- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
niye öyle anlamadm.Banada söylemedi canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye öyle anlamadm.Banada söylemedi canm
İnşallah sağlıkla cnm rabbim hepimize nasip etsin
pozitif sonuc alan arkadaslar evde islerinizi yapiyrmusunz temzlik vs. yoksa bir buyugunz mu yaninzda
Valla bende bilmiyorum yarin soralim belki söylerlerniye öyle anlamadm.
Benim de 3.gun 6 hücreli dondurulmuş cok fazla umidim kalmadı
Kac hücreli olmasi gerekir ki hic fikrim yokNeden tatlım. Benim oğlum 3.gün 6hucreli nasibi varsa olur
Kac hücreli olmasi gerekir ki hic fikrim yok
pozitif sonuc alan arkadaslar evde islerinizi yapiyrmusunz temzlik vs. yoksa bir buyugunz mu yaninzda
Canım bu ne zaman oldu senin benim bugün öğrendi sonucum hepsi devam ama estrofem kesti herkes kalp atışına kadar kullanıyomuşKızlar dün coraspirin i kestş doktorum
Estrofemi de günde 1 taneye düşürdü
D Dream_91 @Red Velvet canlar bugün sizin gününüz Allah 9 ay sonra kucağınızda bebek görmeyi nasip etsin ❤
şu an transferimi oldum eve dönüyoruz.xumartesi hapın birini bırakmıştım amadevam etmem gerekiyormuş ultrason yaptılar rahim line diyolar burda Türkçesini tam bilmiyorum ama kalınlık olabilir kötü görünmediği için transferi yaptılar moralim çok bozuk daha çok doktora kızıyorum bilgilendirmesini için. İnş tutar Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Amin cnm. Moralini bozma Allahın izniyle olacak. Buna hiç birsey engel olamaz. Biz elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi ❤aksi ispat edilene kadar hamile sayılırsın tadını çıkar
doğru söylüyorsun canım bende kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Çok şükür embriyomuzun kalitesi çok iyiydi. Ben sıkıntıdan test gününü sormayı unuttum donmuşlarda kaçıncı güne test söylüyorlar normalde
Canımmm burlardayım benim serüvenim bitti bugün kahverengi akıntim başladı bi hevesle kan verdim değer düşmüş 4.34 Sağlık olsun rabbim güç kuvvet versin bekleyenlere müjdeli haber almayı nasip etsin insallahhhnasıl toparlanirim bilmiorum ama 1 ay önce laparoskopi ve histeroskopi olmuştum acaba transfer için acele mı ettim diye sorularla savasiorumN Narinimmmm cnm nerelerdesin
Canımmm burlardayım benim serüvenim bitti bugün kahverengi akıntim başladı bi hevesle kan verdim değer düşmüş 4.34 Sağlık olsun rabbim güç kuvvet versin bekleyenlere müjdeli haber almayı nasip etsin insallahhhnasıl toparlanirim bilmiorum ama 1 ay önce laparoskopi ve histeroskopi olmuştum acaba transfer için acele mı ettim diye sorularla savasiorum
Benimde öyleydi ama olgunlaşanlar çatlamasın diye 3 tane çatlama önleyici iğne verdi diğerleri de onlara ulaşsn diye 3 gün sonra verdi çatlatma iğnesini, fakat şöyle düsün her hastanın tedavisi kendisine özel oluyormuş belki böyle olması gerekiyordur seninkinin dekızlar bşy sormak istiyorum. sizlerin bilgisine çok güveniyorum.
şuan 3. tedavimdeyim. bugün yine ultrason günümdü. 6 tane yumurtanın boyutu 18-20 mm arasında değişiyordu. fakat diğer iki yumurta 14 mm idi. iğneleri 8 gün kullanmıştım. ve doktor o iki yumurtayı beklemedi ve bu gece için çatlatma iğnesi verdi, sizce doğru bir yaklaşım mı? bu arada 36 yaşındayım rezervim düşük.