Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

A Asena27 cnm 5.gün embriyo 1 tane konuldu, transfer günü dahil 6. Günüm bu sabah yaptım böyle hayalet çizgi çıktı inşallah vardır bilemicem. 9.günü tekrar idrar bakacam..

Canim senin kaçıncı gun embriyosuydu benim 3.gun 2 tane 6 hücreli embriyom donduruldu üzüldüm 3.gun cok umutlu degil.gibi belki 5.gune gitmez diye 3.gun dondurmuslar

Selam kızlar bende 3 aşılama 1tüp bebek malesef sonuç negatif şimdi tek embriyom 1kasımda transfer oldu sabırsızlıkla bekliyorum allah herkesin yar ve yardımcısı olsun

Benm bugün 7. günüm. İki tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Sabah erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı. Çok canm sıkıldı. 5. denemem bu

Benm bugün 7. günüm. İki tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Sabah erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı. Çok canm sıkıldı. 5. denemem bu
Dur bakalım kanda görmeden emin olma biliyorsun üçüncü gün embriyoları geç tutunabiliyor canım

3.gün icin zaten çok erken sakın yıpratma kendini lütfen test tarihine kadar ilaçlara devam et ve o sonucu sadece baz al

3. Gün embriyosu için erken cnm daha yeni tutunma olur kendini boşa üzme

Bilemiyorum ister istemez bir umutsuzluk oluştu ben de. Test tarihim 13 Kasım ama o kadar beklemeyi düşünmüyorum. Öğretmenim geçen haftayı raporlu kapattım. Pazar günü test yapmayı düşünüyorum. Gebelik varsa annemin yanında kalmaya devam edeceğim ama yoksa çalışmaya başlayacam. Her şey kısmet.....

Bende senle aynıyım öğretmenim bu haftayı böyle raporlu geçirdim dinlendim 12 Kasım test sonucu. Beklemek zorundayız yoksa her sonuç bizi yanıltacak onun için sende sabırla bekle canım idrar testlerinin yanılma payı her zaman var. Bende geçenkinde gebelik testinde yoktu beta 45 çıkmıştı yani ona güvenme sabırla bekle

A Asena27 cnm 5.gün embriyo 1 tane konuldu, transfer günü dahil 6. Günüm bu sabah yaptım böyle hayalet çizgi çıktı inşallah vardır bilemicem. 9.günü tekrar idrar bakacam..
Dondurulmuş olduğundan kanında ilaçtan dolayı bhcg yoktur o yüzden erkende olsa tahlilin doğru canım bence sevinebilirsin ki zaten idrarda varsa kanda da vardır gidip bir kan ver hemen

Mrb arkadaslar rabbim hepimizi feraha erdirir insallah meleklerimize saglikla kavusuruz bende dun basladim rahim kalinlastirmak icin ilaca 1 tane 8 hucreli 3. Gun embriyom var ilk transferim olacak neler yaptiniz transfer oncesinde beslenmeyle veya bu surecte neler yapmak daha dogru olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…