Insallah cnmİyi canım 6 şükür buna da kalitesi önemli zaten daha çok sayıya takılmayalim :) benim ev yarım saat transferden sonra yatarak geliyorum yine de İnş güzel sonuç alirz yaa
Cnm ilk tedavideki dr de 3 4 gun onemli dedi.ben 4.gun yola ciktim.yola ciktiktan 3 saat sonra falan kanamam basladi.ben anlamadim bu isleriBenim de hep il dışı oldu bu 4.olacak. 2 tanesi tutu. Yani çokta alakası yok. Bildiğim sadece ilk 3 4 gün hassas ozaman tutunma oluyor sanırım.
Neden dedi peki sebep ne gösterdiCnm ilk tedavideki dr de 3 4 gun onemli dedi.ben 4.gun yola ciktim.yola ciktiktan 3 saat sonra falan kanamam basladi.ben anlamadim bu isleri
Telefonuma bile cikmadi cnmNeden dedi peki sebep ne gösterdi
Yapma ya nasıl şey öyle oTelefonuma bile cikmadi cnm
merhaba benim salı sabahı opum var bu gecede çatlatma iğnemi olucam ayı şişlik dün geceden beri bende de var ve kramplarım başladı, sanırım yumurtlar artık büyüdüğü için :)Kizlar 1 saat sonra opum var.gece boyu aci cektim.hala da dvm eriyor.sanki dogum yapicam.yok boyle agri.kasik ve belim asiri agriyor.vajinal kramplar da giriyor.asiri sislik de var.boyle olan var miydi?
merhaba benim salı sabahı opum var bu gecede çatlatma iğnemi olucam ayı şişlik dün geceden beri bende de var ve kramplarım başladı, sanırım yumurtlar artık büyüdüğü için :)
Hersey parayi alana kdr cnm..ki kurumsal bi yer.elazig medikal park orhan ozdillerYapma ya nasıl şey öyle o
Olabilir ama bnm ohss olmus.hatta 13 civari yumurtam varken 6tane toplanabildi.karin icinde sivi birikmis bnde.insallah sizde ole bisi olmaz.sizde de olmus mu diye sali beni etiketleyip yazar misinizmerhaba benim salı sabahı opum var bu gecede çatlatma iğnemi olucam ayı şişlik dün geceden beri bende de var ve kramplarım başladı, sanırım yumurtlar artık büyüdüğü için :)
Ben çık cam kan vermeye gidiyorum...hiiiç umudum yok ama cnm şu sonucu öğreneyim yazarım size...inşallah diğer arkadaşlar güzel haberler verir
Ben çık cam kan vermeye gidiyorum...hiiiç umudum yok ama cnm şu sonucu öğreneyim yazarım size...inşallah diğer arkadaşlar güzel haberler verir
Est canım 5.gün embriyosu ama transfer gününü saymazsak bugün 6.gün çıkar diye düşünüyorum kanı verdim bile..bildiğin gibi değil çok bunaldım bana bi sonuç lazım acele..Yok negatifte çıksa ilaçlarımı kesmem cnm zaten 23 ekim adet günüm..olurum heralde5.gün embriyo bugun transfer günü saymazsak 5.gunun degilmi? Evde bir idrar deneseydinçıkmasa da ilaçlarını kesme daha çok erken cnm
Hah tamam canım bazı doktorlar son kontrolünü yapmıyormuş seninki de öyle diye algıladım son bi kontrol iste diyecektim hayırlı olur inşallah sonucunMerhaba bahsettiğiniz gibi oldu zaten, transferden 6 gün önce rahim kalınlığına yumurta gelişimine hormon tahlillerime bakıldı ve transfer gunu verildi
Amin inşallah hepimiz pozitifli sonuclarimizi paylaşırız zor bi süreç sabır ve moral çok önemli, sabirsizlikla 25 ekimi bekliorumHah tamam canım bazı doktorlar son kontrolünü yapmıyormuş seninki de öyle diye algıladım son bi kontrol iste diyecektim hayırlı olur inşallah sonucun
Ben yaptım çıkmadı cnn cnm koskacaman tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?