Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim bugünün güzel haberi de sen oldun...hayırlı olsun...çok seviniyorum...umut oluyor bize dedarısı başımıza
hadi bakalım hayırlısı.düzensizlik normal bi durum değilse eğer 9 gün çok fazla.iyi haberlerini yaz buraya olur mu.: )
Yarin sabah ise giderken birer test alalim hemen yapalim oda ole cikarsa dogruuuu kan testine cok merak ediorm atesim varmis gibiyim ara ara karnimda aci hisswdiorm midemde bulanma var bacaklarim ve belim agrio ay sabah olur mu ki bu aksam ya
offfffffffff inşllh dediğin gibidir çnkü 3 yıllık evliyim eşimin ailesi arada kısırmısın diye laf sokup duruyolar resmen psikolojimi bozdular
offfffffffff inşllh dediğin gibidir çnkü 3 yıllık evliyim eşimin ailesi arada kısırmısın diye laf sokup duruyolar resmen psikolojimi bozdular
günaydın güzeller 6 da kalkıp test yaptım ama aynı yine çok silik 2. çizgi artık beklemekten ve kırmızıların gelmemesini umut etmekten başka çarem kalmadı
kızlaaaaaarrrrrrrr bende sımdı kan testi yaptırdım 1 sa sonra sonucu paylasırım
kızlaaaaaarrrrrrrr bende sımdı kan testi yaptırdım 1 sa sonra sonucu paylasırım