Eki Görüntüle 2551955
Bakın kızlar,
Test günün ne zaman canm inşallah kanda da görünür ama vardır bence hayırlı uğurlu olsun sım sıkı tutunsun sana bebişinkaç embriyo transfer oldu
ins canim sagolB benim bebisimNesquik9 hayırlı olsun hanımlar sonuclariniz bence gayet güzel. Stres yapmadan 2 gün sonra tekrarlayın. ❤
Kuzum senin kac cikti ? Benim 9. Gun 35 cikti ...5gun embriyosu benimkiins canim sagol
tamam cnm. bakalm hayırlısı olsn hakkımzda
benim 6 gün embiyosu 10 gün 88 çıktı canimKuzum senin kac cikti ? Benim 9. Gun 35 cikti ...5gun embriyosu benimki
Canim senin kaçıncı gun embriyosuydu benim 3.gun 2 tane 6 hücreli embriyom donduruldu üzüldüm 3.gun cok umutlu degil.gibi belki 5.gune gitmez diye 3.gun dondurmuslar@Bir umuttt34 @Cemre0000 nasıl gidiyor canlar? Bugün transfer günü dahil 4.günümüz heyecandan mi bilemedim ama benim Kasıklarımda baskı var hafif ama hissediyorum. Dün 3 kere çok açık pembe turuncuya yakın leke gördüm. Ilaçları transferden 6 gün önce başladım ama ozaman okadar göğüs hassasiyeti yoktu. Dün ve bugün felaket. Adet öncesi gibi sızlıyor.
Sizde ne var ne yok
Canim senin kaçıncı gun embriyosuydu benim 3.gun 2 tane 6 hücreli embriyom donduruldu üzüldüm 3.gun cok umutlu degil.gibi belki 5.gune gitmez diye 3.gun dondurmuslar
Dur bakalım kanda görmeden emin olma biliyorsun üçüncü gün embriyoları geç tutunabiliyor canımBenm bugün 7. günüm. İki tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Sabah erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı. Çok canm sıkıldı. 5. denemem bu
Benm bugün 7. günüm. İki tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Sabah erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı. Çok canm sıkıldı. 5. denemem bu
3. Gün embriyosu için erken cnm daha yeni tutunma olur kendini boşa üzmeBenm bugün 7. günüm. İki tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Sabah erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı. Çok canm sıkıldı. 5. denemem bu
Bende senle aynıyım öğretmenim bu haftayı böyle raporlu geçirdim dinlendim 12 Kasım test sonucu. Beklemek zorundayız yoksa her sonuç bizi yanıltacak onun için sende sabırla bekle canım idrar testlerinin yanılma payı her zaman var. Bende geçenkinde gebelik testinde yoktu beta 45 çıkmıştı yani ona güvenme sabırla bekleBilemiyorum ister istemez bir umutsuzluk oluştu ben de. Test tarihim 13 Kasım ama o kadar beklemeyi düşünmüyorum. Öğretmenim geçen haftayı raporlu kapattım. Pazar günü test yapmayı düşünüyorum. Gebelik varsa annemin yanında kalmaya devam edeceğim ama yoksa çalışmaya başlayacam. Her şey kısmet.....
Dondurulmuş olduğundan kanında ilaçtan dolayı bhcg yoktur o yüzden erkende olsa tahlilin doğru canım bence sevinebilirsin ki zaten idrarda varsa kanda da vardır gidip bir kan ver hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?