Olur olur inşallah merak etme hiç benim kuzenimde erken doğum yaptı sütü de yetmedi anlayamadı ek gıdaya bi geçti 8 aylık şuan tombiklesti maşallah sağlıklı olsun da elbet buyicek bebis lerchagiless benim oğlum 28 haftalık doğdu zamanında doğmuş olsaydı biz 1sene ara verip onun transferini yapacaktık. Ama evdeki hesap misali. Oğlum özel bir bebek kilo ve gelişim. Olarak hep geride hep ilgi alaka isteyen bir çocuk inan şimdi yeni yeni toparlandı boyu iyi kilo olarak gerideyiz teke tük kelimeler. Şükür bugünlere. Biz doğudayiz ve seneye tainciyiz burdan gitmeden tüp bebek serüvenini kapatalım dedik. Olursa ne mutlu bize. Olmazsa gideceğimiz yerde belki deneriz belki birle kalırız kısmet.
Bende geçen sefer yasin toplattim bu sefer de düşünüyorum öyle yapcam insanın içi rahat ediyo. En güzeli duaEk olarak Ben tesbih çekiyorum adetim geçince de pazartesi perşembe oruç tutacam inşallah.. Tevekkül ve sabır elden başka bir şey gelmiyor.
Geçmiş olsun canım kaç yumurta toplandı ohss riskli doktorun iyi düşünmüş üzülme hiç benimde öyle oldu 2 ay sonra transfer oldu dinlendirdik rahmi şükür ilk denemem tuttu. Dinlendirmek daha iyi dondurulmuş embriyoda tutma olasılığı da yüksek en mantiklisj o sıkma hiç canını sen hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar .benimde bugün transfer işlemim olacaktı .
Herşey hazırdı ama malasef OHSS oluşmuş karın içinde.doktorum transferin olumsuz olacağını söyledi ve vazgeçtik.bir sonraki ay olacak
Nerde tedavi oldun cnm sn,dr kimdi?Bende pco var canım ondan çok oldu benimki ilaçları bile az kullanırdı ondan ona rağmen 23 tane toplandı bende bol bol var hep iki tane koyulsun istedim de yaştan kaybediyorum bu denemede de 1 tane koycam iste
Çorlu Reyapta doc dr kahraman Ülker doktorum. Seninki nerdeNerde tedavi oldun cnm sn,dr kimdi?
Bn de pcos um ve az yumurta toplandi da ondn sordm cnm.ist fulya bahceci remzi abaliÇorlu Reyapta doc dr kahraman Ülker doktorum. Seninki nerde
Bende ilk bahçeci düşünmüştüm raporluyduk bide biz hadi dedik yakın olsun. Kac tane toplandı ki ohss oldu Bnmde mesela risk var dedi az su toplanmış çok değil demişti o zaman yine de beklemek daha iyi olsun ohss beyin kanamasına kadar gidiyo riskli sadece transfere hazırlancn Bi dahaBn de pcos um ve az yumurta toplandi da ondn sordm cnm.ist fulya bahceci remzi abali
Merhaba bu benim 2. denemem. ilk taze transferde dış gebelik oldu tüpümü aldılar. dondurulmuş 5. gün embriyolarımdan 1 tane transfer edildi. 9. gün dayanamadım kan verdim. 50 çıktı. 11. gün aslında yaklaşık 36 saat sonra bir daha verdim. 62 çıktı. artış az olmuş. Gittiğimiz merkez kan verme günü olarak pazartesi demişti. sizce hala şansım var mı? böyle bir durum yaşayan oldu mu
Ayni yerde yaptırdın değil mi testini her laboratuvar farklı sonuç çıkarabiliyor. Benim 5. Gün 17 7. Gün 50 9. Gün 112 çıkmıştı yine de düşük oldu. Bazı arkadaşların bu şekilde az artma olunca birden yükseldiği de oldu. Onlara direk kan sulandirici iğne başlandı toparladı gelişim 2 katına çıktı bi daha. Tam saatinde ver canım testlerini özellikle aynı yerde ztn kliniği istediği tarihi ilk say onlar yonlendirirMerhaba bu benim 2. denemem. ilk taze transferde dış gebelik oldu tüpümü aldılar. dondurulmuş 5. gün embriyolarımdan 1 tane transfer edildi. 9. gün dayanamadım kan verdim. 50 çıktı. 11. gün aslında yaklaşık 36 saat sonra bir daha verdim. 62 çıktı. artış az olmuş. Gittiğimiz merkez kan verme günü olarak pazartesi demişti. sizce hala şansım var mı? böyle bir durum yaşayan oldu mu
çok teşekkürlerAyni yerde yaptırdın değil mi testini her laboratuvar farklı sonuç çıkarabiliyor. Benim 5. Gün 17 7. Gün 50 9. Gün 112 çıkmıştı yine de düşük oldu. Bazı arkadaşların bu şekilde az artma olunca birden yükseldiği de oldu. Onlara direk kan sulandirici iğne başlandı toparladı gelişim 2 katına çıktı bi daha. Tam saatinde ver canım testlerini özellikle aynı yerde ztn kliniği istediği tarihi ilk say onlar yonlendirir
Çok teşekkür ederimNerde tedavi oldun cnm sn,dr kimdi?
Hoșgeldin cnm. Çok doğru bir karar. Vardır bunda da bir hayır ❤ilk deneme mi?
Transferden 5 gün önce muayene yapılmayacak mı rahim kalınlığı ve hormonlara bakılması gerekiyor aslında ilk transferimde öyke olmuştu o günkü muayeneye göre transfer günü belli olmuştu
Geçmiş olsun canım kaç yumurta toplandı ohss riskli doktorun iyi düşünmüş üzülme hiç benimde öyle oldu 2 ay sonra transfer oldu dinlendirdik rahmi şükür ilk denemem tuttu. Dinlendirmek daha iyi dondurulmuş embriyoda tutma olasılığı da yüksek en mantiklisj o sıkma hiç canını sen hayırlı olsun
Bnm sadece 6 tane toplandiBende ilk bahçeci düşünmüştüm raporluyduk bide biz hadi dedik yakın olsun. Kac tane toplandı ki ohss oldu Bnmde mesela risk var dedi az su toplanmış çok değil demişti o zaman yine de beklemek daha iyi olsun ohss beyin kanamasına kadar gidiyo riskli sadece transfere hazırlancn Bi daha
İyi toplanmış yine canım benimde ağrım olmuştu ilk iki gün şiş gibiydi içersi sonraki adet gününde geldi diğeri gecikti bide pcodanÇok teşekkür ederim.19 yumurta toplanmıştı.
Ağrım çok fazlaydı böylesi iyi oldu tabi.doktorum doğrusunu yaptı bencede
İyi canım 6 şükür buna da kalitesi önemli zaten daha çok sayıya takılmayalim :) benim ev yarım saat transferden sonra yatarak geliyorum yine de İnş güzel sonuç alirz yaaBnm sadece 6 tane toplandibiz de il disi gidis gelis yaparak iyi mi yaptik bilmiyorum
Bnm sadece 6 tane toplandibiz de il disi gidis gelis yaparak iyi mi yaptik bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?