Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

pozitif sonuc alan arkadaslar evde islerinizi yapiyrmusunz temzlik vs. yoksa bir buyugunz mu yaninzda

İlk 3 gun ev işi yapmadım ama bütün gün de yatmadım. Genelde evde yürüyüş, oğlumla oyun oynadık. Otururken bacaklarımı uzatıyordum. Şuanda 6. Günüm her işi yapıyorum sadece yükseğe uzanmiyorum ve ağır kaldıramıyorum

Kac hücreli olmasi gerekir ki hic fikrim yok

Canım bence bunları çok fazla kurcalamayin transfer öncesi mutlaka kalitesini söyler doktor veya Embriyolog. Rahat olun, neler okuduk burda 5. 6. Gün transfer olup negatif görenler 2.gun transfer olup bebeğini kucağına alanlar..

kızlar bşy sormak istiyorum. sizlerin bilgisine çok güveniyorum.
şuan 3. tedavimdeyim. bugün yine ultrason günümdü. 6 tane yumurtanın boyutu 18-20 mm arasında değişiyordu. fakat diğer iki yumurta 14 mm idi. iğneleri 8 gün kullanmıştım. ve doktor o iki yumurtayı beklemedi ve bu gece için çatlatma iğnesi verdi, sizce doğru bir yaklaşım mı? bu arada 36 yaşındayım rezervim düşük.

pozitif sonuc alan arkadaslar evde islerinizi yapiyrmusunz temzlik vs. yoksa bir buyugunz mu yaninzda

Şehirdışından ailemin yanına gelip yaptırıyorum tedavimi eşimin ailesi bilmiyo yaklaşık 20 gündür ailemle kalıyorum sizlere tek söyleyeceğim bu işten öğrendiğim stres kafaya takmamak ve nasipte varsa oluyo benim ilk transferimde ananas havuç suyu kabak çekirdeği yemeler prize bile uzanmıyordum neymiş elimi yukarı kaldırmıcam diye klozet kullandım hep asla yere değil uzun süre koltukta bile oturmadım yürüyüş yapıp oturdum hep sonucum kimyasal oldu ve bunda yemeğimi annem yatağıma sadece bi gün getirdi sonda hep onlarla yedim ananas vs bişey yemedim çünkü onlar sadece strese sokuyo şartlandırıyo transfere hafif nezle ama şiddetli öksürükle gittim her öksürüğümde kasığım battı annemlerin evinde görsellik bi soba var kardeşimle onu yakarken transferimin 5. Günü çok dumandan resmen zehirlendim gece kaç kere kustum rabbim pozitifi nasip edecekse her türlü ediyo inşallah değerim artar diye dua ediyorum şimdi Sizlerde duamdasınız sizde bana dua edin lütfen

D Dream_91 @Red Velvet canlar bugün sizin gününüz Allah 9 ay sonra kucağınızda bebek görmeyi nasip etsin ❤

şu an transferimi oldum eve dönüyoruz.xumartesi hapın birini bırakmıştım amadevam etmem gerekiyormuş ultrason yaptılar rahim line diyolar burda Türkçesini tam bilmiyorum ama kalınlık olabilir kötü görünmediği için transferi yaptılar moralim çok bozuk daha çok doktora kızıyorum bilgilendirmesini için. İnş tutar Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Amin cnm. Moralini bozma Allahın izniyle olacak. Buna hiç birsey engel olamaz. Biz elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi aksi ispat edilene kadar hamile sayılırsın tadını çıkar

Amin cnm. Moralini bozma Allahın izniyle olacak. Buna hiç birsey engel olamaz. Biz elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi ❤aksi ispat edilene kadar hamile sayılırsın tadını çıkar

doğru söylüyorsun canım bende kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Çok şükür embriyomuzun kalitesi çok iyiydi. Ben sıkıntıdan test gününü sormayı unuttum donmuşlarda kaçıncı güne test söylüyorlar normalde

Merkezler farklı günlerde verir ama. Senin 5.gün embriyo 12.günü test tarihin olabilir

Canımmm burlardayım benim serüvenim bitti bugün kahverengi akıntim başladı bi hevesle kan verdim değer düşmüş 4.34 Sağlık olsun rabbim güç kuvvet versin bekleyenlere müjdeli haber almayı nasip etsin insallahhhnasıl toparlanirim bilmiorum ama 1 ay önce laparoskopi ve histeroskopi olmuştum acaba transfer için acele mı ettim diye sorularla savasiorum

Hakkında hayırlısı olsun tatlim
Insallah bir an önce toparlanır sın, biz elimizden geleni yapıyorum bunların hepsi vesile. Nasipse bidahakine inşallah

Kızlar kokulu akıntısı olan varmı bu kokuyu geçenkinde de yaşamıştım kimyasal gebelik olmuştu. Korktum.

Kızlar aranızda çalışan yok mu? Ben tüp bebek düşünüyorum ama transferden sonra ertesi günü işe gitmem gerekecek... Aranızda transferin ertesi günü işe giden oldu mu?

Benimde öyleydi ama olgunlaşanlar çatlamasın diye 3 tane çatlama önleyici iğne verdi diğerleri de onlara ulaşsn diye 3 gün sonra verdi çatlatma iğnesini, fakat şöyle düsün her hastanın tedavisi kendisine özel oluyormuş belki böyle olması gerekiyordur seninkinin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…