• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Benim de hep il dışı oldu bu 4.olacak. 2 tanesi tutu. Yani çokta alakası yok. Bildiğim sadece ilk 3 4 gün hassas ozaman tutunma oluyor sanırım.
Cnm ilk tedavideki dr de 3 4 gun onemli dedi.ben 4.gun yola ciktim.yola ciktiktan 3 saat sonra falan kanamam basladi.ben anlamadim bu isleri

Kizlar 1 saat sonra opum var.gece boyu aci cektim.hala da dvm eriyor.sanki dogum yapicam.yok boyle agri.kasik ve belim asiri agriyor.vajinal kramplar da giriyor.asiri sislik de var.boyle olan var miydi?
merhaba benim salı sabahı opum var bu gecede çatlatma iğnemi olucam ayı şişlik dün geceden beri bende de var ve kramplarım başladı, sanırım yumurtlar artık büyüdüğü için :)

merhaba benim salı sabahı opum var bu gecede çatlatma iğnemi olucam ayı şişlik dün geceden beri bende de var ve kramplarım başladı, sanırım yumurtlar artık büyüdüğü için :)

Hoșgeldin 💕
Kaçıncı denemen? Taze transfer mi olacak?

Olabilir ama bnm ohss olmus.hatta 13 civari yumurtam varken 6tane toplanabildi.karin icinde sivi birikmis bnde.insallah sizde ole bisi olmaz.sizde de olmus mu diye sali beni etiketleyip yazar misiniz

Ben çık cam kan vermeye gidiyorum...hiiiç umudum yok ama cnm şu sonucu öğreneyim yazarım size...inşallah diğer arkadaşlar güzel haberler verir

5.gün embriyo bugun transfer günü saymazsak 5.gunun degilmi? Evde bir idrar deneseydin 😵 çıkmasa da ilaçlarını kesme daha çok erken cnm

5.gün embriyo bugun transfer günü saymazsak 5.gunun degilmi? Evde bir idrar deneseydin 😵 çıkmasa da ilaçlarını kesme daha çok erken cnm
Est canım 5.gün embriyosu ama transfer gününü saymazsak bugün 6.gün çıkar diye düşünüyorum kanı verdim bile..bildiğin gibi değil çok bunaldım bana bi sonuç lazım acele..Yok negatifte çıksa ilaçlarımı kesmem cnm zaten 23 ekim adet günüm..olurum heralde

Eve geldim Kan saat 11 de çıkar dediler ..e nabız yükledim ordan takip ederim ..birde idrar yaptım oda negatif sonuçlandı ..kısmet değil demekki .çok şükür doldurulmuş yumurtalarım var 3 ay sonra onları deneyeceğim. Ewt kızlar bende son durum bu.5.gün embriyosu iki adet yerleştirildi demek kıyamam ikiside tutmadı..

Merhaba bahsettiğiniz gibi oldu zaten, transferden 6 gün önce rahim kalınlığına yumurta gelişimine hormon tahlillerime bakıldı ve transfer gunu verildi😉
Hah tamam canım bazı doktorlar son kontrolünü yapmıyormuş seninki de öyle diye algıladım son bi kontrol iste diyecektim hayırlı olur inşallah sonucun

Hah tamam canım bazı doktorlar son kontrolünü yapmıyormuş seninki de öyle diye algıladım son bi kontrol iste diyecektim hayırlı olur inşallah sonucun
Amin inşallah hepimiz pozitifli sonuclarimizi paylaşırız zor bi süreç sabır ve moral çok önemli, sabirsizlikla 25 ekimi bekliorum

Back