• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

İlk transferimde aynısını uygulamıstım tutunmus tu simdi ikincide de aynısını uygulayacam ama biraz daha hareketli olacam kesınlıkle
Evet herkes öyle diyor genelde ilki negatif olanlar hareketsiz olmaya bağlamış canm ikincide daha hareketli olup pozitif olduğunu yazmışlar hep

Canım bu ne zaman oldu senin benim bugün öğrendi sonucum hepsi devam ama estrofem kesti herkes kalp atışına kadar kullanıyomuş
Salı keseyi gördüm cnm ozaman yani trasferin 21. Gününe tekabül ediyor

Canımmm burlardayım benim serüvenim bitti bugün kahverengi akıntim başladı bi hevesle kan verdim değer düşmüş 4.34 Sağlık olsun rabbim güç kuvvet versin bekleyenlere müjdeli haber almayı nasip etsin insallahhh🙏🙏🙏🙏nasıl toparlanirim bilmiorum ama 1 ay önce laparoskopi ve histeroskopi olmuştum acaba transfer için acele mı ettim diye sorularla savasiorum
😥😥 hakkında hayırlısı olsun cnm ne denir inan cümle bulamıyorum sadece sakın pes etme her şeyde bi hayır vardır

Kızlar kızlar canımdan can gitti resmen aradılar merkezden yakındaysanız gelir misiniz doktor yüz yüze görüşmek istedi dediler o 5 dklık yol bana 5 sene geldi bitmedi 190 çıkmış değerim rabbim büyük inşallah herkesinkiyle birlikte benmkide sağlıkla kat kat katlansın
Gozunuzaydin hayirla gelsin yavrunuz

Ben henüz transfer olmadım canım ama diğer sayfalarda pozitif olanları okudum onlardan yola çıkarak kafamda kendimce bişeyler oluşturdum,

rahim kalinlaştırma sürecinde pekmez, siyah kuru üzüm, nar suyu ve soğanlı sumak yapmışlar ama aşırısı ters tepki yapmis bazılarında nar suyu çokta içilmiycek.

Transfer sonrası; havuç suyu , badem, ceviz ,çiğ kabak çekirdeği, ananas, avakado, kivi balık ve bol proteinli yiycekler haşlanmış tavuk, et suyu, yoğurt,süt ,yumurta bunları tüketmişler ama ananas ilk 5 gün tüketiliyor yani bir ananası 5 eşit parçaya bölüp hergün bir dilim yeniyor ve ananas kabızlığıda önlüyor.

Hareketsizlik zarar veriyormuş 2 saatten uzun süre hareketsiz kalınmıycak ev içinde veya dısında 30 yada 45 dk hafif yürüyüşler, çünkü hareketsizlik kabızlıkta yapıyr kabız olmamak gerekiyor ve hareket ettikçe rahime kan akısi sağlanıyormuş tabiki ağır işler yapmamak şartı ile.
Ben bunları uyguluycam bakalim sonucu güzel olur inşallah :KK200::emir_bebek::dua:
Tesekkur ederim insallah hepimiz guzel haberler aliriz

Canımmm burlardayım benim serüvenim bitti bugün kahverengi akıntim başladı bi hevesle kan verdim değer düşmüş 4.34 Sağlık olsun rabbim güç kuvvet versin bekleyenlere müjdeli haber almayı nasip etsin insallahhh🙏🙏🙏🙏nasıl toparlanirim bilmiorum ama 1 ay önce laparoskopi ve histeroskopi olmuştum acaba transfer için acele mı ettim diye sorularla savasiorum
Olumsuzu yaşamış biri olarak acını hissedebiliyorum canım rabbim nasip etsin bi diğerinde olsun inşallah sen güçlü ol yeter ki Asla acaba deme kendinde suç arama rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Kizlar ben hic yatamadim hatta transefere ilk oldugundan bilmeyip fazla sıkışık girdim cikar cikmaz tuvalate gittim o derece o yüzden bile umutsuzdum herkes yatmis diye
Bi oğlum var benim 2. Sinifa gidiyor onu okula götürüp getirdim arabayla
Kesinlikle yatmlakla bagdastirmamak lazimmis
İsimi de yemegimi de kendim yaptim :KK52:

Ayni durumu bende yasadım cok uzuldum kendimi toparlayamayacam diye cok korkmuştum bunu yasayan biliyor Bı dahakine cesaretim bile kalmamıstı yeni yeni kendimi alıstırıyorum o yuzden umarım cabuk toparlanırsın gercekten cok uzuldum Bırndahakıne cok mutlu oluruz ınsallah

İlk 3 gun ev işi yapmadım ama bütün gün de yatmadım. Genelde evde yürüyüş, oğlumla oyun oynadık. Otururken bacaklarımı uzatıyordum. Şuanda 6. Günüm her işi yapıyorum sadece yükseğe uzanmiyorum ve ağır kaldıramıyorum
Bende aynı şekilde süpürge yapmıyorum, eğilme gerektiren hareketlerden kaçınıyorum. Yükseğe unutuyorum bazen tabak falan almak için uzandım ama dikkat etmeye çalışıyorum. Beni işim yoruyor 32 tane minik öğrencim var laftan anlamıyorlar. Okulda da elimden geldiğince dikkat ediyorum. Doktorum merdiven inip çıkmanın günde bir kez bir şey yapmayacağını söyledi ama teneffüs inme dedi. Eşim yardımcı oluyor sağ olsun.

Kızlar aranızda çalışan yok mu? Ben tüp bebek düşünüyorum ama transferden sonra ertesi günü işe gitmem gerekecek... Aranızda transferin ertesi günü işe giden oldu mu?
Ben cumartesi transfer oldum hiç yatmadım pazartesi de işe gittim yoğun Bi şekilde çalıştım canımm, doktor da hiç sıkıntı olmaz dedi. Allah a emanet onlar

Canım ya nasip üzülme ağlama demeyeceğim hatta ağla içinden geldiği gibi ağla avaz avaz ağla ve yarın yeniden bir umutla uyan. İkinci tedavim başarısız olduğunun testini elime aldığımda bağıra bağıra ağlamıştım vurulduğum iğnelerin acısı, yumurta toplanma anım, transfer anım hepsi gözümün önünden geçti içimden aktı gitti test elimde doktorun yanına gittim bir yol göster neden niye ne dersen yaptıracağım eksik olan neydi git evine iki gün sonra gel dedi yok dedim ben ağladım acımı yaşadım yanına geldim çözüm üret dedim. Vazgeçme olacak eni sonu olacak canım yeter ki vazgeçme seni çok öpüyorum 🙏🙏🙏

Kızlar kızlar canımdan can gitti resmen aradılar merkezden yakındaysanız gelir misiniz doktor yüz yüze görüşmek istedi dediler o 5 dklık yol bana 5 sene geldi bitmedi 190 çıkmış değerim rabbim büyük inşallah herkesinkiyle birlikte benmkide sağlıkla kat kat katlansın
gözün aydın canim tebrik ederim allah kucagina almayı nasip etsin

C Cemre0000 tatlım gaza getirmek gibi olmasın şimdi yap demem. Bak. Ben kendimi öyle şartlanmışımki 13 Kasım çıkacak sonuca göre sevinip veya üzülcem. Baksana hayal meyal birsey varla yok arası 🤷‍♀️
Ama yaparsan haber et😉

Ayni durumu bende yasadım cok uzuldum kendimi toparlayamayacam diye cok korkmuştum bunu yasayan biliyor Bı dahakine cesaretim bile kalmamıstı yeni yeni kendimi alıstırıyorum o yuzden umarım cabuk toparlanırsın gercekten cok uzuldum Bırndahakıne cok mutlu oluruz ınsallah
Kizlarrr hepinize cokkk cokkk teşekkür ederim iyi ki varsınız birbirini tanımayan insanların kalbime dokunabilmesi ne güzel, aglatmayin beni zaten sulugozum😭😭😭😭 bu gurup herkese uğur getirsin inşallah herbirinizi tek tek öpüyorum güzel haberlerle buluşalım inşallah 🙏🙏🙏🙏

Kızlar aranızda çalışan yok mu? Ben tüp bebek düşünüyorum ama transferden sonra ertesi günü işe gitmem gerekecek... Aranızda transferin ertesi günü işe giden oldu mu?
Ertesi gün değilde 5. Gün başladım ve pozitif aldım sonucu 🙏

Back