selam kızlar tam bir hafta önce burdan hamilelik şüphem var diye yazmıştım bir hafta sonra belli olur demiştim, aslında ramazandan beri bebek istiyoruz ama ben değişik olsun diye oğlum olsun diye ovulasyon takip ediyorum (bir kızım var çünkü) ayda 3 4 kez deneme yapıyordum. dayanamadım reglime 4 gün kala beta hcg yaptırdım sonuç 0,100 ama aynı hamilelik gibi belirtilerim vardı, bulantı, nefes darlığı, mide kazınması, sivilce, karında şişlik vs. her zamankinden fazla yaşadım bu ay birde yetmez gibi adetten 2 gün önce şiddetli adet sancısı gibi ağrılar(normanlde adet olduktan sonra ilk gün şiddetli ağrım olurdu) sanırım döllenme geç oldu, yerleşiyo bebek dedim hiç böyle olmazdım çünkü, dört gözle bekleyen eşime de ümit vermiş oldum farkında olmadan... ama bugün öğlen tam adet günümde regl oldum, şu an yumurtalıklarım çok ağrıyor bir de bulantım var neden böyle oldu anlamadım dün çok bozuk yollardan geçtim saatlerce, görevdeydim 1000 km yol yapmışımdır, bir de kardeşimi askere yolladım duygusal çalkantılar vs.. herhalde dengem şaştı...
neyse kızıma 2. ayda kolayca hamile kalmıştım, bunda da öyle olur sandım, ne zormuş... bu ay internetten ovulasyon kiti alıp onu deneyeceğim bir de ısı tespiti ile inş. hamile kalırız, stresten uzak olmak lazım... bir de erkek bebiş için bildiğiniz uygulamalar var mı tavsiyelerinizi bekliyorum. hoşça kalııııın....