Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhaba arkadaşlar .benimde bugün transfer işlemim olacaktı .
Herşey hazırdı ama malasef OHSS oluşmuş karın içinde.doktorum transferin olumsuz olacağını söyledi ve vazgeçtik.bir sonraki ay olacak

Hoșgeldin cnm. Çok doğru bir karar. Vardır bunda da bir hayır ilk deneme mi?

Merhaba arkadaşlar .benimde bugün transfer işlemim olacaktı .
Herşey hazırdı ama malasef OHSS oluşmuş karın içinde.doktorum transferin olumsuz olacağını söyledi ve vazgeçtik.bir sonraki ay olacak
Cnm ohss snde nsl belirti verdi? Bnm opu dundu ve ben hala cok kotuyum.ohss olmaktan korkuyorum da

Ilk opu nuzda dollenen 2 embriyonun 2si de 5.gune mi gitti?

Hoșgeldin
Kaç embriyo var? Kaçıncı denemen? Şuanda ne ilaçları kullanıyorsun?
Benim 3. Transferim olacak.şimdiye kadar hiç olumlu sonuç alamadım .geçen ay histereskopi oldum rahimde biraz çöküklük vardı o düzeltildi bakalım bu fayda edecekmi 25 ekimde 2 tane 5aa konulacak. Şu an estrofem kullanıyorum yarından itibaren jel e başlıyacam bakalım

Hadi hayırlısı cnm burda pozitif sonuç paylaşmayı nasip etsin Rabbim. Moral bozmak yok yaş kaç?

ys_pasa transferimiz aynı gün güzel haberlerimiz olsun inşallah

inşallah canım hepimiz için günde 1 tane estrofem icilcek, jel fitil vs yok bi daha kontrole gitmicem cuma günü 25 ekimde transfer olcak 3. Gün embriyosu var adetin 18. Gününe denk gelio
Transferden 5 gün önce muayene yapılmayacak mı rahim kalınlığı ve hormonlara bakılması gerekiyor aslında ilk transferimde öyke olmuştu o günkü muayeneye göre transfer günü belli olmuştu

Transferden 5 gün önce muayene yapılmayacak mı rahim kalınlığı ve hormonlara bakılması gerekiyor aslında ilk transferimde öyke olmuştu o günkü muayeneye göre transfer günü belli olmuştu
Merhaba bahsettiğiniz gibi oldu zaten, transferden 6 gün önce rahim kalınlığına yumurta gelişimine hormon tahlillerime bakıldı ve transfer gunu verildi

Bende pco var canım ondan çok oldu benimki ilaçları bile az kullanırdı ondan ona rağmen 23 tane toplandı bende bol bol var hep iki tane koyulsun istedim de yaştan kaybediyorum bu denemede de 1 tane koycam iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…