Merhaba arkadaşlar .benimde bugün transfer işlemim olacaktı .
Herşey hazırdı ama malasef OHSS oluşmuş karın içinde.doktorum transferin olumsuz olacağını söyledi ve vazgeçtik.bir sonraki ay olacak
Cnm ohss snde nsl belirti verdi? Bnm opu dundu ve ben hala cok kotuyum.ohss olmaktan korkuyorum daMerhaba arkadaşlar .benimde bugün transfer işlemim olacaktı .
Herşey hazırdı ama malasef OHSS oluşmuş karın içinde.doktorum transferin olumsuz olacağını söyledi ve vazgeçtik.bir sonraki ay olacak
Ilk opu nuzda dollenen 2 embriyonun 2si de 5.gune mi gitti?Maşallah sayınız çok güzel
Benim ilk opum da 16 yumurta Dan sadece. 2tanesi dollendi 5.gün transfer oldu
İkinci 12 tane. 3tanesi dollendi 3.güne gitti ama. Sadece 2tane transfer oldu diğeri imha oldu
3.de sadece 6 tane. 2tanesi 3.gün transfer oldu 1 tane 5.gün donduruldu. Mesela
Ilk opu nuzda dollenen 2 embriyonun 2si de 5.gune mi gitti?
Bnm de sadece 3 embriyom oldugu icin uzuluyordum.kendime teselli buldum cnm,sag olEvet cnm
Bnm de sadece 3 embriyom oldugu icin uzuluyordum.kendime teselli buldum cnm,sag ol
Benim 3. Transferim olacak.şimdiye kadar hiç olumlu sonuç alamadım .geçen ay histereskopi oldum rahimde biraz çöküklük vardı o düzeltildi bakalım bu fayda edecekmiHoșgeldin
Kaç embriyo var? Kaçıncı denemen? Şuanda ne ilaçları kullanıyorsun?
Benim 3. Transferim olacak.şimdiye kadar hiç olumlu sonuç alamadım .geçen ay histereskopi oldum rahimde biraz çöküklük vardı o düzeltildi bakalım bu fayda edecekmi25 ekimde 2 tane 5aa konulacak. Şu an estrofem kullanıyorum yarından itibaren jel e başlıyacam bakalım
30 canımHadi hayırlısı cnm burda pozitif sonuç paylaşmayı nasip etsin Rabbim. Moral bozmak yokyaş kaç?
30 canım
İnşallah hepimize rabbim bu duyguyu yaşatsın..Anne olmak için güzel bir yaş umudun olsun Allah kerim
ys_pasa transferimiz aynı günBenim 3. Transferim olacak.şimdiye kadar hiç olumlu sonuç alamadım .geçen ay histereskopi oldum rahimde biraz çöküklük vardı o düzeltildi bakalım bu fayda edecekmi25 ekimde 2 tane 5aa konulacak. Şu an estrofem kullanıyorum yarından itibaren jel e başlıyacam bakalım
İnşallah beraber gün sayarız..sizin kaç embriyo? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz?ys_pasa transferimiz aynı güngüzel haberlerimiz olsun inşallah
Insallahhhİnşallah beraber gün sayarız..sizin kaç embriyo? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Transferden 5 gün önce muayene yapılmayacak mı rahim kalınlığı ve hormonlara bakılması gerekiyor aslında ilk transferimde öyke olmuştu o günkü muayeneye göre transfer günü belli olmuştuinşallah canım hepimiz için günde 1 tane estrofem icilcek, jel fitil vs yok bi daha kontrole gitmicem cuma günü 25 ekimde transfer olcak 3. Gün embriyosu var adetin 18. Gününe denk gelio
Merhaba bahsettiğiniz gibi oldu zaten, transferden 6 gün önce rahim kalınlığına yumurta gelişimine hormon tahlillerime bakıldı ve transfer gunu verildiTransferden 5 gün önce muayene yapılmayacak mı rahim kalınlığı ve hormonlara bakılması gerekiyor aslında ilk transferimde öyke olmuştu o günkü muayeneye göre transfer günü belli olmuştu
Bende pco var canım ondan çok oldu benimki ilaçları bile az kullanırdı ondan ona rağmen 23 tane toplandı bende bol bol var hep iki tane koyulsun istedim de yaştan kaybediyorum bu denemede de 1 tane koycam isteMaşallah sayınız çok güzel❤
Benim ilk opum da 16 yumurta Dan sadece. 2tanesi dollendi 5.gün transfer oldu
İkinci 12 tane. 3tanesi dollendi 3.güne gitti ama. Sadece 2tane transfer oldu diğeri imha oldu
3.de sadece 6 tane. 2tanesi 3.gün transfer oldu 1 tane 5.gün donduruldu. Mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?