Bende gidip öğlen kan vereceğim cnm bende dayanamıyorum dediğin gibi sonuç lazım artık bunaldım testim negatif benimde oğlumda çıkmıştı ama yokda diyemiyorum o yüzden kan testi garantiEve geldim Kan saat 11 de çıkar dediler ..e nabız yükledim ordan takip ederim ..birde idrar yaptım oda negatif sonuçlandı ..kısmet değil demekki .çok şükür doldurulmuş yumurtalarım var 3 ay sonra onları deneyeceğim. Ewt kızlar bende son durum bu.5.gün embriyosu iki adet yerleştirildi demek kıyamam ikiside tutmadı..
Sende mi keyfim bir daha kaçtı resmen senden umutluydum gerçekten benden gençsin diye birazda..Bu saatten sonra kan değerimde düşüktür eminim..Rabbim affetsin insanz üzülüyoruz napalm..Bende gidip öğlen kan vereceğim cnm bende dayanamıyorum dediğin gibi sonuç lazım artık bunaldım testim negatif benimde oğlumda çıkmıştı ama yokda diyemiyorum o yüzden kan testi garanti
Öyle söyleme cnm büyük olman sonucu değiştirmez inşallah bebeğin seninledirSende mi keyfim bir daha kaçtı resmen senden umutluydum gerçekten benden gençsin diye birazda..Bu saatten sonra kan değerimde düşüktür eminim..Rabbim affetsin insanz üzülüyoruz napalm..
Çıkmadı ...Hiç hastaneye de gidip baka sm yok e nabıza yarım saat sonra düşer heralde..takipteyim canım..başım çok ağrıyor gerçekten..Çıkmadı mı sonuc
Çok büyük stres bir arkadaşıma da 5 gün embriyosu 2 tane koyuldu 9 gün evde test yapmış çıkmamış ertesi gün hastanede kan veriyor Orada çıkıyor Şu an 17 haftalık hamile yani Aklıma o geliyor sadece o yüzden sadece Ümidim VarÇıkmadı ...Hiç hastaneye de gidip baka sm yok e nabıza yarım saat sonra düşer heralde..takipteyim canım..başım çok ağrıyor gerçekten..
Ya allahım inşallah öyledr ..Çok büyük stres bir arkadaşıma da 5 gün embriyosu 2 tane koyuldu 9 gün evde test yapmış çıkmamış ertesi gün hastanede kan veriyor Orada çıkıyor Şu an 17 haftalık hamile yani Aklıma o geliyor sadece o yüzden sadece Ümidim Var
Bu hafta bekliyorum canım ya. Seninki nasıl gidiyor?B Babydust80 adet oldun mu cnm? Tedavin ne zaman başlıyor ☺
Bu hafta bekliyorum canım ya. Seninki nasıl gidiyor?
Artık yavaş yavaş sonuç alma zamanı kızlar, herkese bol şans
Orası öyle canım ama kolay olmuyor işte biliyorsun sen de yaşadın Maddi yönden de sıkıntı kayınvalidemler benim babamlar falan verdi de transfer yapabildik Nasip artık olmazsa artık bir sene sonra tekrar denerimSabir hanımlar. Ikinizin de dondurulmuş embriyolar i hazırda bekliyor. Sonuçlar kesin olmadan umudunuzu kaybetmeyin
İnşallah her şey yolunda gider canım ve kardeş gelirHaftaya pazartesi kontrol. Heralde ozaman transfer günü verilecekheycan var
İnşallah her şey yolunda gider canım ve kardeş gelir
Benim de aynı canım Allah razı olsun Doktorum benden Muayene ücretini almadı sadece 3 buçuk transfer ücreti verdim ama ilaçlar Kan testleri falan 4000 oldu şu andaAmin inşallah Sanada nasip olur. Maddi ve manevi yıpratan bir Süreç.. Biz kimseye demedik zaten hep gurbeteyiz yanımızda olamadıktan sonra saklı tutmak en iyisi oldu. Biz transfer için 3500tl + 400tl muayene vercez. Siz? Ilaçlar daha sDece 2 paket Estrofem aldim
Benim de aynı canım Allah razı olsun Doktorum benden Muayene ücretini almadı sadece 3 buçuk transfer ücreti verdim ama ilaçlar Kan testleri falan 4000 oldu şu anda
Benim de transfer ücreti 3.000 tl, kontroller tahliller bu fiyata dahilAslında istenilen kan Testleri fiyatın içinde değil miydi
Kan testi sonucum 0.70 kızlar üzgünüm..negatif..
Benim de transfer ücreti 3.000 tl, kontroller tahliller bu fiyata dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?