Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah canm bizlere de yaşatsn bu sevinciEki Görüntüle 2551951 Eki Görüntüle 2551951
Bugun 10. Günüm sabah ilk idrarla iki farkli markayla yaptımBu cizgileri gormek
İcin cok bekledim inanamadim galiba oldu
Cumartesi kan vereceğim
Ben urfada çalışıyorum şuan diyarbakırda annemin yanında kalıyorum. Bu şekilde eşimin yanına gitmek istemiyorum. Pazar günü düşük de olsa bir değer olursa beklemeye devam edecem. Ama sıfır çıkarsa test gününe kadar ilaçlara devam edip test günü bir daha kan veririm. Aslında şuan kesinlikle negatif sonuca hazır olmadığımı anladımBende senle aynıyım öğretmenim bu haftayı böyle raporlu geçirdim dinlendim 12 Kasım test sonucu. Beklemek zorundayız yoksa her sonuç bizi yanıltacak onun için sende sabırla bekle canım idrar testlerinin yanılma payı her zaman var. Bende geçenkinde gebelik testinde yoktu beta 45 çıkmıştı yani ona güvenme sabırla bekle
Muhteşem bir haber bu canım sen çok sabırla bekledin test gününü tebrik ederim sanaKızlar kızlar canımdan can gitti resmen aradılar merkezden yakındaysanız gelir misiniz doktor yüz yüze görüşmek istedi dediler o 5 dklık yol bana 5 sene geldi bitmedi 190 çıkmış değerim rabbim büyük inşallah herkesinkiyle birlikte benmkide sağlıkla kat kat katlansın
Canımm tebrik ederimKızlar kızlar canımdan can gitti resmen aradılar merkezden yakındaysanız gelir misiniz doktor yüz yüze görüşmek istedi dediler o 5 dklık yol bana 5 sene geldi bitmedi 190 çıkmış değerim rabbim büyük inşallah herkesinkiyle birlikte benmkide sağlıkla kat kat katlansın
Ben henüz transfer olmadım canım ama diğer sayfalarda pozitif olanları okudum onlardan yola çıkarak kafamda kendimce bişeyler oluşturdum,Mrb arkadaslar rabbim hepimizi feraha erdirir insallah meleklerimize saglikla kavusuruz bende dun basladim rahim kalinlastirmak icin ilaca 1 tane 8 hucreli 3. Gun embriyom var ilk transferim olacak neler yaptiniz transfer oncesinde beslenmeyle veya bu surecte neler yapmak daha dogru olur
İnşallah cnm çok sevindim hayırlı olsun 3 tane pozitif aldık bugün şükürKızlar kızlar canımdan can gitti resmen aradılar merkezden yakındaysanız gelir misiniz doktor yüz yüze görüşmek istedi dediler o 5 dklık yol bana 5 sene geldi bitmedi 190 çıkmış değerim rabbim büyük inşallah herkesinkiyle birlikte benmkide sağlıkla kat kat katlansın
İlk transferimde aynısını uygulamıstım tutunmus tu simdi ikincide de aynısını uygulayacam ama biraz daha hareketli olacam kesınlıkleBen henüz transfer olmadım canım ama diğer sayfalarda pozitif olanları okudum onlardan yola çıkarak kafamda kendimce bişeyler oluşturdum,
rahim kalinlaştırma sürecinde pekmez, siyah kuru üzüm, nar suyu ve soğanlı sumak yapmışlar ama aşırısı ters tepki yapmis bazılarında nar suyu çokta içilmiycek.
Transfer sonrası; havuç suyu , badem, ceviz ,çiğ kabak çekirdeği, ananas, avakado, kivi balık ve bol proteinli yiycekler haşlanmış tavuk, et suyu, yoğurt,süt ,yumurta bunları tüketmişler ama ananas ilk 5 gün tüketiliyor yani bir ananası 5 eşit parçaya bölüp hergün bir dilim yeniyor ve ananas kabızlığıda önlüyor.
Hareketsizlik zarar veriyormuş 2 saatten uzun süre hareketsiz kalınmıycak ev içinde veya dısında 30 yada 45 dk hafif yürüyüşler, çünkü hareketsizlik kabızlıkta yapıyr kabız olmamak gerekiyor ve hareket ettikçe rahime kan akısi sağlanıyormuş tabiki ağır işler yapmamak şartı ile.
Ben bunları uyguluycam bakalim sonucu güzel olur inşallah
Benim de 3.gun 6 hücreli dondurulmuş cok fazla umidim kalmadı5.gün 1 tane embriyo
Amin canım Allah hepimize nasip etsin inşallah ben eşime söz verdim yapmadım test bugün çok heyecanlı geçti keşke dün falan idrar yapsaydım bu kadar stres olmazdım rabbim kat katlandığını göstersin inşallahMuhteşem bir haber bu canım sen çok sabırla bekledin test gününü tebrik ederim sana
Darisi başımıza inşallah tamamen erdirsin bebişini 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederim rabbım 9 ay sonra kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar kızlar canımdan can gitti resmen aradılar merkezden yakındaysanız gelir misiniz doktor yüz yüze görüşmek istedi dediler o 5 dklık yol bana 5 sene geldi bitmedi 190 çıkmış değerim rabbim büyük inşallah herkesinkiyle birlikte benmkide sağlıkla kat kat katlansın
Ekle canim kesin yarin transfer benim
Dondurulmuş olduğundan kanında ilaçtan dolayı bhcg yoktur o yüzden erkende olsa tahlilin doğru canım bence sevinebilirsin ki zaten idrarda varsa kanda da vardır gidip bir kan ver hemen
bana embrıoların kaç hücreli oldğunu h ç söylemedıler. çok sinirim bozlduMrb arkadaslar rabbim hepimizi feraha erdirir insallah meleklerimize saglikla kavusuruz bende dun basladim rahim kalinlastirmak icin ilaca 1 tane 8 hucreli 3. Gun embriyom var ilk transferim olacak neler yaptiniz transfer oncesinde beslenmeyle veya bu surecte neler yapmak daha dogru olur
Banada söylemedi canmbana embrıoların kaç hücreli oldğunu h ç söylemedıler. çok sinirim bozldu
Canım benim hepimize nasip etsin rabbim inşallahP
Tebrik ederim rabbım 9 ay sonra kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?