düşüş olacağına inanıyorum nedense..

ya ben kaybettim umuduyla giderken doktora rabbim 2 mutluluk haberini belkide almami nasip etti . kizlar bizim bu bebege cok ihtiyacimiz var 5 yasinda mps hastasi ozel bir oglum var ve ilik nakli olmasi gerekiyor aileden kimsenin iligi uygun cikmadi normal yolla cocugum oluyor fakat hasta dogma olasiligi %90 saglikli olamiyor malesef . doktorumuzda bana pgtli tup bebek yaptr dedi zamnin yok cocuk 6 yasini doldurmadan nakil olmasi gerek yoksa ilik nakli fayda etmez diye 1.5 yilda 3 tup bebek denemem oldu ama 2 transfer yapıldı 100 bine yakin para harcadik oglumuzun saglikli ve doku uyumlu bir kardesi olsun ve hastaligindan kurtulsun diye cok sukur ki rabbim gulmeyen yuzumu guldurdu ve nasip etti bu sevinci yaasamami 2018 den beri bebek mucadelemi veriyrum kanama olunca dunyam basima yikildi sandm rabbik cifte mutlulugu nasip edecekmis demekki ama genede rabbim ne derse o olur oglumu benden daha iyi dusunen rabbimdir . sizlerde allahdan istemeyi asla birakmayin kalitsal bir rahtszlik tasimiyorsanz ne mutlu size gene yapilir tup bebek bide saglikla sinaniyorsaniz bnm gibi bide zqmnla yarisiyorsanz rabbim gucumuzu kuvvetimizi sabrimizi daim etsin cunku cok zor gozunuzun onunde gun gunu eriyen bi evladinizin olmasi😪 rabbim saglikla kimseyi sinamasin arkadaslarim
Canımm şimdi daha da çok sevindim senin haberine.. Allah yardımcın olsun ,, zaten çok dirayetli duruyorsun bu da allahtan gelen güçle 🤲🏻oluyor muhakkak..

Kızlar 11.günü 5.gün tek embriyo sonucum betaHCG 66 çıktı. 7.günü idrar da silik çizgi gördüm bugün 11.günü idrar da hiç çizgi yoktu
ne düşüneceğimi bilmiyorum perşembe günü tekrarliycam kan testi nasipse katlanır..
Ben inanıyorum abisine gelmeye hazrlniyr inşallah yavaş yavaş katlanacak insallhh geç tutunmustur CNm modelini bozma lutfen

Kızlar 11.günü 5.gün tek embriyo sonucum betaHCG 66 çıktı. 7.günü idrar da silik çizgi gördüm bugün 11.günü idrar da hiç çizgi yoktu
ne düşüneceğimi bilmiyorum perşembe günü tekrarliycam kan testi nasipse katlanır..
Cnm inşallah katlanır korkma içini ferah tut gebelik testi bozuktu demekki benim kan testi 16 iken bile çıkmıstı idrarda

66 iyi bir sayı canım senin zaten test günün yarındı bence merak etme inşallah güzel artar

ya ben kaybettim umuduyla giderken doktora rabbim 2 mutluluk haberini belkide almami nasip etti . kizlar bizim bu bebege cok ihtiyacimiz var 5 yasinda mps hastasi ozel bir oglum var ve ilik nakli olmasi gerekiyor aileden kimsenin iligi uygun cikmadi normal yolla cocugum oluyor fakat hasta dogma olasiligi %90 saglikli olamiyor malesef . doktorumuzda bana pgtli tup bebek yaptr dedi zamnin yok cocuk 6 yasini doldurmadan nakil olmasi gerek yoksa ilik nakli fayda etmez diye 1.5 yilda 3 tup bebek denemem oldu ama 2 transfer yapıldı 100 bine yakin para harcadik oglumuzun saglikli ve doku uyumlu bir kardesi olsun ve hastaligindan kurtulsun diye cok sukur ki rabbim gulmeyen yuzumu guldurdu ve nasip etti bu sevinci yaasamami 2018 den beri bebek mucadelemi veriyrum kanama olunca dunyam basima yikildi sandm rabbik cifte mutlulugu nasip edecekmis demekki ama genede rabbim ne derse o olur oglumu benden daha iyi dusunen rabbimdir . sizlerde allahdan istemeyi asla birakmayin kalitsal bir rahtszlik tasimiyorsanz ne mutlu size gene yapilir tup bebek bide saglikla sinaniyorsaniz bnm gibi bide zqmnla yarisiyorsanz rabbim gucumuzu kuvvetimizi sabrimizi daim etsin cunku cok zor gozunuzun onunde gun gunu eriyen bi evladinizin olmasi😪 rabbim saglikla kimseyi sinamasin arkadaslarim
Abisine şifa olsunlar inşallah cnm sağlıkla kucağına alırsın o günleri de görürüz

Canim bak tebrikler bence yarin tekrarla bence o test bozuktu 66 ragmen cikmamasi mumkun digil 10,15 bile silik cokiyor okudum cok silik cikipta kan verenleri. Gozun aydin umarim kat kat katlanir moralini bozma :)

Böyle birsey yaşayan var mı acaba.. Bugünün yok denilecek kadar silik olması ve betaHCG sonucum. 66 çıkması..

IMG_20191112_101059.jpg

Canım idrar testinde bana da aynısı oldu, biliyorsun. Ama kan da pozitif. görmüşsün. Hiç kafana takma ve artması için dua et 🙏☺️

66 çıkmış hayırlı olsun da zaten 66 gebelik testinde çıkardı sanki testte bi sıkıntı olmasın

kizlar sabah sabah guzel haber vereyim istedim size kanamam durdu cok sukur haftaya pazartesi kalp atisini duymaya gidicez tek embryo transfer edilmisti usg de 2 tane kese grundgnu syledi dktrm
Aaa o nasil oluyor canim tek yumurta ikizi mi yoksa kacinci gun embriyosuydu

Böyle birsey yaşayan var mı acaba.. Bugünün yok denilecek kadar silik olması ve betaHCG sonucum. 66 çıkması..

Eki Görüntüle 2553610
Ben de olmuştu canımmm, transferin 5.günü silik çıkmıştı erkenden sonra 7.günü baya koyu çıktı, 8.gün tekrar silikti. 9.gün kan verdim pozitif. Şuan idrar testlerini düşünmeyip kanda 2 katı artış için dua ediyorum 🙏🥰 hepimizin katlana katlana artsın inşallah

Back