Hemşireye gösterdim idrar testini Çarşamba yaptığımız iğneden öyle çıkmış, iğnenin etkisi 1 hafta sürer dedi. Amaaannn modum düştü sinirlerim bozulduYaaaa niye öyle dedin kan mı verdin.?? Bende iğne oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemşireye gösterdim idrar testini Çarşamba yaptığımız iğneden öyle çıkmış, iğnenin etkisi 1 hafta sürer dedi. Amaaannn modum düştü sinirlerim bozulduYaaaa niye öyle dedin kan mı verdin.?? Bende iğne oluyorum
çok sevindim sizin için darısı bizlere de inşallah aminBen de çook şükür kan da pozitif sonucu aldım kızlaaar. Dualarım sağlıkla artması için hayırlısıyla darısı test tarihini bekleyen arkadaşlara inşallah.
Progestan iğneden bahsediyorsaniz bende oluyorum benimde idrar pozitif çıkarmıştı onunla alakasi yok korkmaYaaaa niye öyle dedin kan mı verdin.?? Bende iğne oluyorum
canım bunu anlamak kolay o ıgnedense gıttıkce sılıklesır . iğneden degılse yarın daha da koyulasır.Hemşireye gösterdim idrar testini Çarşamba yaptığımız iğneden öyle çıkmış, iğnenin etkisi 1 hafta sürer dedi. Amaaannn modum düştü sinirlerim bozuldu
Ben kullanıyorumProgestan igne kullanan var mı kızlar
İnşallah çok sayıda ve kaliteli embriyoların olur canım, bol şanslarBenimde çarşamba opu olucak. Hayırlısı olsun.
Canım bence höilesin yarın sende göreceksin progrsteron hcg yı yukseltmez.. gebelik ovulasyon testinide pozitif cıkartabilir ama progesteron cok farklıBen de öyle düşündüm canım yarın sabah bi test daha yapıcam. Bana tek bi iğne yapıldı ama baya etkili bi iğne yapıldı progesteron 5,5 ten 70 e çıktı tek iğneyle
Canım kan testi yaptırdın mı? İnşallah pozitiftir, bozma moraliniBen de öyle düşündüm canım yarın sabah bi test daha yapıcam. Bana tek bi iğne yapıldı ama baya etkili bi iğne yapıldı progesteron 5,5 ten 70 e çıktı tek iğneyle
Darısı hayırlısıyla sizlerin başına inşallahçok sevindim sizin için darısı bizlere de inşallah amin
inşallah canım hayırlısıyla sağlıcakla amin...Darısı hayırlısıyla sizlerin başına inşallah ☺
beze ve morluk oluşuyomu bende oluşup hemde çok agrı oluyoBen kullanıyorum
Prolutex igne kullanıyorum bndeProgestan igne kullanan var mı kızlar
Beze morluk oluyomuProlutex igne kullanıyorum bnde
Onda fazla olmuyoda kan sulandırıcı da oluyo canim dokunamiyorum bileBeze morluk oluyomu
Kan sulandırıcı normal hap kullanmıyo musun ben ecopirin içiyorumOnda fazla olmuyoda kan sulandırıcı da oluyo canim dokunamiyorum bile
Hem igne hemde coraspin hap içiyorumKan sulandırıcı normal hap kullanmıyo musun ben ecopirin içiyorum
Hemşireye gösterdim idrar testini Çarşamba yaptığımız iğneden öyle çıkmış, iğnenin etkisi 1 hafta sürer dedi. Amaaannn modum düştü sinirlerim bozuldu