• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Hemşireye gösterdim idrar testini Çarşamba yaptığımız iğneden öyle çıkmış, iğnenin etkisi 1 hafta sürer dedi. Amaaannn modum düştü sinirlerim bozuldu 😔
canım bunu anlamak kolay o ıgnedense gıttıkce sılıklesır . iğneden degılse yarın daha da koyulasır.

Ben de öyle düşündüm canım yarın sabah bi test daha yapıcam. Bana tek bi iğne yapıldı ama baya etkili bi iğne yapıldı progesteron 5,5 ten 70 e çıktı tek iğneyle 😞

Ben de öyle düşündüm canım yarın sabah bi test daha yapıcam. Bana tek bi iğne yapıldı ama baya etkili bi iğne yapıldı progesteron 5,5 ten 70 e çıktı tek iğneyle 😞
Canım bence höilesin yarın sende göreceksin progrsteron hcg yı yukseltmez.. gebelik ovulasyon testinide pozitif cıkartabilir ama progesteron cok farklı

Canım kan testi yaptırdın mı? İnşallah pozitiftir, bozma moralini 🙏🏻

Hemşireye gösterdim idrar testini Çarşamba yaptığımız iğneden öyle çıkmış, iğnenin etkisi 1 hafta sürer dedi. Amaaannn modum düştü sinirlerim bozuldu 😔

İnanmak istemiyorum. Çünkü ben hergűn iğne oluyorum. Testlerim de silik koyulașma olmadı 😓
Şimdi kan verecem..

Back